Aplica pentru pozitia de Intern la European Bank for Reconstruction and Development

Biroul European Bank for Reconstruction and Development ofera un internship in domeniul economic, cu activitati in procesul tranzactional. Persoana selectata va sustine echipa in toate etapele proiectelor lansate, sub atenta supraveghere a bancherilor cu experienta.

Programul de internship are o durata fixa, de 6 luni, iar activitatea persoanei selectate se va desfasura in Bucuresti.

Responsabilitati

Internul va sustine echipa in procese ca analize financiare ale companiilor si proiectelor, ce include previziuni financiare si realizarea unor modele de flux de numerar. De asemenea, persoana selectata se va ocupa de centralizarea datelor, documentare, analiza si asigurarea unor informatii de background in ceea ce priveste companiile, industriile si domeniul macroeconomiei.

Atunci cand este nevoie, va oferi si suport administrativ si analitic in anumite domenii ale monitorizarii proiectelor si va participa la sedintele interne. Totul sub indrumarea unor profesionisti.

Cunostinte, experienta si calificari

In primul rand, candidatul ideal trebuie sa fi absolvit studii universitare in domeniul economic, financiar sau inginerie si sa fie dornic sa se dezvolte in aceste domenii. Apoi, va trebui sa faca dovada capacitatii de analiza, atentie la detalii si abilitatii excelente de lucru cu cifrele.

Vor exista situatii cand va coordona analize financiare de baza pentru companiile client ale EBRD, asa ca programul de internship se adreseaza candidatilor organizati, capabili sa isi puna in practica ideile inedite sa lucreze in echipa. Cunoasterea limbii engleze - vorbit si scris - este o conditie obligatorie. La fel si cunostintele avansate de lucru cu pachetul Microsoft Office.

EBRD este o institutie financiara unica la nivel international, ce coordoneaza proiecte in 29 de tari - din Europa Centrala pana in Asia Centrala. Investitiile principale se duc catre clientii din sectorul privat. Daca vrei sa vezi cum este sa lucrezi alaturi de o echipa de profesionisti la nivel international si sa dobandesti abilitati practice valoroase, ce iti pot aduce job-ul visat, aplica la acest program de internship!

Aplica aici >>

Va recomandam si:

Povesti de la a doua editie Summer’s Cool

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?