Targul de joburi FORMING - Iasi 2015


Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi organizeaza Joi16 Iulie 2015, la Hotel Traian IasiTargul de Joburi FORMING - eveniment ce face parte din proiectul “Inserţie activă pe piaţa muncii prin FORMare profesională inovativă în domeniul INGineriei – FORMING”.

Angajatori de la nivel regional

Vor fi prezente la eveniment peste 20 de companii din regiunea de Nord – Est care vor avea disponibile locuri de munca in domenii precum :
  • Inginerie (Telecomunicatii, Constructii, Mecanica, Electrotehnica, Electrica etc.)
  • Finante – Banci
  • IT (Software si Hardware)
Printre companiile care au confirmat prezenta la eveniment se numara : Adecco, AllMetech, Auto Padova, BCR Banca pentru Locuinte, Delcam, Betarom, EnerEd IT, Tester Casa Auto, InSoftDev, Kiwi Finance, Knuth, Kubitech, Birou Notarial Cubasa Carmen, Nima Software, Open Mind, Point Arhitects, Quartz Matrix, Rinf Outsourcing Solutions, Roen Connection, Optimal Travel, Orient, The Grape si VelPitar.


Intrarea este gratuita

Sunt asteptati la eveniment tineri absolventi, someri de scurta sau de lunga durata si persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Intrarea este gratuita, pe baza CV-ului, iar targul este deschis intre 9 :00 si 16 :00. Mai multe detalii despre proiect se pot gasi pe : www.forming.ro.


Despre proiectul FORMING

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi, împreună cu Universitatea Politehnică din Bucureşti – în calitate de solicitant, Universitatea Politehnică din Timişoara şi Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, derulează proiectul ”Inserţie activă pe piaţa muncii prin FORMare profesională inovativă în domeniul INGineriei – FORMING”. Obiectivul general al proiectului este de îmbunătățirea capacităţii de ocupare a 1000 de şomeri şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din diferite zone teritoriale ale României, dintre care 240 din zona de N-E, prin furnizarea de servicii integrate şi inovative de consiliere, mediere și formare profesionala personalizată în domeniul ingineriei (www.forming.ro). 

Va recomandam si:

De ce sa participi la un webinar

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI