Participa la seminarul gratuit de dezvoltare personala Lead Your Life


Life University organizeaza seminarul gratuit de dezvoltare personala Lead Your LifeMarti, 30 iunie 2015, in Bucuresti, la Hotel Marshall Gardens (5*). 

Seminarul Lead Your Life, care a reunit deja peste 4000 de participanti, pregateste o noua editie, alaturi de speakerii Eliza Nitescu, Bruno Medicina si Dragos Barbalata si isi propune, prin intermediul acestui seminar gratuit, sa aduca o schimbare pozitiva printre oamenii cu potential din Romania.

Daca vrei sa cunosti alti oameni valorosi si sa interactionezi cu ei intr-un mediu relaxat si placut, daca te-ai intrebat vreodata Ce imi doresc cu adevarat in viata mea? sau Cum imi ating obiectivele?, atunci nu trebuie sa ratezi sub nicio forma seminarul Lead Your Life, fiindca aici vei gasi toate resursele de care ai nevoie pentru a avansa la urmatorul nivel al vietii tale!

Lead Your Life iti dezvaluie pilonii succesului, creandu-ti mediul potrivit in care sa-ti formezi noi obiceiuri ce-ti vor conduce viata in directia corecta. ElizaBruno si Dragos vor prezenta diferite metode practice de a fi mai energic si mai productiv, de a iesi din zona de confort si de a construi relatii autentice printr-o o combinatie optima de practica si teorie – intr-un cuvant, exersam impreuna fericirea si implinirea!

De ce este gratuit?
Pentru ca oricum nu este 100% gratuit. Tu platesti cu timpul tau (3 ore) si stim cat de pretioase pot fi aceste cateva ore pentru fiecare dintre noi!

Life University este un Proiect Young Professionals Club, organizatie nonguvernamentala cu o experienta de 7 ani de zile, care are drept misiune crearea unei comunitati de profesionisti și dezvoltarea acestora, targetul nostru fiind professionals si antreprenori cu varste cuprinse intre 25 - 40 ani.
 
Asociatia YPC crede cu tarie in comunitatea Young Professionals ca o metoda potrivita de a dezvolta un spatiu al dialogului bazat pe schimbul de idei si experiente. Prin activitatile derulate, YPC isi doreste sa isi lase amprenta nu doar asupra membrilor sai, dar si asupra societatii, prin implicarea in activitati indraznete si productive.

Inscrieri: http://lifeuniversity.ro/lyl/
Persoana de contact: Crina Grigore
E-mail: crina.grigore@youngprofessionals.ro
Site: www.lifeuniversity.ro

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania