Peste 30 de speakeri internationali si locali vin la DevTalks Bucuresti 2015

Profesionisti din domeniul IT vor fi prezenti la cea de-a doua editie DevTalks Bucuresti. Editia din acest an va avea loc pe 11 iunie la Romexpo, C1 si vor fi prezenti peste 500 de profesionisti IT, specialisti BI/Big Data, IoT, Mobile & Web developeri, persoane interesate de evolutia tehnologica si pasionate de domeniul IT. Evenimentul DevTalks va fi structurat in 4 sesiuni in cadrul carora vor fi abordate subiecte din zonele Mobile & IoT, Web, Cloud Computing si Big Data.

Anul acesta este al doilea an consecutiv in care este organizat DevTalks Bucuresti. Evenimentul isi propune sa aduca in atentia comunitatii IT din Romania o serie de sesiuni si discutii informale despre noile tendinte si solutii IT, situatii practice si cazuri concrete. La editia din acest an vor participa peste 30 de speakeri locali si internationali. USA, Anglia, Suedia, Spania, Elevetia, Austria, Rusia si Ucraina sunt cateva dintre tarile de provenienta ale speakerilor internationali prezenti pe 11 iunie la Romexpo. DevTalks este un eveniment orientat catre dezvoltarea profesionistilor si a celor pasionati de domeniul IT, o conferinta cu si despre developeri ce cuprinde o serie de sesiuni axate pe notiuni concrete din industria IT.

DevTalks le ofera dezvoltatorilor, profesionistilor IT si arhiectilor de solutii software ocazia sa obtina o perspectiva noua asupra zonelor de interes pentru ei, tehnicilor si instrumentelor adaptate la evolutia tehnologica. Pentru 2015 agenda DevTalks Bucuresti este structurata in 4 zone, fiecare continand informatii si oportunitati de dezvoltare profesionala pentru expertii din domeniul IT:
  • 4 scene denumite in functie de temele abordate: The Future Web, Mobile & IoT, Cloud Computing si BI/Big Data. Cateva dintre subiectele abordate de invitati in cadrul sesiunilor sunt: “Perils of the Cloud” – Philipp Krenn (Tamer of technology at ecosio), “The web is dead, long live the web!” – Martin Naumann (Software Engineer, Archilogic), “A credit card walks into a bar” – Cristiano Betta (Developer Evangelist at PayPal), “What we know, what is happening and what we are made of: exploring big data on the cloud” – Felipe Hoffa (Developer Advocate at Google) si “Preparing your applications of IoT” – Emanuel Nastasa (Business and Software development enthusiast at Luxoft Romania). Mai multe informatii despre cele 4 zone si temele abordate puteti gasi aici.
  • Zona expozitionala: locul in care participantii DevTalks vor avea acces la o serie de inovatii tehnologice, dispozitive portabile, aplicatii si multe alte solutii software si hardware prezentate de partenerii evenimentului. Companiile care vor sa participe la eveniment se pot inscrie contactandu-ne la adresa contact@devtalks.ro
  • Zona de networking: este destinata interactiunii dintre participanti, in acest cadru toti speakerii si participantii pot impartasi din experienta lor, pot schimba idei, resurse sau informatii. Pentru a-I ajuta sa se relaxeze si pentru a facilita comunicarea, zona va fi special amenajata, interactiunea cu ceilalti participanti ocupand un loc special in cadrul evenimentului DevTalks. Interactiunea dintre participanti va fi facilitata de aplicatia MyCONNECTOR – o aplicatie care permite discutii la nivel one-to-one intre toti participantii DevTalks. Astfel cei prezenti pot intra in contact unii cu ceilalti si pot stabili intalniri cu profesionisti din zona lor de interes.
  • Zona de fun: o zona dedicata celor care vor sa experimenteze cele mai noi tehnologii. Zona de fun va fi sustinuta de compania eMAG care va expune device-uri si gadgeturi care incorporeaza tehnologii de ultima ora: roboti, simulatoare si multe altele. 
Evenimentul DevTalks Bucuresti este realizat cu sprijinul partenerilor: IBM, Endava, Luxoft Romania, Deutsche Bank Technology Centre, eMAG, 1&1 Internet Development, ING Bank, Teamnet International, Ymens, StarStorage, Ciklum si Brainspotting.

Mai multe detalii despre modalitatea de inscriere si agenda pot fi accesate pe site-ul evenimentului sau la sectiunea dedicata proiectului pe Hipo.
 

Va recomandam si:

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

ULTIMELE JOBURI