IT is Business da startul unui HACKATHON

IT is Business da startul unui HACKATHON
 
 
Cea de-a 7-a editie a proiectului IT is Business revine cu forte proaspete  si anul acesta, intre 24 si 26 aprilie, gata sa aduca la un loc studenti pasionati de IT. Daca ai numeroase cunostinte din lumea informaticii, a instrumentelor de programare si nu mai esti boboc, te invitam la un nou eveniment marca Business Organization for Students.

Anul acesta, IT is Business te provoaca sa descoperi aventura programarii, sa intalnesti reprezentanti din  mari companii de IT de pe piata romaneasca, dar si sa faci cunostinta cu potentialii tai angajatori. Temele pe care ti le punem la dispozitie sunt criptare, decriptare, debugging si software support.

In prima zi, pe 24 aprilie, Oracle Romania va lansa deschiderea evenimentului printr-o proba de  Software Support, in sediul companiei.( Parcul Floresca, nr. 43, Soseaua Pipera, corp B, Sector 2, Bucuresti).

Debugging-ul si Criptografia sunt urmatoarele doua parti ale evenimentului si vor fi organizate de profesionisti de la Bitdefender, pe 25 si 26 aprilie, in sediul EY din Piata Victoriei.

Dar aventura nu se termina aici! Dupa incheierea maratonului, vei fi printre norocosii care vor participa la gala de premiere, in cadrul careia vei avea parte de numeroase surprize pregatite de noi, impreuna cu cei de la Bitdefender si Oracle Romania.

Vino si dovedeste-ti ingeniozitatea prin depasirea provocarilor lansate, iar EA te premiaza cu cele mai dorite jocuri!
Aplica aici si accepta povocarea acestui HACKATHON! 
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania