SUCCESUL PE TREPTE - Iasi

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING”  filiala Iasi, desfasoara sub genericul „Succesul pe Trepte” cea de a IX-a editie a Centrului de Training Economic. Proiectul isi propune sa ofere studentilor, interesati de evolutie personala si profesionala, ocazia de a purta un dialog cu personalitatile iesene, si nu numai, care au reusit sa atinga succesul in viata si in cariera.
 
Proiectul „Succesul pe Trepte” ofera participantilor la eveniment posibilitatea dobandirii unui ansamblu de cunostinte, deprinderi si atitudini necesare unui antreprenor de succes. Grupul tinta vizat este reprezentat de studentii din centrele universitare iesene care doresc sa atinga succesul in toate formele acestuia.
Evenimentul se va desfasura in perioada 7 – 8 martie in Corpul R al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” in intervalul orar 10:00 – 13:00. Participarea la eveniment este gratuita.
Coordonatorul proiectului, Dascalu Narcis doreste ca prin implementarea proiectului „Succesul pe Trepte” sa ajunga in inimile si mintile a 100 de participanti, continuand astfel traditia Centrului de Training Economic :
„Compententele antreprenoriale cuprind responsabilitatea individului pentru actiunile proprii – pozitive sau negative – formarea unei abordari strategice, fixarea si realizarea scopurilor, precum si orientarea spre succes in viata personala.”
Pentru mai multe informatii ce tin de editiile anterioare va invitam sa consultati site-ul www.teach-ing.ro si blogul Asociatiei http://enjoy-teaching.blogspot.ro .
 
Prezentare  TEACHING
Asociata Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING” este o organizatie non-guvernamentala, nonprofit, apolitica, infiinta in anul  2006. Pentru noi, Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING”, conteaza viitorul actualei generatii precum si a celor care vor urma. De aceea, prin viziune, idei noi si implicare activa demaram proiecte ce au ca scop dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. In anul 2011, TEACHING a devenit formator de formare profesionala autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), aflata in subordinea Ministerului Educatie si Cercetarii  Tineretului          si          Sportului.
               TEACHING este structurata pe 3 centre de formare: Centrul de Training Tehnic; Centrul de Training Lingvistic si Centrul de Training Economic. Incepand cu octombrie 2012, TEACHING este membra a Comisiei ONG din Iasi iar in iulie 2014 s-a deschis filiala TEACHING Cluj-Napoca.
Pentru mai multe informatii puteti accesa urmatoarele link-uri:
Site: http://teach-ing.ro
Blog: http://enjoy-teaching.blogspot.ro
 
Persoana de contact:
Narcis DASCALU
Manager Departamentul Marketing
Asociatia Tehnica de Formare Profesionala "TEACH ING" Iasi
Tel. : 0756 825 056
E-mail : dascalunarcis93@yahoo.com
 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania