Inscrie-te la Soft Skills Academy 3

Esti student in ultimii ani de facultate si realizezi ca se apropie momentul sa iti gasesti un loc de munca?
 
Cum te-ar putea angaja, daca toti iti vor cere experienta? Cum vei putea iesi in evidenta? Dupa multe modificari aduse CV-ului, nu esti totusi increzator ca este suficient de bun pentru a fi ales?

Si cum va decurge interviul? Iti este teama ca limbajul trupului si ticurile nervoase iti vor trada emotiile? Cum te prezinti in fata angajatorului?

Aceste intrebari te macina si ai vrea ca totul sa decurga bine pentru a obtine job-ul dorit?
 
EESTEC LC Bucharest vine in ajutorul tau cu un eveniment in primavara aceasta: Soft Skills Academy 3. In cadrul acestuia, ai oportunitatea sa interactionezi cu mediul de afaceri si sa beneficiezi de o serie de traininguri structurate pe trei module:The Art beyond Words, Conquering your Self-Improvement si Career Visioning and Planning.
 
The Art beyond Words - iti poti imbunatati abilitatile de comunicare atat in viata personala, cat si in cea profesionala!
 
Conquering Your Self-Improvement - cum sa scapi de emotii si de teama de a te prezenta in fata unei multimi prin traininguri precum: Stress Management sau Presentation Skills!
 
Career Visioning and Planning - largeste-ti orizonturile din punct de vedere profesional, iar subiectele abordate iti vor arata pasii!
 
Aplica pana pe 5 martie pe site-ul: www.eestec.ro/ssa

9-13 martie, te asteptam la Soft Skills Academy 3!

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania