5 motive sa-ti aduci CV-ul la Angajatori de TOP

Pe parcursul verii ai tot amanat sa faci primii pasi pentru cariera ta? Ai oferit inca un ragaz jobului fata de care nu mai simti satisfactie sau posibilitatea dezvoltarii profesionale? Visezi la promovarea intr-o companie a carei cultura organizationala ti se potriveste? In oricare din aceste situatii te-ai afla, toamna ramane momentul perfect pentru a lua atitudine fata de viitorul tau.
Fie ca esti un profesionist cu ani buni de experienta sau student ori proaspat absolvent, la editia de toamna Angajatori de TOP ai sansa sa iti gasesti un loc de munca sau un program de internship pe masura ambitiilor tale in Bucuresti, Timisoara si Iasi. 
Targul de cariera se va desfasoara consecutiv in cele trei mari centre de business si universitare din Romania, Bucuresti, Iasi si Timisoara.
•    Angajatori de TOP Bucuresti: 17-18 octombrie la Sala Palatului
•    Angajatori de TOP Iasi: 24-25 octombrie la Atriumul Palas Mall
•    Angajatori de TOP Timisoara: 31 octombrie – 1 noiembrie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara
Angajatori de TOP este un eveniment destinat atat tinerilor la inceput de cariera, cat si celor cu experienta, bucurandu-se de o serie de caracteristici care l-au transformat, de-a lungul timpului, in cel mai mare targ de cariera pentru profesionisti si studenti.
1.    Gasesti calitate si cantitate
Angajatori de TOP se bucura de 8 ani de activitate si peste 20 de editii la nivel national. La editia din primavara a evenimentului au participat 100 de companii in Bucuresti, 30 in Iasi si 50 in Timisoara, iar la Targul Virtual Angajatori de TOP s-au inscris companii din toata tara. Numai in cadrul editiei trecute a evenimentului au fost oferite peste 5000 de joburi si internshipuri in cadrul unor companii de prestigiu, precum: Hewlett-Packard, Accenture, Oracle, IBM, McDonald’s, Coca-Cola HBC Romania, Continental Automotive Romania, CGS, iar editia de toamna Angajatori de TOP te asteapta cu un numar la fel de mare de oportunitati din care sa poti alege.
2.    Iti eficientizezi timpul
Uneori procesul de aplicare la un nou loc de munca poate deveni solicitant din cauza numarului de portaluri de cariera pe care trebuie sa iti completezi CV-ul. Participand la Angajatori de TOP, acest intreg proces devine mult mai eficient. Completandu-ti un singur CV pe portalul Hipo.ro si printandu-l, ai posibilitatea sa aplici la oricate joburi doresti. Acest lucru este posibil datorita unui sistem inovativ Barcode CV, prin care codul de pe CV este scanat de echipa de recrutare a companiilor pe care le-ai ales. Asadar, odata cu multiplele aplicatii la joburi devii un candidat eco friendly, contribuind la reducerea consumului de hartie.
3.    Dispui de o paleta larga de oportunitati
Targul de cariera Angajatori de TOP isi propune sa aduca impreuna companii si specialisti din diverse domenii, astfel incat sa poti identifica oportunitatile de cariera in concordanta cu studiile si pregatirea ta. Joburile provin din arii de interes dintre cele mai diverse, precum: IT, Telecom, Inginerie, Contabilitate, Finante-Banci, Logistica, Achizitii, HR, Relatii cu Clientii, Vanzari, Marketing.  Daca vrei sa afli ce inseamna sa te indrepti spre o cariera in consultanta, sa intelegi mai bine procesul de selectie dintr-o anumita companie sau sa afli detalii despre planurile de recrutare pentru urmatorul an – iti recomandam workshopurile si conferintele din cadrul evenimentului. Vei putea interactiona direct cu persoane din echipele de management sau de recrutare de la companiile la care vrei sa aplici.
4.    Iti conturezi directia profesionala
Chiar daca studiile nu iti permit inca sa te implici in activitatile unui job sau internship, participarea la Angajatori de TOP poate avea efecte benefice asupra modului in care iti proiectezi viitoarea cariera. Numarul mare de conferinte si workshop-uri iti ofera sansa de a asculta parerile avizate ale unor specialisti din domeniul ales de tine sau din arii conexe. Opiniile, sfaturile si predictiile specialistilor prezenti la eveniment pot fi echivalate cu un proces de consultanta gratuita pentru planificarea carierei tale.
5.    Iti dezvolti abilitatile de relationare
Angajatori de TOP este un eveniment care aduce impreuna, la fiecare editie, peste 26.000 de tineri interesati de oportunitati de cariera. Fie in cadrul workshopurilor si al conferintelor, fie la standurile special amenajate de catre companii, ai sansa de a intra in contact cu profesionisti din domeniul tau de activitate. Aceste interactiuni duc la dezvoltarea abilitatilor de comunicare si, in acelasi timp, aduc un volum de informatii suplimentar, bazat pe schimbul de experienta personala si profesionala. Astfel, relationarea cu ceilalti poate fi un mijloc de a afla informatii noi despre companiile care te intereseaza!
Asadar, rezerva-ti un weekend din octombrie pentru o experienta de cercetare profesionala inedita si complexa. Nu uita sa te inscrii la workshop-urile si conferintele care te intereseaza pe www.hipo.ro si anunta-ti prietenii sau colegii despre oportunitatile si informatiile cu care pot intra in contact la editia de toamna Angajatori de TOP.

Va recomandam si:

Model scrisoare de intentie. Descarca modele pregatite de specialisti dn care merita sa te inspiri

ULTIMELE JOBURI