Raiffeisen Trainee 2007-2008- Inscrie-te in cursa

Profilul candidatului

Te incadrezi in criteriile minime de eligibilitate daca:

  • Esti in ultimul an sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil economic (sau inginerie economica), cu rezultate deosebite pe parcursul studiilor universitare
  • Demonstrezi o implicare anterioara extracurriculara consistenta in activitati de voluntariat, job-uri, sesiuni de comunicari, conferinte etc.
  • Comunici cursiv in limba engleza

Pentru a vizualiza profilul ideal al candidatului pentru Raiffeisen Trainee click aici

Etapele programului

1 aprilie - 1 iulie Colectarea aplicatiilor
10 iulie - 31 iulie Interviuri cu candidatii selectati dupa evaluarea aplicatiilor (necesita prezenta in Bucuresti sau in alte orase importante din tara in care se vor desfasura interviurile)
1 august - 18 august Centrul de evaluare (necesita prezenta in Bucuresti)
1 septembrie - 7 septembrie Anuntarea castigatorilor programului Raiffeisen Trainee
1 octombrie Angajarea in cadrul bancii si inceperea stagiilor

ATENTIE: Fiecare etapa este eliminatorie. In urma evaluarii aplicatiilor, numai candidatii selectati vor fi contactati pentru stabilirea unui interviu

Cum aplic pentru Raiffeisen Trainee 2007-2008?

Pentru a aplica la editia 2007-2008 a programului Raiffeisen Trainee, te rugam sa completezi formularul de aplicatie si sa redactezi o scrisoare de motivatie de maxim 1 pagina. Poti atasa la dosarul de candidatura orice alte documente care consideri ca aduc informatii suplimentare in evaluarea candidaturii (ex: CV, diplome, atestate etc).

Dosarul de aplicatie poate fi transmis intr-una dintre cele doua variante expuse mai jos:
- e-mail: raiffeisentrainee@rzb.ro, intr-un mesaj care nu va depasi dimensiunea de 2 Mb (recomandam arhivarea documentelor atasate)
- la adresa: Raiffeisen Bank - Directia Resurse Umane, Bd. Dimitrie Pompei nr. 9-9A, Sector 2, Bucuresti, specificand pe plic "Candidatura Raiffeisen Trainee". Dosarul se poate depune personal la receptie sau se poate transmite prin posta/curierat.

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?