LSRS da startul celei de-a doua editii SMART Internships

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LRSR) da startul celei de-a doua editii SMART Internship, intre 25 aprilie si 25 mai. Liga anunta oficial lista institutiilor publice in cadrul carora tinerii care studiaza in strainatate se pot inscrie pentru stagii de practica pentru vara acestui an.

Nu rata programele de internship de pe HiPo.ro!

Cea de-a doua editie SMART Internships pune la dispozitia tinerilor stagii de practica in urmatoarele institutii: Administratia Prezidentiala, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Tineretului si Sportului, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, Institutul European din Romania & Centrul Europe Direct Bucuresti.

Scopul acestui program este expunerea studentilor la cel mai inalt nivel in cadrul institutiilor gazda (cel decizional). Durata acestora stagii este de 1-3 luni, cu posibilitatea prelungirii.

Studentii si proaspetii absolventi cu experienta de studii internationale, care doresc sa desfasoare astfel de stagii, trebuie sa completeze formularul online si sa trimita un e-mail la adresa haiacasa@proiecte.lsrs.ro, care sa contina un CV actualizat si o scrisoare de motivatie, de aproximativ 500 de cuvinte. Deadline: 25 mai.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI