SuPORTing - Proiect AsdMARK

Pe data de 16 aprilie 2014, in intervalul orar 17.00- 19.00, la Sala Sporturilor Iasi, va avea loc a VI- a editie a evenimentului SuPORTing, organizat de Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului (AsdMARK).

Evenimentul consta in desfasurarea unui meci caritabil de fotbal intre o echipa formata din studenti ai Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, si una din profesorii lor. Intrarea la eveniment se face pe baza unor bilete – donatii in valoare de 5 lei, toti banii colectati din vanzarea lor urmand sa fie directionati catre o cauza caritabila.

Anul acesta, SuPORTing are ca scop sustinerea unei fetite cu varsta de 4 ani, Papuc Elena Teodora, diagnosticata cu hipotrofie staturo-ponderala, sindromul de malabsorbtie, nev comedonian, trichoepiteliom multiplu, lipoame multiple, hernie inghinala, deficit imun, eozinofilie, gastroenterita trenanta, incadrata in gradul de handicap grav cu asistent personal. Cel mai grav diagnostic al fetitei este nevul comedonian, o boala de care sufera doar noua persoane in toata lumea. Boala se manifesta prin aparitia unor limfoame cu puroi pe piele odata la o luna si care se sparg lasand pielea perforata. Aparitia acestor limfoame este insotita de febra si dureri. La cei 4 anisori ai sai, fetita cantareste doar 9kg si are 10 diagnostice.

Veniturile familiei Papuc sunt reprezentate de salariul tatalui, in valoare de 1400 lei pe luna, si de indemnizatia fetitei de handicap grav, in valoare de 620 lei pe luna. Medicamentele, tratamentul si pansamentele necesare pentru ingrijirea fetitei ajung lunar la suma de 2640 lei, iar odata la doua luni aceasta este internata pentru investigatii. Cu cateva luni in urma fetita a fost trimisa  la un spital din Germania. Acum familia Papuc asteapta un răspuns de acolo pentru a vedea in ce mod poate fi ajutata fetita si care ar fi costurile necesare.

Banii care vor fi colectati in urma vanzarii biletelor la meci vor fi folositi pentru a o ajuta pe micuta Elena la achizitionarea medicamentelor si la efectuarea tratamentului si a investigatiilor periodice.

Pentru a achizitiona bilete la meci si pentru a dona pentru micuta Elena, contactati   membrul AsdMARK - Plesu Valerica - la numarul de telefon 0786593792. Biletele se pot achizitiona, de asemenea, de la intrare in ziua evenimentului.

Multumim sponsorilor principali ai acestui eveniment: agentia de publicitate Artvertising si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi, precum si celorlalti sponsori: American Experience, Casa de Cultura a Studentilor, Decathlon, Dentexclusiv, Dopo Poco, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Fundatia Solidaritate si Speranta, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", pentru ajutorul acordat  in organizarea evenimentului si la premierea castigatorilor. Multumim partenerilor media pentru sustinerea evenimentului si a cauzei SuPORTing. Miercuri, pe data de 16 aprilie, va invitam sa fiti alaturi de noi la meci si sa faceti parte din echipa de suporteri SuPORTing.

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi pe site-ul: www.suporting.wordpress.com , precum si pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/1468187936743730/?ref_dashboard_filter=upcoming.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania