Business Organization for Students organizeaza a treia editie 1stEP

Intre 7 si 9 aprilie, Business Organization for Students organizeaza cea de-a treia editie a proiectului 1stEP. Evenimentul isi propune educarea spiritului antreprenorial al tinerilor, pentru dezvoltarea si promovarea turismului din Romania .

1stEP este un proiect in cadrul caruia studentii isi pot largi aria de cunostinte cu privire la antreprenoriat si intraprenoriat in industria turistica. Participantii au ocazia de a se conecta cu antreprenori de succes, cu investitori si alte presoane cu idei inovatoare, in vederea stimularii dialogului de business general, cat si de business in turism.

Structurat pe 3 zile, proiectul isi propune sa ofere studentilor doua conferinte cu teme de actualitate din lumea turismului romanesc, precum si workshop-uri, care exploreaza conceptul de antreprenoriat si intraprenoriat.

In prima zi a evenimentului (7 aprilie), studentii vor avea ocazia sa interactioneze cu Remus Visan, Razvan Pascu, Dan Chitila, Dragos Anastasiu, Sebastien Froux si Mircea Iovan, in cadrul unei conferinte desfasurata intr-o locatie draga noua, Casa RAF. Principalele teme abordate sunt: Ce reprezinta antreprenoriatul in industria turistica din Romania?, Provocarile deschiderii unei afaceri in turism, dar si Potentialul intraprenoriatului in Romania.

In a doua zi a evenimentului ( 8 aprilie), ni se vor alatura: specialisti de la Banca Transilvania, Dragos Nicolaescu si Iulian Penescu, care vor introduce publicul in lumea antreprenoriatului, prin intermediul a 3 workshop-uri. Prezentarile se vor desfasura in trei etape: Funding Resources, Investors Pitch, iar la sfarsitul zilei se va discuta despre Tips and Tricks Sales.

Ultima zi a evenimentului (9 aprilie), ii va surprinde pe participanti cu o noua serie de workshop-uri interesante, care abordeaza teme multiple. Alaturi de Ernst & Young, Carmina Nitescu si Dragos Nicolaescu, se va discuta despre: marketing si aplicabilitatea sa in industria turistica, management si importanta acestuia in turism, ziua finalizandu-se cu Business Model Canvas.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Banca Transilvania, EY, Travel Communication Romania, TUI Travel Center, Dynamic Learning, Paravion, Evadeaza cu noi.

Partenerii media care sustin proiectul sunt: Akcees, IQads, Catalyist, BUZZcamp, Hipo.ro, Iqool, Successify, Inventeaza.ro, IAA, Young Professionals Club, Inspire, Edmundo, The Alternative School, TurismMarket, SCOALA ADC*RO, Blogunteer.ro, OnlineStudent.

Pentru mai multe informatii despre 1stEP, puteti accesa site-ul: http://1step.bosromania.ro/ sau ne puteti vizita pe pagina de Facebook.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI