Inscrie-te la Google Online Marketing Challenge

Google Online Marketing Challenge reprezinta o competitie dedicata studentilor in cadrul careia acestia au oportunitatea de a realiza campanii online de marketing, utilizand Google Adwords si Google+. Avand la dispozitie un buget de 250 dolari, acestia vor avea de derulat, timp de trei saptamani o campanie.

Printre premiile pe care le poti castiga se numara si vizite la birourile Google. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti formezi o echipa de 3-6 membri si un profesor. Echipele inscrise trebuie sa realizeze o campanie online eficienta pentru o afacere locala sau un ONG.

Inscrierile in cadrul competitiei sunt deschise pana pe data de 14 mai 2014 pentru profesori si pana pe data de 21 mai 2014 pentru studenti. Un profesor se poate inscrie cu pana la 10 echipe si nu exista o restrictie in ceea ce priveste numarul de profesori care pot participa din cadrul aceleiasi universitati.

Exista 4 zone in care se va imparti competitia: America, Europa, Africa Centrala si de Est si Asia pacifica. Pe langa un castigator global va exista cate o echipa castigatoare pentru fiecare regiune. Premiul cel mare consta intr-o excursie de 7 zile la San Francisco, device-uri si multe alte surprize.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania