SAP Romania a lansat platforma de e-learning Academy Cube si pentru studentii si absolventii din Romania

SAP Romania, subsidiara locala a producatorului german de solutii software de business a lansat platforma de e-learning Academy Cube si pentru studentii si absolventii din Romania.  Prin intermediul acesteia, tinerii care sunt in cautarea unui loc de munca pot afla despre diverse oportunitati de lucru in diferite companii din Europa si, de asemenea, pot beneficia de training-uri avansate, care ii vor ajuta sa obtina competente specifice necesare si sa se pregateasca pentru locul de munca pe care si-l doresc.

Desi informatii sunt disponibile doar in engleza si in spaniola, Academy Cube ajuta studentii, absolventii si tinerii aflati la inceput de cariera si care isi doresc un job in domeniul stiintei, tehnologiei, ingineriei si matematicii. Inscrierile pe platforma nu sunt limitate de interesul profesional, deoarece se pot inscrie si cei care au nevoie de cunostinte suplimentare in IT.

Din pacate, in prezent, multi studenti sau tineri care au absolvit o facultate intampina dificultati in gasirea unui loc de munca, fie din cauza lipsei de experienta, fie pentru ca nu au dobandit anumite competente profesionale. Obiectivul platformei Academy Cube este tocmai acela de a facilita accesul tinerilor profesionisti din domeniul IT&C la locuri de munca potrivite specializarii lor.

                                                                Valentin Tomsa, directorul general SAP Romania


Platforma va contine, de asemenea, detalii despre posturile disponibile in cadrul SAP Romania si despre modalitatile prin care cei interesati pot aplica.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania