Liderii de maine isi inspira cariera la LEADERS School

Cautarea permanenta a unor activitati si experiente noi, dorinta de dezvoltare si ambitia spre autorealizare au definit intotdeauna un lider autentic.
Fundatia LEADERS te invata si anul acesta cum sa-ti depasesti limitele. Prinde curaj si inalta-te la cea de-a 13-a editia a LEADERS School intre 30 martie - 5 aprilie la Predeal! Dovedeste ca vrei sa fii un lider si primavara aceasta si tu poti invata de la cei mai buni!
La LEADERS School vei descoperi cu adevarat ce inseamna o scoala de leadership, alaturi de ceilalti 29 de participanti. Lectiile de viata si exercitiile practice oferite de invitati si traineri, i-au inspirat pe cei 350 de absolventi. Vei trai experienta care iti va marca parcursul profesional si pe care ti-o vei aminti cu entuziasm.
Traineri de top in materie de leadership, vorbitori de elita, invitati surpriza vor aborda cele 3 subiecte de discutie: Leadership Personal, Comunicarea in Leadership si Leadership-ul Echipei. Acestia te vor ajuta sa cresti pe plan personal si profesional si sa-ti identifici potentialul de lider. La LEADERS School vei avea ocazia sa-ti descoperi punctele forte pe baza Testului Clifton StrenghtsFinder, oferit de Gallup Romania. In ultima zi a programului te provocam sa iei parte la o simulare de business unica in Romania. Provocarea iti va pune la incercare abilitatile de leadership in care va trebui sa aplici tot ce ai invatat pe parcursul saptamanii in asa fel incat sa-ti conduci echipa spre succes.
Esti pasionat de leadership, deschis sa inveti lucruri noi, iti doresti experiente inedite si o schimbare in dezvoltarea ta personala si profesionala? Atunci locul tau este la LEADERS School. Daca ai intre 18 si 25 de ani, esti elev in an terminal, student, masterand (in tara sau in strainatate) sau junior din cadrul unei companii, poti ocupa unul din cele 30 de locuri disponibile la nivel national. Vei avea astfel ocazia de a asculta povestile si sfaturile unor lideri de succes precum: Rares Manolescu (Senior Trainer Human Invest); Cornel Costea (Partener ProActive Solutions); Irina Pacurariu (Realizator TV); Alex Gavan (Alpinist); Peter Barta (CEO Fundatia Post Privatizare); Iulian Stanciu (Fondator eMAG) si Alteta Sa Regala Princepele Radu.
Accesul la LEADERS School se face pe baza de selectie prin intermediul formularului online urmat de interviu. Pachetul de acces include: participarea la toate cursurile, cazare 6 nopti la Hotel Orizont**** din Predeal in camere duble twin, 3 mese/zi, pauze de cafea, includerea in comunitatea LEADERS (peste 3000 de membri), oportunitati exclusive de job si discount-uri la evenimentele LEADERS si evenimentele partenere. Iar lucrurile nu se opresc aici: fiecare participant va beneficia de mentoring lunar gratuit pana la implinirea varstei de 25 ani.
Aplica la LEADERS School si fii urmatorul lider al Romaniei!
 
Contact:
Laura Calugaritoiu
Director Program LEADERS School
Tel: 0723 250 354
E-mail: laura@leaders.ro
Web: www.leadersschool.ro
 
Galerie foto: aici
 
Fundatia LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania.
Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei
mentalitati orientate catre implicare si actiune. Fundatia LEADERS dezvolta si implementeaza
programe menite sa dezvolte potentialul de lider al fiecarui participant, bazate pe impartasirea de
cunostinte, de experiente si de idei. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa
se dezvolte, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica,
sunt flexibile, incluzand atat module in interval de timp scurt cat si sesiuni de durata mai lunga. Printre
cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS
School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania