CGS angajeaza 250 de persoane cunoscatoare de limbi straine

Furnizorul de solutii de outsourcing Computer Generated Solutions (CGS) scoate la concurs 250 de job-uri, pentru cunoscatorii de limbi straine (engleza, franceza, spaniola, germana, italiana si olandeza), dar si pentru vorbitorii de limba romana.

In Romania, CGS isi desfasoara activitatea in 3 centre: Bucuresti, Brasov si Sibiu. Dintre cele 250 de locuri de munca scoase la concurs, 150 sunt disponibile in Centrul de suport din Sibiu, iar 100 in cel din Brasov. Pozitiile disponibile sunt de Customer Care, Customer Support sau Technical Support, dar si de Consultant Relatii cu Clientii in limba Romana.

CGS isi extinde activitatea intrucat avem clienti noi si, in consecinta, ne implicam in proiecte noi, pentru care avem nevoie de personal. Majoritatea joburilor scoase la concurs sunt locuri de munca nou create si, in plus, desigur ca acoperim si pozitiile ale caror ocupanti ori au promovat ori s-au orientat spre alte domenii. Suntem astfel intr-un proces de recrutare accelerata, un lucru deloc usor avand in vedere competentele lingvistice avansate si ansamblul de aptitudini pe care le cautam.

                                                                                                                    Vladimir Sterescu, Country Manager CGS in Romania.

Selectia candidatilor presupune mai multe etape: analiza CV-urilor primite, interviu, teste de verificare a gradului de cunoastere a limbii straine necesare pentru fiecare pozitie si, daca este cazul, testul de verificare a cunostintelor tehnice.

Alte job-uri in BPO poti gasi aici.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania