BearingPoint isi dubleaza numarul de angajati din Romania

Una dintre cele mai importante firme de consultanta in management si tehnologie din Europa, BearingPoint, planuieste ca in 2014 sa isi dubleze numarul angajatilor din birourile din Bucuresti si Sibiu.

Acest lucru vine ca o urmare fireasca a cresterilor semnificative inregistrate atat pe plan international, cat si in Romania. Cele mai mari cresteri au fost inregsitrate in industriile auto, energie, farmaceutice si chimice, dar si telecomunicatii, iar compania se va concentra in 2014, pe piata din Romania, pe aceste industrii si pe domeniul bancar si piete de capital. BearingPoint are in prezent 30 de filiale in 18 tari si, impreuna cu reteaua sa de consultanta la nivel mondial, deserveste clienti in peste 70 de tari.

BearingPoint Romania a avut o contributie importanta la succesul intregii firme, veniturile au crescut in anul 2013 cu peste 50%, iar numarul angajatilor din cele doua birouri din Bucuresti si Sibiu a crescut cu 46%. Dorim ca anul acesta sa crestem cu inca 50% numarul acestora.

                                                                                                                             Christian Gurny, Partener BearingPoint Romania
Pentru anul acesta, BearingPoint intentioneaza sa continue strategia de crestere la nivel international, deschizand noi birouri si lansand o alianta globala care va fi anuntata in curand.


BearingPoint, una dintre cele mai importante firme de consultanta in management si tehnologie din Europa, a inregistrat venituri de 550 de milioane de euro in 2013, in crestere cu 8,4 procente fata de anul precedent. In acelasi timp, firma si-a extins operatiunile si portofoliul de servicii la nivel global.


 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania