Targul de joburi Angajatori de TOP vine la Timisoara

Cu o traditie de 8 ani, Angajatori de TOP a demonstrat ca este cel mai important eveniment dedicat profesionistilor si studentilor aflati In cautarea unui job.

Incepand cu anul 2006, evenimentul este unul de referinta pentru piata de resurse umane, concentrand un procent semnificativ din oferta locurilor de munca prin participarea celor mai importante companii din Romania. Pana acum au confirmat peste 50 de companii, un interes crescut venind din partea angajatorilor din domeniile IT&C, FMCG, BPO, financiar-bancar, inginerie si consultanta.

Companiile care vor sa participe la eveniment, se pot Inscrie la adresa angajatori@catalyst.ro pana pe 28 februarie 2014. In perioada urmatoare, planurile Angajatori de TOP sunt de extindere la nivel national. Dupa editia din toamna, cand evenimentul a revenit In Iasi, In aceasta primavara, Angajatori de TOP va fi prezent si In Timisoara.

Angajatori de TOP revine la Timisoara In perioada 14-15 martie. Cea de-a patra editie Angajatori de TOP Timisoara ofera vizitatorilor sansa sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor participante, sa aplice la pozitiile deschise In cadrul evenimentului si sa participe la workshop-urile sustinute de companiile participante.

Timisoara este un important centru de dezvoltare economica din regiune, centru universitar cu vechime si recunoastere nationala prin buna pregatire si profesionalismul absolventilor. In plus, interesul companiilor si sustinerea partenerilor cu traditie, ne-a determinat sa reorganizam cel mai mare eveniment de cariera, Angajatori de TOP In Timisoara.

Adrian Stanescu, project manager, Angajatori de TOP


Care sunt motivele pentru care vizitatorii participa la Angajatori de TOP?

In urma evaluarilor, a rezultat ca oferta joburilor deschise de angajatori, faptul ca sunt companii multinationale care ofera perspective de dezvoltare pe termen lung si posibilitatea de a participa la workshop-uri si conferinte tematice au stat la baza deciziei de a participa la eveniment.

Incepand cu a doua parte a lunii februarie, lista completa a angajatorilor si detalii despre cele 3 evenimente vor fi disponibile pe site, la sectiunea Angajatori de TOP.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI