Ziua de Recrutare Online Webhelp Romania

Webhelp, multinationala de origine franceza specializata in servicii de outsourcing, scoate la concurs 400 de job-uri direct pe platformele de socializare in cadrul unei campanii de recrutare unice in Romania: Ziua de Recrutare Online.

Pe 31 ianuarie 2014, cei care isi cauta un loc de munca si sunt cunoscatori de limbi straine (franceza, germana, spaniola, italiana, poloneza, engleza, olandeza, greaca etc.) pot sa se angajeze pe unul dintre urmatoarele posturi: consultant clientela, backoffice adviser, customer adviser, partner relationship manager, client relation consultant, premium relationship manager, assistant for sales department, customer service relationship manager, digital writer, digital support consultant, tehnical product adviser sau conseiller produits beauté.

Pe tot parcursul campaniei, un recruiter WebHelp va fi disponibil pe pagina oficiala de Facebook a companiei si va interactiona cu toti cei care sunt in cautarea unui loc de munca. Acesta va da detalii despre job-uri si va raspunde tuturor intrebarilor celor care isi doresc sa fie parte a acestei companeii. Nu ratati aceasta ocazie!

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania