Creatorii jocului Candy Crush Saga vor angaja 50 de oameni in Bucuresti

King, compania care a creat cunoscutul joc Candy Crush, vrea sa isi mareasca echipa din Bucuresti, sperand sa ajunga de la 71 de angajati la 120 in primele lui ale anului 2014. Dintr-un comunicat de presa reiese ca gaming-ul nu mai iese un sector dedicat barbatilor, deoarece dintre cele 1.400 de persoane care au aplicat in ultimele 3 luni, un sfert au fost femei.

"In ultimele luni au venit din ce in ce mai multe femei la interviuri, procentul lor ajungand la 25%, ceea ce arata ca industria jocurilor nu mai este un domeniu exclusiv masculin", a declarat Mihai Sfrijan, directorul studioului local.

Analizand persoanele care doresc sa lucreze pentru King din punctul de vedere al studiilor, putem observa ca cei care aplica pentru postul de Developer au terminat fie Facultatea de Automatica si Calculatoare, fie Facultatea de Informatica. Pe de alta parte, cei interesati de pozitia de Data Scientist au terminat Facultatea de Matematica sau Facultatea de Cibernetica, iar cei care isi doresc sa lucreze in Graphic Design au fost studenti in cadrul facultatii de Arte.                                                                                                                                                                                                                                            Posturi scoase la concurs de King in Bucuresti: Agile QA Practitioner  Engineering, C++ Game Developers (Mobile)  - Engineering, Data Scientist - Data Science, Game Developer (Flash) - Development, Java System Developer - Development, Producer Product - Development, Test Automation Engineer - Engineering, UI Designer - Art and Design.

King si-a deschis un birou in Romania in 2011, a ajuns la 30 de angajati in 2012 si s-a dezvoltat continuu pana in acest moment.

Pentru mai multe detalii despre pozitiile deschise, intrati aici.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI