7 aplicatii care te vor ajuta sa devii mai eficient

Tehnologia a devenit o parte importanta din viata noastra, iar aplicatiile ne fac in fiecare zi sarcinile mai usoare. Asadar, cum iti poti transforma laptopul, smartphone-ul sau tableta intr-un asistent indispensabil?

Istalandu-ti urmatoarele aplicatii:

EVERNOTE

O aplicatie user-friendly, Evernote te va ajuta sa nu mai uiti vreodata o informatie importanta. Te va ajuta, de asemenea, sa-ti eficientizezi task-urile si sa ramai la curent cu evolutia acestora. Iti poti salva notite, documente, imagini sau remindere vocale in cadrul mai multor notebook-uri. Aplicatia va ramane permanent sincronizata, ulterior putand fiind accesata pe majoritatea platformelor.

 

iA WRITER

Cand vine vorba de a scrie fara alte distractii, iA Writer nu are concurent. Dedicata “celor care au de scris”, aplicatia are drept obiectiv luarea notitelor pe iDevice fara setari inutile. O data intrat in aplicatie nu mai poti fi distras de altele, iar oportunitatile multiple de editare/ formatare lipsesc cu desavarsire.

 

SwiftKey X

Aplicatia ajuta utilizatorul sa tasteze mult mai usor, inlocuind touchscreen-ul cu o tehnologie care sugereaza cuvintele pe care acesta doreste sa le scrie. SwiftKEy X invata de la utilizator si poate fi personalizat in functie de produsul folosit (Gmail, Facebook, blog etc.)

 

 

SugarSync

Aplicatia reprezinta principalul competitor al faimosului Dropbox. Aceasta ofera utilizatorilor functii cu adevarat utile productivitatii. SugarSync iti permite sa executi orice operatiune standard doresti asupra documentelor, nu doar sa le vizualizezi. Poti sincroniza documentele pe computer in mod selectiv, fara ca procesorul sa fie solicitat de rularea aplicatiei.

 

POCKET

Pocket este o aplicatie gratuita care permite salvarea articolelor, imaginilor sau clipurilor de pe diverse site-uri pentru a le citi mai tarziu. Cu toate ca intregul continut salvat este din browser, spre deosebire de un clasic bookmark, Pocket salveaza intregul continut pentru a fi vizualizat offline. In plus, aplicatia extrage exact continutul relevant pentru tine si il pozitioneaza intr-un layout mai simplu si mai eficient. Printre update-urile aplicatiei se numara si Listen care reprezinta text-to-speech. Acesta va ofera posibilitatea de a asculta articolul sau stirea salvata.

 

KEEP

Aplicatia iti permite sa iei "notite" scrise, foto, audio si video si sa le sincronizezi pe toate terminalele cu Android. Avand concurent direct Evernote, Keep functioneaza pe acelasi principiu. Iti permite sa pastrezi notitele pe internet si ulterior sa le poti accesa de pe laptop, tablet sau smartphone. Acesta beneficiaza insa de o interfata mult mai intuitiva si de o recunoastere vocala aproape perfecta chiar si pentru limba romana.

 

 

JUICE DEFENDER

Pentru a profita cu adevarat de posibilitatile nenumarate pe care ti le ofera aplicatiile (in special cele mobile) ai nevoie de baterie. Juice Defender mareste considerabil durata de folosire acesteia. In conditiile in care majoritatea smartphone-urilor necesita incarcarea zilnica a bateriei, aceasta aplicatie vine cu o serie intreaga de functionalitati care il vor ajuta pe utilizator sa economiseasca eficient resursele telefonului.

Aplicatia iti permite sa setezi cand sa porneasca WiFi-ul, la ce intervale, poate configura aplicatiile interactive, poate inchide reteaua 2G, 3G sau 4G, poate taia conexiunea la Internet atunci cand bateria ajunge la un anumit nivel de consum.

 

Tu ce aplicatii folosesti pentru a-ti creste productivitate?

Va recomandam si:

Model scrisoare de intentie. Descarca 30 de modele pregatite de specialisti din care merita sa te inspiri

ULTIMELE JOBURI