Amplexor face angajari in Cluj-Napoca

Euroscript a achizitionat furnizorul de solutii de management al continutului Amplexor, care are o cifra de afaceri anuala de aproximativ 11 milioane EUR si are ca angajati aproximativ 90 de consultanti si experti in domeniul managementului intreprinderilor (ECM) in Belgia si Romania.

"Gasirea de suficiente persoane potrivite pentru a umple pozitiile deschise este o problema comuna in sectorul IT Belgian. Amplexor nu a ramas neafectata de aceasta problema si ii este greu sa recruteze sufficient pentru a sustine cresterea. In Romania sunt mult mai multi studenti specializati in IT decat in Belgia. In cadrul vizitei noastre la Cluj, am fost placut surprinsi de nivelul dezvoltatorilor de soft si de spiritul general de IT care inconjura orasul. Din aceste motive relocam o parte din activitatile noastre de dezvoltare la Cluj. "
                                                                                                 Eric Pieters, CEO Amplexor.

Odata cu aceasta tranzactie, Euroscript planuieste extinderea din Romania, astfel ca in anul 2014 compania isi va mari echipa din Cluj-Napoca. Pana la momentul achizitiei, Euroscript avea birouri deschise in Sibiu si Bucuresti.

“Pana la finalul acestui an ne-am propus sa ajungem la un numar de 15 angajati pentru biroul din Cluj, fata de opt oameni in prezent”.
                                                                                                                  Ovidiu Negrean, country manager al Amplexor Romania.

Pentru detalii despre pozitiile deschise intra aici.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI