Dezvoltatorul de soft britanic Misys va angaja 100 de programatori pana la finalul anului 2014

Misys, subsidiara locala a companiei britanice specializata in dezvoltarea de soft financiar – bancar are, in prezent aproape 400 de angajati in Romania. Compania are ca obiectiv majorarea numarului de angajati cu cel putin 25-30% in 2014.

„Recrutam în proporţie de 70- 80% juniori. Intr-adevar, poziţia de financial quality engineer este cel mai usor de ocupat pentru ca este si cea mai cautata in randul tinerilor. Sunt foarte multi cei care opteaza pentru o Facultate de finante-banci sau de relatii economice internationale si pentru care sistemul bancar nu mai este atat de atractiv, in principal din prisma situatiei dificile a sigurantei locurilor de munca. Practic, este o optiune foarte buna pentru ei in contextul actual“.
                                                                                                           Ana-Maria Marin, Europe Recruitment Partner al grupului.

Ana-Maria Marin, se ocupa, alaturi de alti 4 colegi, de recrutarea angajatilor pentru sediile companiei din tari precum Franta, Germania, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Spania sau Italia.  Ei primesc lunar aproximativ 400 de CV-uri  pentru cea mai cautata pozitie din cadrul subsidiarei din Bucuresti.


Pentru a vedea pozitiile deschise pe HiPo.ro in cadrul Misys – Bucuresti intra aici.

Pentru a vedea si alte oportunitati de cariera in cadrul grupului, intra aici.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI