Un nou concurs de idei de la INSPIRED

In perioada 19 decembrie 2013 – 28 februarie 2014 te poti inscrie la concursul de idei organizat de INSPIRED. Este 1990. Romania este pe cale sa fie repornita.

Alege una dintre cele 10 sectiuni ale concursului (fotografie, design de produs, design grafic, design vestimentar, design de accesorii vestimentare, design interior, arhitectură, ilustrație, dramaturgie și relații publice) si realizeaza o alta Romanie.

Aflat la cea de 7-a editie, concursul se centreaza pe ideea de reinventare, de pornire de la zero. Din cadrul comisiei fac parte atat membri romani cat si internationali. David Carson (situat in top 5 “cei mai influenti designeri grafici ai erei noastre” de catre revista Graphic Design USA), Sarah Bailey (Director de curs al London College of Fashion) sau Thierry Bayle (consultant pentru Calvin Klein, Kenzon, Moschino, etc.) sunt doar o parte dintre numele importante care vor face parte din comisiile de evaluare.

Castigatorii locului I vor primi Trofelul INSPIRED, iar cei de pe locurile I-XX din cadrul tuturor celor 10 sectiuni vor avea posibilitatea de a participa gratuit la Master Class-ul INSPIRED. Aceste Master Class-uri vor fi sustinute cu ajutorul membrilor din comisie si vor fi organizate in acest an, in Bucuresti.


Intra pe site-ul competitiei si inscrie-te acum.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI