Top 6 cele mai bine platite job-uri ale viitorului

LearnVest a realizat topul celor mai bine platite job-uri ale viitorului. Thomas Frey, autorul cartii Communicating with the Future, raspunde la intrebarea "ce sa-ti doresti sa devii cand o sa creste mare".

Logistician

De fiecare data cand mergi la magazin stii exact unde gasesti toate produsele de care ai nevoie. Cum au fost insa aranjate in aceasta maniera? Logisticianul este cel care se ocupa de amplasarea lor. Utilizand un software complex pentru a monitoriza in mod curent fiecare bun, acesta urmareste permanenta imbunatatire a imbunatatirii pocesului si amplasarii.

Ethical Hacker

Din ce in ce mai multe companii au ales sa hack-uiasca in mod intentionat sistemele pentru a lua masuri de securitate si a identifica vulnerabilitatile acestuia. Poti deveni chiar Certified Ethican Hacker (CEH), ceea ce inseamna ca esti profesionist in ceea ce priveste crearea politicii de network, detectarea intrusilor si crearea de virusuri.

Actuary

Esti bun in matematica, in special statistica? Atunci acest job este pentru tine. Sarcina este de a prezice riscul, mai exact consecintele financiare pentru companiile de asigurari, banci, firme de consultanta, dar chiar si pentru guvern. Utilizat in prezent in special in cadrul firmelor de asigurari, acest loc de munca isi face usor, dar sigur, intrare spre alte sectoare mari, precum farma.

Epidemiologist

Epidemiologia este studiul pattern-ului, cauzelor si efectelor de sanatate si a conditiilor de boala in cadrul unor populatii bine definite.

Front End Engineer

Front End Engineer sau Front End Developer sunt cei care creeaza interfata pe care o vezi in fiecare zi in mediul online. Pe langa cunostintele legate de programare, acestia trebuie sa cunoasca si consumatorul, sa-i inteleaga comportamentul in mediul online.

Food Chemist

Vrei sa stii care este secretul mancarii perfecte? Intreaba un chimist in ale mancarii. Acesta are ca scop imbunatatirea dezvoltarea gustului si a texturii mancarurilor.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI