400 de noi locuri de munca la EBS Romania

Compania EBS Romania planuieste sa angajeze in 2014 400 de persoane. Cu 620 de angajati in cele 6 centre pe care le detine in Romania (Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Brasov, Timisoara si Iasi), EBS Romania cauta, in prezent, 50 de persoane pentru posturi de specialisti IT, atat juniori, cat si seniori.

Compania vizeaza un numar de 400 de noi locuri de munca in 2014, pentru a ajunge la 1000 de angajati in 2015. "Obiectivul prioritar al EBS in contextul preluarii de catre grupul japonez NTT Data este integrarea in grup. Grupul NTT Data are o sumedenie de oportunitati pentru echipele noastre. Deja suntem asaltati de solicitari pentru proiecte noi din tot grupul. Sper sa reusim sa fim la inaltimea asteptarilor noilor actionari din acest punct de vedere. Apoi, dorim sa continuam ritmul alert de crestere. Tinta noastra de atinge 1.000 de angajati in anul 2015 este valabila in continuare", a declarat Daniel Metz.

EBS are o experienta de 13 ani in externalizarea de servicii IT precum dezvoltare software, testare, asigurarea calitatii si servicii de suport pentru managementul aplicatiilor. Pe piata locala EBS s-a impus de asemenea ca si furnizor de succes in domeniul serviciilor IT (cu precadere  SAP), fiind totodata SAP Certified Value Added Reseller si furnizor al propriului sau produs ERP, Clarvision.

Intra pe profilul companiei pentru a vedea job-urile disponibile in acest moment.
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI