Webhelp Romania planuieste sa angajeze 400 de oameni la inceputul anului

Multinationala de origine franceza, Webhelp, face angajari. Posturile disponibile in cadrul companiei se adreseaza vorbitorilor de limbi straine, (germana, spaniola, italiana, poloneza si engleza) in special limba franceza.

Specializata in servicii de outsourcing, compania ofera posturi precum cele de Backoffice Adviser, Premium Relationship Consultant, Client Relations Consultant, Customer Adviser in Telecom, Digital Writer sau Technical Product Adviser.

Cu sedii in Bucuresti si Galati, Webhelp a depasit in luna noiembrie 2013 numarul de 1.100 de colaboratori din Romania. La nivel mondial, multinationala are peste 35 de centre in 8 tari (Franta, Marea Britanie, Africa de Sud, Maroc, Belgia, Romania, Algeria, Madagascar) si peste 17500 de salariati in intreaga lume.

 

Ne asteptam din partea unui nou coleg sa fie disponibil sa invete mereu si repede, sa poata folosi cu usurinta diferite mijloace de comunicare (telefon, online, mail, curier, retele sociale) si mai ales sa cunoasca limba straina pe care o foloseste. Avem in interiorul companiei noastre atat persoane entry-level cat si persoane cu doctorat, atat pe posturile full-time cat si part-time.

Mihaela Rusu, Directorul General Webhelp Romania

Aflata in plina dezvoltare la nivel international, compania a fost desemnata de catre BusinessWeek angajatorul european cu cea mai mare crestere in 2012 intr-un top compus din alte 500 de firme europene.

Angajatii Webhelp România au parte de un pachet atractiv de beneficii : salariu competitiv, tichete de masa, multiple prime si bonusuri, stabilitatea locului de munca prin contracte pe durata nedeterminata, program flexibil pentru cei care isi continua studiile, oportunitati de promovare, precum si un program de instruire teoretica si practica în cadrul Webhelp University.

Intra pe profilul companiei pentru a vedea job-urile disponibile in acest moment.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania