In urmatoarele 6 luni Endava va angaja 100 de specialisti IT in Bucuresti

Endava, companie care ofera servicii IT de business, urmeaza sa recruteze pana la sfarsitul lunii iulie 2014, 100 de persoane, ajungand la 350 de angajati. In prezent, compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.

Recrutarea de specialisti IT devine din ce in ce mai dificila, dat fiind faptul ca pe piata din Romania se regasesc nume mari din industria IT, iar numarul absolventilor cu studii in domeniu scade de la an la an. Endava intampia dificultati in a gasi persoane specializate pe Oracle Application Develop­ment Framework (ADF), Ora­cle Servie-Oriented Architecture sau IBM Message Broker.

Candidatii cu potential, care nu intrunesc toate cerintele companiei, sunt introdusi in programe de training menite sa le dezvolte competentele necesare. In primele trei luni, tinerii sunt asistati de mentori, ulterior urmand sa intre intr-o etapa in care primesc responsabilitati in cadrul unui proiect care nu are impact comercial.

Dupa aceste etape, urmeaza intre doua saptamani si o luna de shadow-ing pe proiecte care prezinta impact comercial. Alexandra Chivu, Head of Talent Management and Re­cruit­ment pentru sediul din Bucuresti, a declarat pentru ZF faptul ca pana in prezent, Endava a organizat in Capitala doua astfel de proiecte, in urma acestora 20 de tineri au ramanand angajati. In luna februarie urmeaza o a treia editie care are drept scop selectarea a cel putin inca 20 de absolventi. Acestia vor fi testati si selectati in functie de rezultatele obtinute.

Data fiind piata concurentiala existenta, candidatii pregatiti devin din ce in ce mai dificil de gasit. Astfel, aproximativ 25% dintre angajatii Endava provin din recomandari.

 

Pentru a fi la curent cu pozitiile si conditiile de munca oferite de Endava, urmareste site-ul companiei.

Vezi si: job-urile Endava disponibile pe HiPo.ro.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI