Continental

Orase: Arad, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2021o cifră de afaceri de 33,8 miliarde de euro și are în prezent peste190.000 de angajați în 58 de țări și piețe. În 8 octombrie 2021, compania a aniversat 150 de ani de la înființare.

 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2021 o cifră de afaceri de 33,8 miliarde de euro și are în prezent peste190.000 de angajați în 58 de țări și piețe. În 8 octombrie 2021, compania a aniversat 150 de ani de la înființare.

 

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.
 

 

 

Locaţii Continental în România
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

angajari.sibiu@continental.com
 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

angajari@conti.de
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro
 

ContiTech Thermopol Romania SRL

Zona Industrială Nădab nr. 7, 315101 Chişineu-Criş, Arad

T. 004-0257-307-900

 


Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

De ce să alegi Continental?


 

 
Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa

Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader
Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației.


 OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer
 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader
O echipă de profesioniști, tânără şi veselă
 

Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.
Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.

SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

         
             

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.

RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader

 Majoritatea studenților în ani terminali, se întreabă: “Și acum ce fac? Unde mă angajez?”. La Continental, am luat în cosiderare gândurile voastre și astfel am creat programe care îți vor crea o perspectivă unică și de amploare față de orice alte poziții pe care le poți ocupa ca proaspăt absolvent. Ești pregătit să creezi un impact?

Aplică la una dintre oportunitatile Trainee Programs si timp de 18 luni vei fi introdus în lumea anvelopelor,  printr-o activitate de job-rotation în toate departamentele companiei, pentru a întelege procesul de colaborare dintre acestea:
 

 

Ce presupune programul?
 

 • Un mentor alocat care te va ajuta să te integrezi ușor în program și în echipele de lucru;
 • Introducere în procesele de producție, tehnologiile cauciucului, fluxul materialului și componentele pentru a obține cunoștințe operaționale aprofundate despre procesul de producție;
 • Integrare și evaluare prin experiențe practice: proiecte de fabricație / inginerie în cadrul uzinei;
 • Implicare locală dar și regională prin colaborarea cu ceilalți trainee din alte locații;
 • Expunere pentru 1/2 lună la departamentul de marketing și vânzări al companiei pentru a obține un overview complex asupra business-ului și a înțelege care sunt responsabilitățile acestui departament;
 • Experiență cu vânzarea directă la un magazin de anvelope în timpul vizitelor clienților;
 • Program de lucru de 8h, dar și flexibil în funcție de nevoie;
 • În ultimele 6 luni ale programului trainee-ului îi este alocată o poziție vacantă în fabrică (în zona de producție sau calitate).
 

Ce avantaje ai ca și trainee în cadrul Continental?
 

 • Program de integrare într-o echipă profesionistă, tânără și internațională;
 • Salarii competitive (bazate pe performanță);
 • Beneficii de sanatate (asigurări private de sănătate și de viață, activități sportive etc.);
 • Oportunități de dezvoltare profesională (în domeniul tehnic și managerial);
 • Program de lucru flexibil;
 • Stabilitate;
 • Mediu de lucru internațional și posibilitatea de a călători;
 • Pachet de relocare pentru nerezidenții din Timișoara.

Nu ești convins? Uite ce au de spus colegii noștrii:
 

 


 Holingher Loredana

„Vad programul de trainee oferit de Conti ca o oportunitate mare de dezvoltare  accelerata a carierei. Programul e foarte bine structurat si ofera posibilitatea de a invata  si a livra rezultate in moduri unice. De asemenea acest program ofera o perioada de 6  luni de rotatie intre diferite arii de productie si intre diferite departamente, focusul fiind pe
intelegerea procesului si crearea conexiunilor cu angajatii Conti fara alte task-uri  paralele.”


Denis Radu

Ce mi-a plăcut la experiența de Manufacturing Trainee? Din numeroasele lucruri ce mi-au plăcut, mă opresc la următoarele două: am avut ocazia să lucrez în toate departamentele atât la nivel local, cât și la sediul din Hanovra. Este o șansă foarte bună de networking și poți cunoaște totodată foarte clar rolurile fiecărui department. Asta te ajută mult în alegerea următorilor pași în carieră la finalul programului.

De asemenea, mai mult ca sigur vei ieși din zona de confort. Provocările programului Manufacturing Trainee vin în diverse forme: proiecte locale și centrale, colaborări cu echipe formate din peste 10 nationalități. Toate aceste „challenge-uri” sunt un prielnic mod să te dezvolți pe plan profesional, dar și personal.”
Silviu Bulza

“La început m-am simțit intimidat de anvergura fabricii și a operațiunilor care au loc. În  primele luni am petrecut câte o săptămână în fiecare arie, ceea ce m-a ajutat enorm să  înteleg fluxul producției și terminologia inițial copleșitoare a activităților. După perioada  de integrare am primit propriile proiecte în cadrul fabricii, urmate apoi de un stagiu de  șase luni la sediul central de la Hanovra, alături de colegii Manufacturing trainee din alte  fabrici de anvelope din lumea Continental.”
 

Te-am motivat îndeajuns de mult astfel încât să aplici?

Nu mai aștepta. Aplică acum în cadrul programelor de Trainee Continental!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeholders;
* prepare u[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services.

The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of exis[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Technical Project Manager for Platform - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an experienced Technical Project Manager for Platform with software background to work with us on wireless power charging modules, drive a new concept and steer the stakeholder demands. Every product has his market life, and this product is just at the beginning even though we [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Homologation Engineer for Wireless Products - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#OnSite

Passionate about new technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our Homologation Engineer role in our CORE Engineering HW group in Timisoara. Do you want to be a Homologation Engineer for Wireless Produ[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Application Specialist for License management - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of a Central R&D Operation team? These should spark your interest:* Responsible for providing reports and statistics regarding the tools license usage and costs to management;
* Support management in license cost analysis (historical & actual data) [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
C# Software developer - internship AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Cool internal tool to be developed by you in C#. You would give the best for this tool to get the best data for improvements. We are looking for you to be part of our Connectivity team. You will implement an internal tool which provides important data towards the organization with respect to diff[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Sales Controller SMY - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As Sales Controller you will be part of multinational team of Sales Controlling Area. You will have interfaces to the segments of the Business Unit, as well as to all internal functional areas with regards to the responsibilities:* Coordinating segments and locations worldwide with f[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Sales Controller SMY - CSC (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

As Sales Controller you will be part of multinational team of Sales Controlling Area. You will have interfaces to the segments of the Business Unit, as well as to all internal functional areas with regards to the responsibilities:* Coordinating segments and locations worldwide with f[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Mechanical Design Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about mechanical design but also interested in smart cars? Take a look at our Mechanical Engineer role in our Mechanical Engineering Product Line RADAR. Continental has been pursuing the long-term strategy of Vision Zero for years, innovating solutions that contribute to greater road s[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Quality Manager in Project - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a Quality Manager Project, your role is to support the Project Manager as empowered partner with regard to effective planning, implementation and control specific actions taken for quality assurance. Being a member of the project team, you will ensure that internal and external quality require[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Continental Automotive Scholarship 2022/2023 (TM)

proiect special 0 - 1 an experienta

Continental Scholarship - Your first step towards a career in the automotive business! Are you interested in software development domain (embedded and/or OOP)? Would you like to work for Continental Automotive Romania after graduation? Continental offers you:* A scholarship al[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Shift Leader FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Material Planner - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Customs & Transport Specialist(det. contract)-Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Material Planning Specialist for FF PSS - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
HR Recruiting Internship (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Process Engineer Curing Area - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Technical University Degree Professional Experience: Preferably Rubber Processing, Compounding, Tire Manufacturing, Tire Product, Chemical or Mechanical Engineering or other Process Engineering jobs [..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
08.12.2022
Employer Branding Specialist - Tires

full-time 0 - 1 an experienta

University degree At least 1 year experience in marketing, PR or HR (recruiting and selection processes) Advanced knowhow of MS Office (Power Point, Excel, Word) Knowhow of Adobe InDesign [..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
08.12.2022
Software Architect for Safety - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In business are Architecture & Networks you are responsible as a Software Architect Safety in several product lines responsible for the following tasks:* Creation of tool-based SW architecture according to business area standard development process with a focus on features with a[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Product Owner - Data Analytics & Reporting for R&D - heat CT TM

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a motivated Product Owner to lead the development of Data Analytics solutions for monitoring and reporting Programs in the area of Research and Development (R&D), to transform Continental's data landscape into a key enabler for innovation and value generation. We drive the [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Team Assistant for Product Development & Strategy - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be our Team Assistant? These should spark your interest:* Organize meetings, workshops, trainings and other events in order to ensure the smooth running of the events from administrative point of view;
* Schedule meetings and conference calls[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Recruiting Internship - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship for Test Engineering team - Manufacturing TSR FF UX

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Architect for SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate SW developer to join us.<[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
PSS ECC Project Manager - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Mission:

The Project Manager leads and manages a project (Customer or Non Customer) within the specified time, budget and quality framework to the satisfaction of the customers (Internal & External), ensuring economic success for the company and profitability of the product over lifeti[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Automation Engineer - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Electrical Engineering University degree (Electrotechnics mainly; Energetics or Automation) IPC knowledge (Siemens and/or Beckhoff automation), Controls and drives Previous work experience [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Cyber Security Stack Developer for Automotive for AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

AM (Autonomous Mobility) department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. In the future the vehicle is permanently and seamlessly connected. This serves [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Functional Safety Manager - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. We are developing innovative intelligent sensors based on the newest camera, laser and radar technologies in automotive electronics.

#AutonomousMo[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Buyer Internship - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team.

With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Production Materials, involve in minor issue res[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System/Software Quality Engineer - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join our team as software/system quality assurance engineer!

The Software/System quality Engineer is part of the Quality Group, independent from Research and Development group. The main responsibilities are to define, plan and track the quality activities at project level, in accordance wit[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Automation Internship - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Architect for Continental (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of a team that builds the cars of the future? If the answer is yes, then this is the opportunity for you! As a Software Architect, you will be part of the team responsible to design and maintain the software of High-Performance Computer of the passenger cars from various OE[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Maintenance System engineer

full-time 0 - 1 an experienta

Supports maintenance strategy implementation according to the steps defined by the system methodology (inspections and routines, improvement projects, preventive maintenance, lubrication, etc.).[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Vehicle System Architect - In Vehicle Networks - TM

full-time 0 - 1 an experienta

System engineering requires an overview for software and hardware alike. These engineers encompass the know-how of both disciplines contributing to management decisions, customer support and product life cycle. We are looking for System Architect and/or System Engineer that will work on the Elect[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Financial Analyst - TM

full-time 1 - 5 ani experienta

You will be responsible for Business Units controlling regarding the following activities:* Prepare and verify monthly Profit and Loss Statement on Cost Center Level;
* Ensure monthly tracking of Investment and Headcount Vs. Budget/Forecast.
* Ensure monthly tracking of Produ[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Financial Analyst - TM

full-time 1 - 5 ani experienta

You will be responsible for Business Units controlling regarding the following activities:* Prepare and verify monthly Profit and Loss Statement on Cost Center Level;
* Ensure monthly tracking of Investment and Headcount Vs. Budget/Forecast.
* Ensure monthly tracking of Produ[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Team Assistant HEAT A SCT TM

practica 0 - 1 an experienta

Our Team Assistant supports the Head of Department and department members in the administrative tasks and projects. Is responsible for various communication and administration activities that ensures the proper functioning of the department. Activities may be from but are not restricted to the fo[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SAP Central Key User EDI (Electronic Data Interchange)

full-time Student/Absolvent

[..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
08.12.2022
IT Architect SAP BW HANA

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
08.12.2022
Teamlead Packaging and Claim Coordination EMEA

full-time Student/Absolvent

[..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
08.12.2022
Customer Responsible

full-time Student/Absolvent

[..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
08.12.2022
Quality Engineer - Customer responsible

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
08.12.2022
Expert for Metrics Tool Development and Support SCT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! As an Engineer in Reporting and Data Warehouse team in SCT PMT (Software and Central Technologies, Process / Methods / Tools), you will have these responsibilities:

Continental Timisoara
08.12.2022
HR Business Partner - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta* Acts as a single point of the contact for the employees and managers in the location;
* Contributes as a member of the client group's management team to business strategy and operational goal setting to reach business objectives and expectations;
* Implements new HR related servic[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
TMOD Coordinator - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

University degree Experience in Talent Management processes Project Management experience Very good understanding of all HR functions and best practices Excellent communication skills Analytical [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician facilitati - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced driver assistance systems, air[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Quality Engineer for Production UX -ManufacturingTSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
New Product Launch Manager FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician Mentenanta Procese Speciale - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Customer Logistic Specialist for FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Supplier Quality Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Automation Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Problem Solving Expert - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Test Development Engineer FF PSS- Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeholders;
* prepare u[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Buyer with German - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Do you want to be a Buyer with German? These should spark your interest :* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Place and Update Purchase Orders;
* Create and U[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Vehicle System Architect for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Competence:* [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Hardware - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles.

We develop by integration of exis[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Junior Buyer with Hungarian for NPM Purchasing TM

full-time 0 - 1 an experienta

For our Non Production Material HUB Romania we search for dynamic and motivated people to join our Procurement Center team, located in Timisoara. The purchasing specialists in our NPM HUB work passionately to provide high-quality purchasing support to internal customers, and bring added value to [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Executive Assistant to Head of Purchasing AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an energetic and motivated Assistant to support all administrative aspects of the Business Area Purchasing Head's work. Responsibilities:* Efficient office management, organizing and supporting the daily work of the BA Purchasing Head from the administrative perspe[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Advanced Purchasing Engineer for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As car architectures are evolving very fast along with an increasing technical complexity there is a need for a special product focus. In this context Business Area AN will establish a new organizational unit "Product Line HPC". We as purchasing organization AN will support this set up with a ded[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Category Purchaser for Casting Components (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market co[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Accountant with German - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe.

In line with th[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Architect for Intelligent Antenna Module AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

#LI-Hybrid

The Intelligent Antenna Module acts as a central connectivity gateway, enabling wireless communication, between the vehicle and its outside environment as well as inside the passenger compartment for applications[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Developer for Connectivity Function platform AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

The Software Developer designs and implements a large / high complexity SW Module - in a project or a platform project - based on the requirements defined by the customer. As a Software Developer you will have to decompose the SW Module into components, defi[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SW Developer Vehicle Access Systems - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers then join our team and let's develop the future of m[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SW Developer Vehicle Access Systems - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers then join our team and let's develop the future of m[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Developer for Innovative Over-The-Air SW updates (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Join our team in developing complex software solutions addressing the technological challenges of the Over-the-Air update features in the context multi-cored, double-banked automotive-grade micro-controllers. Job upgrade available... We are just one loading [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Test Technician for EMC Qualification Laboratory (R&D) - TM

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the electro-compatibility and electrical behavior of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must through powered electrostatic discharge pulses, unpowered electrostatic discharge tests, transient pulses etc. Our job i[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship: Tools development and Support - SCT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! With 16 years of experience in Timisoara, our business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. In Con[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Integrator - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers than join our team and let's develop the future of m[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
EMC System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the compatibility and electrical behavior of each of them.* We simulate the real-life conditions that each component must endure through radiated immunity, conducted immunity, transients and electrical tests, etc. Our job is to make sur[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Diagnosis Software Developer in AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Highly skilled in programming? You should see our proposition for you. We are looking for an experienced Software Developer in our team. We develop BCM Systems (Body Control Modules). We enable features for the drivers like: Interior-Exterior light, Wiper- W[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about testing but also interested in enhancing problem solving skills? Take a look at our System Test Internship role in the Qualification Laboratory team. A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that each co[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Integrator for Continental Digital Access Platform

full-time 0 - 1 an experienta

Platform development comes to life only after a Software Integrator finished his job. Apply now and transform platform development into valuable customer features. You will be in charge of bringing to life our Digital Access platform into application project by:* Performing SW integr[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Business Partner

full-time 0 - 1 an experienta

You like to support the Mechanical Engineering development by collecting and consolidation of there demand. You like to develop processes, method and tools for ME? "Do you want to be a Business Partner "Mechanical Engineering""? These should spark your interest : As a Business Partner "Mechanical[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Software Developer in Architecture and Networking (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Highly skilled in programming? You should see our proposition for you. We are looking for an experienced Software Developer in our team." We develop BCM Systems (Body Control Modules). We enable features for the drivers like: Interior-Exterior light, Wiper- Washer, Personalization, Diagnosis, Fl[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Test System Technician - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Test System Development designs and build up custom or standardized testing solutions for the electronic parts/modules from automotive industry. Main focus is to make sure the tests are prepared and executed according to real life conditions as specified by the international standards to ensure t[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Software Development for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering (VNI CE) business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the body controllers, key &[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Architect for Safety - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In business are Architecture & Networks you are responsible as a Software Architect Safety in several product lines responsible for the following tasks:* Creation of tool-based SW architecture according to business area standard development process with a focus on features with a[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
EMC Validation Engineer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Electromagnetic Compatibility Validation Engineer? These should spark your interest :* Serves as interface between the customer (service requester) and the Qualification Laboratory- Electromagnetic Compatibility testing;
* Permanent cooperation with the custom[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Resource Management in AN Operations team (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of a Central R&D Operation team? These should spark your interest:* Drive resource planning and balancing for and within the Product Line as part of a central team;
* Ensure consistent resource planning throughout the Project Life Cycle (PLC);
* Fac[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Deployment Manager for Europe A SCT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! Be part of a global team of competitive, highly motivated, and service-oriented individuals who help the project to set-up an efficient engineering workflow environmen[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Product Engineer for Requirement Management SCT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! Do you want to be part of our Requirements Management team? These should spark your interest: As a Product Engineer "Requirement Management" in SCT PMT (Software and C[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Product Engineer for Change & Configuration Management (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! Do you want to be part of our Change & Configuration Management team? These should spark your interest: As a Product Engineer for Change & Configuration Manage[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Expert for Metrics Tool Development and Support SCT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! As an Engineer in Reporting and Data Warehouse team in SCT PMT (Software and Central Technologies, Process / Methods / Tools), you will have these responsibilities:

Continental Timisoara
08.12.2022
Customer Project Lead SCT RM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

The CPL represents in the Customer in SAFe. Do you want to be a Customer Project Lead? These should spark your interest: The Customer Project Lead (CPL) represents the Platform in front of a platform customer (e.g. an Application Project) and is responsible [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician facilitati - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced driver assistance systems, air[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Test Development Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
New Product Launch Manager FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician Mentenanta Procese Speciale - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician de Test - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Customer Logistic Specialist for FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Supplier Quality Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Material Planning Specialist for FF UX - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Automation Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Problem Solving Expert - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Automation and PLC Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Junior Automation and PLC Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician Molding (reglor) - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician Mentenanta Preventiva/Corectiva SMT-Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Test Development Engineer FF PSS- Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
MES Technician - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship for Electronics - Manufacturing TM

full-time 0 - 1 an experienta


Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Conti[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Hardware Engineer Internship for Radar Products - AM (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

In the Autonomous Mobility (AM) business area, we are pooling all of the expertise needed to develop innovative solutions for assisted and automated driving. In the Autonomous Mobility department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are ca[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Buyer Internship with German - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team. With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Productio[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Hardware Discipline Project Leader-Display Solutions for UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Today's displays are as individual as today's cars. Forms and functions follow brand specific design philosophies. New degrees of design freedom are enabled by the seamless integration of multiple displays into 3D shaped freeform surfaces and enable new User Experiences. Our technologies allow a [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Regional Equipment Project Manager - UX (TM)

full-time Manager

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Sample Planner pre-series/series CC - UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Line Leader FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The business area develops and integrat[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Purchasing Support (TM)

practica 0 - 1 an experienta

The Purchasing Automotive Department is looking for an enthusiastic and organized Team Assistant Intern that will assists the Head of Department and department members in the administrative tasks and projects. Our Team Assistant will support us in various communication, administrative and organiz[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
AUTOSAR Specialist for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles.

We develop by integration of exis[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Project Leader for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services is expanding activities in Eastern Europe and plans to establish a dedicated organization to address potential customers and business development opportunities in the region.

We are looking to hire in our location in Timisoara an experience and motivated Sof[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Travel Management Assistant - TM

full-time 0 - 1 an experienta

As Travel Management Assistant in our Travel Management department you will:* Responsible for the travel arrangements: booking flights, hotels, issues the medical insurance, car rental and other means of transportation, ensure that the most cost-efficient options are reserved;
* [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
AWS Cloud Engineer A SCT TM

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a knowledgeable AWS Cloud Engineer that wants to help shape the next generation automotive cloud computing infrastructure. You will be working with AWS services, that enable our customers to connect their cars with the cloud, building the framework that will standardize the fut[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Team Assistant for Product Development&Strategy (PDS)-AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be our Team Assistant? These should spark your interest:* Organize meetings, workshops, trainings and other events in order to ensure the smooth running of the events from administrative point of view;
* Schedule meetings and conference calls with clients, business[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Hardware Test Equipment Developer for AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the current and future development process of self-driving car, Autonomous Mobility business unit is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the future will brin[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Experienced Penetration Test Engineer for Embedded Sys-AM(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

AM (Autonomous Mobility) develop innovative products based on different technologies like CAMERA, RADAR or LIDAR. Our top products are Lane Departure Warning by detection of lane positioning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control for automatic breaking and accelerating based on traffi[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Mechanical Lead Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#AutonomousMobility

As a Mechanical Lead Engineer your main tasks will be:* Lead and support mechanical design engineers in full life cycle product development;
* Work with cross-functional (HW, system, production, optics, quality, test and validation, FEA, etc.) teams to a[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Developer for Windows Utility Tool - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the current and future development process of self-driving car, AM business unit is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the future will bring, highly and fully auto[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Embedded Software Developer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are developing software for innovative products like Lane Departure Warning based on image processing technologies. Lane Departure Warning protects drivers from unintentional lane changes, contributing to enhanced comfort. Furthermore, more and more functions are introduced in camera based sys[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Junior Test Development Engineer for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Making stuff fail Fast! That is what we do - and that is what we want YOU for. Since assumption is the mother of all Epic Fails you must understand how stuff works, anticipate how it may NOT work and develop an efficient way to check both cases. As a Junior Test Development Engineer, you will sup[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Buyer Internship with German - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team. With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Productio[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Buyer Internship with French - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team. With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Productio[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SWD Internship C++ for Architecture and Networking TM

full-time 0 - 1 an experienta* You will implement together with the rest of the team, in an Agile setup, telematics features, which will make the world a better place, from time and safety.
* You will find a divers setup, cool team and learning environment.

A mentor will support you to stepwise take over own [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Accountant - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the need[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe.

In line with the needs of our customers in the Group compani[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Global HR Operations Specialist-SuccessFactors 360 Feedback(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you enjoy exploring new digital tools and functionalities, being organized, and collaborating with people? Do you like sharing knowledge, ideas and learning together with colleagues? Then this job within our Global HR Systems Operations team might be a good fit for you! The responsibilities we[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Project Manager for User Experience for German OEM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

At User Experience, we are shaping the interior of the future car to make the driving experience more stress-free, more convenient and even more fun. And we do it with our technologies for visual, tactile, and auditory interaction with the car. If this looks, feels or sounds interesting to you, j[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Infrastructure - Global IT Expert on DevOps & Automation - TM

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Do you want to be a IT Infrastructure - Global IT Expert on DevOps & Automation? As Automotive "IT Infrastructure Expert on DevOps & Automation , acts on a Senior Level position" related to Infrastructure, you will have the possibil[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SAP Consultant for HR IT - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a SAP Consultant for HR IT ? These should spark your interest:* Configuration of SAP HCM systems, troubleshoot and resolve incidents reported by customers in line with HR IT guidelines and procedures;
* Applying new technologies, like SAP FIORI and RPA by analyz[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
IT Consultant - DevSecOps for Auto IT Infra NV&PM - IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be an IT Consultant - DevSecOps Engineer for Auto IT Infra NV&PM:* Develop automation solutions for all Secure Connectivity Solutions (LAN, WLAN, Network Security, Voice) and Program Management area;
* Analyze existing operational processes (implementation-oper[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SAP QM Consultant - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you an experienced programmer (SQL, databases) interested to learn more about QM processes and become a top SAP Consultant with strong experience in ABAP programming and process knowhow? If this sounds interesting for you then please apply and let's discuss more in detail in one of our interv[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Global HR Operations Specialist-SuccessFactors 360 Feedback(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you enjoy exploring new digital tools and functionalities, being organized, and collaborating with people? Do you like sharing knowledge, ideas and learning together with colleagues? Then this job within our Global HR Systems Operations team might be a good fit for you! The responsibilities we[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Technical Cleanliness Manager for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The position holder is responsible for Technical Cleanliness (TC) Management of the entire Business Unit including R&D, PUR, Operations and its interfaces. As such she/he represents the BU towards Automotive and targets to be Senior Expert for technical cleanliness. Tasks as Technical Cleanli[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles.

We develop by integration of exis[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Electronic Technician for Project Support Team - SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The Project support intermediates between product development and the production plants worldwide. Competent experts develop, optimize and construct prototypes and test devices, together with the operating departments. During the development time of prototypes, they are responsible for quality, c[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship for Software Developer - SAM (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Tool support team is a great team who dreams big, has fun together and shares challenges. But more important, we are part of o group that save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident. Our team is responsible for the data management tool infrastructure and for deve[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Buyer Internship with French - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team. With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Productio[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Accountant - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe.

In line with th[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Supplier Quality Manager in Project for Safety and Motion (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on a Supplier Quality Manager in Project role. As our customers expect the best quality from our products, we expect the same from our suppliers. As SQMP, we ensure that the processes that lead to a quality supplie[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship for Mechanical Engineering- Manufacturing TM

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Mechatronics Internship for TIS - SAM (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Are you interested in learning more about the Electronic Design field? Take a look at our Mechatronic internship role in our Tire information System (TIS) team.

As an Internship, you will have part of:* Flexible and dynamic team with Hardware engineers and Mechanical, so togeth[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Sales manager for SMY Off-Highway and Tier 1 Customers

full-time 0 - 1 an experienta

As a Sales Manager within our Customer Center Team you are involved in all Customer related topics. Our aim is to further grow our business of Electronic Control Units with our incumbent Customers and to attract new Customers with our offering. The phase of business acquisition is an essential pa[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Buyer Internship - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team. With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Production Materials, involve in minor issue resolutio[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Concept Development Lead for Camera&Ultrasonic products-AM(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on a Concept Development Lead role.

#AutonomousMobility

Do you want to be a Concept Development Lead? These should spark your interest:* leads a cross functional team for concept developmen[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Cyber Security Stack Developer for Automotive for AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

AM (Autonomous Mobility) department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. In the future the vehicle is permanently and seamlessly connected. This serves [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Functional Safety Manager - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. We are developing innovative intelligent sensors based on the newest camera, laser and radar technologies in automotive electronics.

#AutonomousMo[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System Engineer for European Customers - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility provide active safety support by identifying in advance potentially hazardous situations and helping to avoid them. The candidate will be part of the Region Europe Systems Engineering team with a focus on System Engineering and Systems Architecture for Autonomous Mobility proj[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Project Security and Privacy Manager - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Our components for Autonomous Mobility provide drivers with active support by significantly enhancing comfort, identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. We are developing innovative products like Lane Departure Warning based on image processing technologi[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Sensor Fusion Test Engineer - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Our group is focused on algorithms that provide a comprehensive description of the environment around the vehicle, fusing detections from multiple sensors (camera, radar, lidar etc.). These algorithms are crucial for advancing the level of automation of self-driving cars.

We are looking for[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Rapid Prototyping SW Developer/Architect for AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Already got your black belt in embedded software engineering? Let this opening challenge you!

As Rapid Prototyping Software Developer, you will develop software in all functional areas of the product, targeting to build working prototypes that showcase the newest Autonomous Mobility product[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System Integration Test Engineer for Automotive Aftermarket-SMY

full-time 0 - 1 an experienta

Smart Mobility business area with 20 years of experience in Timisoara is a world-wide leading location for the development of products used in trucks, buses, vans, and other commercial vehicles. Automotive Aftermarket segment is the partner for global aftermarket solutions and services.

Vis[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Global Category Packaging Specialist Purchasing (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Development of suppliers strategy and defining the annual supplier list for the allocated material group; Ensure documentation and implementation of the supplier strategy, considering relevant BA's and on a worldwide level; Conduct market analysis and supports the supplier strategy definition wit[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Team Assistant FF UX - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Automation Internship - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Business Owner for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In our Software department, the Business Owner understands the organizational strategy, vision and roadmap and acts in the direction of aligning the portfolio, projects, teams and budgets to achieve the desired business outcomes. As Business Owner, he/she supervises projects from at least one pro[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Regional Manager SMT for Industrial Engineering for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you enjoy working in Automotive? Do you feel confident in cross function, multi cultural and international working environments where networking is the key to success? Do you want to be part of the team which is coordination & guiding the local teams in the region in technology projects? I[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Mid Software Engineer Mobile Apps SCT APD TM

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a Software Developer with focus on mobile apps for our cross-functional team consisting of mobile app, web and cloud developers to achieve goals that contribute to the growth of our organization. As a Software Developer you will work on different internal and external customer [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Hardware Lead Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about the Electronic Design, Cars, Automated Driving and Artificial Intelligence? Then this is proper place to you! In the Autonomous Mobility department are developed products and systems based on intelligent sensors that are able to "see" and collect details from traffic in t[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System Engineering Internship - Radar - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you interested in what defines a highly advance assistance system? We are looking for a new colleague to join our System Engineering team to support the requirements management domain.

#AutonomousMobility

As Internship on this role, you will:* Work with specific tools[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Optical Design Engineer - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about optical design but also interested in smart cars? Take a look at our Optical Design Engineer role. Continental has been pursuing the long-term strategy of Vision Zero for years, innovating solutions that contribute to greater road safety. Accident prevention and protection of dri[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Algorithm Developer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful processing elements that are able to run [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Full Stack Dev/Technical Lead Data Ecosystem-AM(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility (AM) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments.

Autonomous Mobility is a combination of electric systems that are focused on automating and improving all of the vehicle's[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Product Owner for Sensor Fusion Team - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are a diverse team of engineers, mathematicians and physicists, focused on the development of multi-sensor fusion algorithms in the area of road representation.

#AutonomousMobility

We are looking for a fellow open-minded colleague that:* Owns, maintains and prioritizes[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Machine Learning Engineer for Autonomous Driving - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As part of AE - Advanced Engineering team you will be able to contribute to developing concepts for Autonomous Driving Systems, based on state of the art technologies and beyond. Main focus is on applied research in machine learning, aimed at solving problems and tackling real-world challenges, w[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship SW Developer R&D Measurement Technology for AM (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

AM (Autonomous Mobility) department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. We go step by step towards a fully automated driving and we enjoy each and ever[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Architect MTS Framework for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#AutonomousMobility

We are looking for a passionate Software Architect, with a good Software Architecture, Design and Development knowledge for Windows desktop applications;* A good candidate needs to have strong OOP background. Experience on WTL, Boost and COM programming will[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Integration Developer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about software development but also curious about how all the software components work together? We are looking for a Software Integration Developer to join our development team in Timisoara. The Software Integrator plays a key role in the success of the project being responsible for i[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System Engineer - Radar - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility provides active safety support by identifying in advance potentially hazardous situations and helping to avoid them. You will be part of the Radar Systems Engineering team with a focus on Systems Architecture, from Concept Phase through Design Phase for radar sensor products. [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Sensor Fusion SW Dev/Engineer for Autonomous Driving-AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are a mature team of software engineers and developers focused on the development of framework for a multi-sensor fusion algorithms, especially in the areas of road representation and traffic participants. Working closely with mathematicians and physicist, our goal is to provide them a framewo[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SW developer for AM Computer Vision (3D reconstruction) - (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop Autonomous Mobility, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or even steer it out of the harm's way. The goal of[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Algorithm developer for Computer Vision - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop Autonomous Mobility, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or even steer it out of the harm's way. The goal of[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Algorithm developer - AM Computer Vision(3D reconstruction)(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop Autonomous Mobility, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or even steer it out of the harm's way. The goal of[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship - Sensor Fusion for Autonomous Driving - AM (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

We are a diverse team of engineers, mathematicians, physicists, focused on the development of multi-sensor fusion algorithms, especially in the areas of road representation and traffic participants. Our goal is to provide a comprehensive description of the environment around the vehicle, fusing d[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Sensor Fusion Engineer for Autonomous Driving - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are a diverse team of engineers, mathematicians, physicists, focused on the development of multi-sensor fusion algorithms, especially in the areas of road representation and traffic participants. Our goal is to provide a comprehensive description of the environment around the vehicle, fusing d[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System Requirements Engineer - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. Our intelligent sensors provide functions such as: Emergency Brake Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Change Assist, Rear Cross Traffic Assist, Blind[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Experienced Software Test Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop innovative products based on different technologies like CAMERA, RADAR or LIDAR. Our top products are Lane Departure Warning by detection of lane positioning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control for automatic breaking and accelerating based on traffic conditions in front [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SW Project Manager(Non-Agile)/SW Product Manager(Agile)- AM(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you a curious technical oriented person? Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on a Software Project Manager or Software Product Manager role in Autonomous Mobility (AM).

We are developing software for innovative products like Camera, Long Ra[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Mechanical Engineer Internship for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about mechanical design but also interested in smart cars? Take a look at our internship role in our Mechanical Engineering Autonomous Mobility team.

Continental has been pursuing the long-term strategy of Vision Zero for years, innovating solutions that contribute to greater roa[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Sys Requirements Engineer for European Customers-AM

full-time 0 - 1 an experienta

AM (Autonomous Mobility) provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. Our intelligent sensors provide functions such as: Emergency Brake Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Change Assist, Rear Cross Traffic Assist, [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Power Supply Engineer for Radar products - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the Autonomous Mobility (AM) business area, we are pooling all of the expertise needed to develop innovative solutions for assisted and automated driving. We are developing products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are capable to collect details from traf[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
HW Designer-Vehicle Communication Interfaces(CAN/ETH)-Radar(AM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the Autonomous Mobility (AM) business area, we are pooling all of the expertise needed to develop innovative solutions for assisted and automated driving. We are developing products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are capable to collect details from traf[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Junior Buyer with Hungarian for NPM Purchasing TM

full-time 0 - 1 an experienta

For our Non Production Material HUB Romania we search for dynamic and motivated people to join our Procurement Center team, located in Timisoara. The purchasing specialists in our NPM HUB work passionately to provide high-quality purchasing support to internal customers, and bring added value to [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Executive Assistant to Head of Purchasing AN (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for an energetic and motivated Assistant to support all administrative aspects of the Business Area Purchasing Head's work.

Responsibilities:* Efficient office management, organizing and supporting the daily work of the BA Purchasing Head from the administrative [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Advanced Purchasing Engineer for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As car architectures are evolving very fast along with an increasing technical complexity there is a need for a special product focus. In this context Business Area AN will establish a new organizational unit "Product Line HPC". We as purchasing organization AN will support this set up with a ded[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SW Developer Vehicle Access Systems - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers then join our team and let's develop the future of m[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship System Testing - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Mechanical Design Engineer for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Highly skilled in Mechanical Design? You should see our proposition for you. We are looking for a Senior Mechanical Design Engineer in our Continental Engineering Services team. Do you want to be a Senior Mechanical Design Engineer?

These should spark your interest:* Designing [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Test Engineer CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Competence:* [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Business Partner

full-time 0 - 1 an experienta

You like to support the Mechanical Engineering development by collecting and consolidation of there demand. You like to develop processes, method and tools for ME? "Do you want to be a Business Partner "Mechanical Engineering""? T

hese should spark your interest : As a Business Partner "Mec[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Global Requirements Engineering specialist - HEAT CT PMT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for an experienced Requirements Engineering specialist to contribute to the standardization of our global Continental Automotive R&D Requirements Engineering and Management process and related methods and tools. Our he[a]t PMT (Processes Methods & Tools) group delivers solu[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Vehicle System Architect-In Vehicle Networks-HEAT CT(TM)

part-time 0 - 1 an experienta

We are looking for System Architect and/or System Engineer that will work on the Electronics and SW Architectures of the future mobility sollutions with focus on "in Vechicle Networks"? He will be part of the Central Technology Vehicle Architectrure Team. You will have the opportunity to define f[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Application Specialist Tool Infrastructure - HEAT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Participation in the definition of a tool infrastructure for the development of in-house solutions for processes, methods, and tools for R&D (PMT).
* Creation of competence center specific concepts to complement general solutions for the generation of processes, methods, and tools[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Value Engineer - Tooling (m/f/d) BA AM - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In this role you will be responsible for ensuring cost optimization and cost transparency for our components business (radar, camera, lidar, ADCU) across the entire product lifecycle regarding tooling for various manufacturing processes within the Value Engineering department.* Leadi[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Value Engineer-Mechanics(m/f/d) BA AM-CSC(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In this role you will be responsible for ensuring cost optimization and cost transparency for our components business (radar, camera, lidar, ADCU) across the entire product lifecycle regarding mechanical components/design (incl. associated manufacturing processes) within the Value Engineering dep[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Value Engineer-R&D/Software Development (m/f/d)BA AM-CSC(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#hybrid job

#LI-Hybrid

In this role you will be responsible for ensuring cost optimization and cost transparency for our components business (radar, camera, lidar, ADCU) across the entire product lifecycle regarding R&D and software costs/efforts within the V[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Deep Learning Labeling for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on a labeling role. AM (Autonomous Mobility) department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surroundin[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Head of Sample Production UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about cars? Find car infotainment systems with big displays cool? Bringing ideas, concepts or products to life sounds interesting? If your responses are yes, then join our Sample Production team by applying to this role. Do you want to coordinate a multi-disciplinary team focused on br[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Junior Buyer with Hungarian for NPM Purchasing TM

full-time 0 - 1 an experienta

For our Non Production Material HUB Romania we search for dynamic and motivated people to join our Procurement Center team, located in Timisoara. The purchasing specialists in our NPM HUB work passionately to provide high-quality purchasing support to internal customers, and bring added value to [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Executive Assistant to Head of Purchasing AN (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for an energetic and motivated Assistant to support all administrative aspects of the Business Area Purchasing Head's work.

Responsibilities:* Efficient office management, organizing and supporting the daily work of the BA Purchasing Head from the administrative [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Advanced Purchasing Engineer for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As car architectures are evolving very fast along with an increasing technical complexity there is a need for a special product focus. In this context Business Area AN will establish a new organizational unit "Product Line HPC". We as purchasing organization AN will support this set up with a ded[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System/Software Quality Engineer within AN - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Join our team as software/system quality assurance engineer! The Software/System quality Engineer is part of the Quality Group, independent from Research and Development group. The main responsibilities are to define, plan and track the quality activities at project level, in accordance with cust[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
EMC Validation Engineer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Electromagnetic Compatibility Validation Engineer? These should spark your interest :* Serves as interface between the customer (service requester) and the Qualification Laboratory- Electromagnetic Compatibility testing;
* Permanent cooperation with the custom[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Quality Engineer - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join our team as software quality assurance engineer! The Software quality Engineer is part of the Quality Group, independent from Research and Development group. The main responsibilities are to define, plan and track the quality activities at project level, in accordance with customer and inter[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Junior Software Architect in Architecture and Networking (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The Software Architect defines concepts and describes Software Architecture in a project or a platform project based on the requirements defined by the customer or a customer project. As a Software Architect you will have to decompose the product into components, defines the interfaces, dynamic b[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Structural Simulation Engineer for Reusable Modules (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

New automotive technologies and increasing safety regulations are leading product development to completely new levels. Head impact, side impact and pedestrian impact simulations are gaining more and more visibility, and require the setup of specific simulation models, for various finite element [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Vehicle System Architect for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Competence:* [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeholders;
* prepare u[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeholders;
* prepare u[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Microcontroller Module Design Engineer

full-time 0 - 1 an experienta

In a world of constantly evolving automotive products and technologies, the microcontroller and graphic sub-system play an essential role, at the heart of any product. We are looking for a talented and resourceful engineer to help us design state-of-the-art digital core modules for our company's [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System/Software Quality Engineer within AN - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Join our team as software/system quality assurance engineer! The Software/System quality Engineer is part of the Quality Group, independent from Research and Development group. The main responsibilities are to define, plan and track the quality activities at project level, in accordance with cust[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
C# Software developer - internship AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Cool internal tool to be developed by you in C#. You would give the best for this tool to get the best data for improvements. We are looking for you to be part of our Connectivity team. You will implement an internal tool which provides important data towards the organization with respect to diff[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Build & Integration Engineer in AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Each one of us can contribute to a better future. You can join us and buld it !" "We develop BCM Systems (Body Control Modules). We enable features for the drivers like: Interior-Exterior light, Wiper- Washer, Personalization, Diagnosis, Flash Over The Air. The goal of this kind of systems goes [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Team Leader for Test Tools Development Team - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a Team Leader at Architecture and Networking Business Area you will be involved in the development of the System Team members, being involved in team members allocation on the projects and our group strategy.* Responsible for technical solutions of his team, in his area of respons[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Accounts Receivable for Continental Antenna - Finance (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

You will be responsible for Accounts Receivable transactions with the following activities:* Perform complex professional accounting duties, involving the review of source documents used for accounting, maintenance of ledgers, registers or other records and prep[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Test Technician for Design Support & NVH - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a Test Technician for visual inspection, you will:* Support Reliability test engineers with PCB preparation for visual inspection;
* Execute the reliability tests and reports following the laboratory processes;
* Be accountable for maintaining internal material stock;
[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Mechanical Design Engineer for Design Support & NVH - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* 3D Modelling of fixtures used in vibration and environmental testing of electronic products;
* Perform tolerance calculation;
* Performing mechanical simulations (modal analysis, stress, temperature, topology optimization) and phy[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Deployment Manager for Europe A SCT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! Be part of a global team of competitive, highly motivated, and service-oriented individuals who help the project to set-up an efficient engineering workflow environmen[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Product Engineer for Change & Configuration Management SCT PMT

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! Do you want to be part of our Change & Configuration Management team? These should spark your interest: As a Product Engineer for Change & Configuration Manage[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Product Engineer for Change & Configuration Management SCT PMT

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! Do you want to be part of our Change & Configuration Management team? These should spark your interest: As a Product Engineer for Change & Configuration Manage[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Consultant for Storage and Backup Services - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Working in a global Team of experts, steering providers across Regions in APAC, Europe and Americas;
* Provider consulting for locations in the area of storage and backup;
* Definition and design of Technical solutions and processes;
* Support locations with Budget planning ac[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Communication Internship - (TM)

practica 0 - 1 an experienta

The Communications Team is responsible to foster the objectives which flow out of the strategy of our company, which we are responsible to spread with all our target audiences in an efficient and effective way.

As Communication Internship your main tasks will be to provide administrative su[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Test Technician for EMC Qualification Laboratory (R&D) - TM

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the electro-compatibility and electrical behavior of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must through powered electrostatic discharge pulses, unpowered electrostatic discharge tests, transient pulses etc. Our job i[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
EMC System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the compatibility and electrical behavior of each of them.* We simulate the real-life conditions that each component must endure through radiated immunity, conducted immunity, transients and electrical tests, etc. Our job is to make sur[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Reliability Validation Engineer for QL R&D (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The most difficult thing in any negotiation, almost, is making sure that you strip it of the emotion and deal with the facts." (Howard Baker) Facts are what you find in our Reliability Validation Team! Join us by applying for the below role. Do you want to be a Reliability Validation Engineer? T[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Passionate about testing but also interested in enhancing problem solving skills? Take a look at our System Test Internship role in the Qualification Laboratory team. A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that each co[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Automation and PLC Technician - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Automation Engineer (Molding) - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Analysis Specialist FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
AOI Technician- Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Test - Smart Access - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Remote

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future cars implementing the latest features for drivers and passengers than join our team and let's develop the future of mobility tog[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
NAD Engineer for Wireless Automotive Products in AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Network Access Device (NAD) Engineer for Wireless Automotive Products (TM) Passionate about learning new wireless technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our newly NAD Field Application Engineer role in our Wireless Communication group[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
RF/Antenna Design Engineer for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#OnSite

Do you want to be a RF/Antenna Design Engineer? These should spark your interest :* We are looking for a radio-frequency design engineer to join our Wireless team in Timisoara. The wireless services used in the overall car architecture are very div[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Production Technology Engineer - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Test - Smart Access - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Remote

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future cars implementing the latest features for drivers and passengers than join our team and let's develop the future of mobility tog[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
NAD Engineer for Wireless Automotive Products in AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Network Access Device (NAD) Engineer for Wireless Automotive Products (TM) Passionate about learning new wireless technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our newly NAD Field Application Engineer role in our Wireless Communication group[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
RF/Antenna Design Engineer for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#OnSite

Do you want to be a RF/Antenna Design Engineer? These should spark your interest :* We are looking for a radio-frequency design engineer to join our Wireless team in Timisoara. The wireless services used in the overall car architecture are very div[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SAP PP Consultant - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

In the area of automotive IT business application production planning, we offer you a challenging and interesting position as an IT Senior SAP PP Consultant.

In a team, you develop global solutions in the planning environment and are jointly responsible for our existing planning solutions i[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Expert for Static and Dynamic Code Analysis - SCT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! As an Expert for Static and Dynamic Code Analysis in VNI PMT (Vehicle Networking and Information, Process / Methods / Tools), yo[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Architect for Advanced AUTOSAR Solutions SCT RM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Fifty years ago, or now, it doesn't matter, SW Architecture was, and it still is the keystone of any strong, reliable system. So, for us it comes down to finding that keystone-person. If you think you might be her/him then keep reading... Do you want to be a[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Electrical Engineer for Access and Connectivity projects (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The engineer has to design and validate EE architectures for Access/Smart Access and Connectivity (4G/5G) products. EE design:* Schematic with EE architecture;
* BOM (Bill of Materials) with approved components;
* HW/SW interface for microcontrollers;
* Building testing m[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Automotive Embedded Software Developer SWP - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Software architecture in automotive products is more and more complex, and more connected to the outside infrastructure. As a member of a Scrum team working on the software using the C embedded, you will participate to the development of SW Platform features[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship for Electrical Engineering on Smart Access - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be an Internship for Electrical Engineering on Smart Access? These should spark your interest : Understand the design of Smart Access devices used in our automotive wireless products, then support in running HW characterization tests, including setup build, measurements with specif[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
PCB Design Engineer Internship for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job Passionate about new technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our PCB Design internship role in our CORE Engineering HW group in Timisoara. Do you want to be a PCB Design engineer? These should spark your interest : The PCB [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Electrical Simulation & Verification Engineer (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#OnSite

Are you passionate about electronics and want to play a part in designing the car of the future? Our growing team is working on electrical solutions for new server-based vehicle architectures. We are looking for an Senior Electrical Simulation & Verificatio[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Technical Project Manager for Platform - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an experienced Technical Project Manager for Platform with software background to work with us on wireless power charging modules, drive a new concept and steer the stakeholder demands. Every product has his market life, and this product is just at the beginning even though we [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Homologation Engineer for Wireless Products - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#OnSite

Passionate about new technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our Homologation Engineer role in our CORE Engineering HW group in Timisoara. Do you want to be a Homologation Engineer for Wireless Produ[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Senior Product Owner for Telematics Project - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are a still young but experienced Software Agile team in search for a Product Owner. Is that you? Take a Peek at our product: More than 25 years of telematics experience enable us to develop innovative products with outstanding features and performance. Developing our own network access devic[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Power Supply Design Engineer for Reusable Modules (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In a world of constantly evolving automotive products and technologies, the power supply is an essential building block. We are looking for a talented and resourceful engineer to help us design state-of-the-art battery connected power supply solutions for our company's diverse product portfolio. [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Developer for HW test equipment development in AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a SW developer? These should spark your interest :* Develop, maintain and update C based embedded SW and configuration SW scripts (ex. Python) for the developed test equipment HW in TSR and requested by many different projects;
* Analyze customer project require[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Security & Privacy Tester for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Testing is an infinite process of comparing the invisible to the ambiguous in order to avoid the unthinkable happening to the anonymous"(James Bach). We analyze and identify the weak points in vehicle functions with regard to security & privacy, by deploying cyber-attacks in as simulated and[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Security & Privacy Analyst for Digital Key Systems - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to stop any hacking attempt of a personal car? Let's do it together! We have one job opportunity for you as a Cyber Security Analyst. Do you want to be a Security & Privacy Analyst? These should spark your interest : We are looking for an Security Analyst from HEAT CE (TM). You wi[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System Architect for Digital Key Systems - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The design is not just what it looks like and feels like. The design is how it works" (Steve Jobs). We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key. The system uses latest technologies for precise localization and secure authenticatio[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System Engineer for Digital Key Systems - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

At its heart, Engineering is about using science to find creative practical solutions. It is a noble profession" (Queen Elizabeth II). We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key. The system uses latest technologies for precise loc[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System Test Engineer - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Testing is an infinite process of comparing the invisible to the ambiguous in order to avoid the unthinkable happening to the anonymous."(James Bach). If this sounds interesting to you, join our System Testing Team by applying to this role. Do you want to be a System Test Engineer? Join us and y[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System Requirement Engineer for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Life would be much easier if I had the source code" (Anonymous). Passionate about systems engineering and interested in creating systems functions for intelligent cars? If this sounds interesting to you, join our Team by applying to this role. Do you want to be a System Requirement Engineer? The[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Application Specialist for License management in Operation (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of a Central R&D Operation team? These should spark your interest:* Responsible for providing reports and statistics regarding the tools license usage and costs to management;
* Support management in license cost analysis (historical & actual data) [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Process, Methods and Tools Architect - SCT PMT

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! Do you want to be PMT Architect in SCT PMT? These should spark your interest : As a PMT Architect in SCT PMT (Software and Central Technologies, Process / Methods / To[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Scrum Master - SCT PMT

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! Do you want to be Scrum Master in SCT PMT? These should spark your interest : As a Scrum master in SCT PMT (Software and Central Technologies, Process / Methods / Tool[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Product Engineer for Architecture Design & Variant Management

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! As a Product Engineer for Architecture Design & Variant Management in SCT PMT (Software and Central Technologies, Process / Methods / Tools), you are responsible f[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Test System Technician - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Test System Development designs and build up custom or standardized testing solutions for the electronic parts/modules from automotive industry. Main focus is to make sure the tests are prepared and executed according to real life conditions as specified by the international standards to ensure t[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Inventory Controller - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
IT Consultant for Network Performance - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Consulting and 3rd level support for Continental's global Connectivity Services: Wide Area Network (WAN), Internet Access & Security Services and Business Units;
* Communication with external suppliers like WAN service provider, software - hardware vendors and internal departments[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship for IT CE BA FI/BI Team - IT (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

As an internship in our department, you will have to:* Work together with the internal colleagues on topics related to Finance processes from IT SAP point of view;
* Participate in project activities according to the acquired knowledge;
* Offer support with incident managemen[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship for IT CE BA FI/BI Team - IT (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

As an internship in our department, you will have to:* Work together with the internal colleagues on topics related to Finance processes from IT SAP point of view;
* Participate in project activities according to the acquired knowledge;
* Offer support with incident managemen[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Engineer for Advanced Platform Solutions HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about software bringing hardware to life? If so, join us for a journey in the world of advanced microcontrollers and embedded technologies, and contribute to our inspiring and innovative products, such as High-Performance Computers, Advanced Telematics Systems & Zone-Controllers, b[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Mechanical Designer for Head-up Display for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Responsible for product design, CAD modeling, tolerance calculation, drawing and product structure (Mechanical BOM) creation of medium to high complexity projects according to defined guide lines;
* Responsible to validate design through various techniques (e.g collision chek );
*[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Team Leader for Quality team - UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Responsible to offer technical support to his team from the knowledge area;
* Coordinate the local team and allocate resources in order to assure that the target are achieved according to department strategy;
* Interface with upper management level and with others teams from depar[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
EMC Test Engineer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We think that a car engine is made of hundreds of pieces, and it cannot work without a missing part. We encourage you to be a part of our team! An EMC Test Engineer (electromagnetic compatibility) has a key role in our department and company.

If you join us, your responsibilities will be:

Continental Timisoara
08.12.2022
ESH Internship - TM

full-time 0 - 1 an experienta* Monitor and control the waste storage area;
* Supervise the activity of waste contractors(recycling/disposal) and report to Environmental Officer;
* Supervise the activity of cleaning company regarding the waste management;
* Control the waste transport: assist the loading of [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System Engineer Internship for vehicle system and testing - SMY

practica 0 - 1 an experienta

As a System Engineer Intern you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit Commercial Vehicles and Services for the Timisoara location.

Do you want to be a System Engineer Intern? These should spark your interest:* Tool installation and configur[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Solution Owner on Review Management - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Within this position you are responsible for the complete and consistent package (solution) of processes, methods, and related tools for Engineering Review Management for use in all projects of our segment worldwide.

This includes definition and adaptation of the solution to the requirement[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Optical Expert - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Automation and PLC Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Junior Automation and PLC Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician Molding (reglor) - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship for Software Developer team - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Analysis Specialist FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Automation and PLC Technician - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Plant Global Category Packaging Specialist Purchasing (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Development of suppliers strategy and defining the annual supplier list for the allocated material group; Ensure documentation and implementation of the supplier strategy, considering relevant BA's and on a worldwide level; Conduct market analysis and supports the supplier strategy definition wit[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Global Category Buyer Industrial Cleaning PUR (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* The Global Category Buyer Industrial Cleaning is responsible for the development and implementation of the global category strategy for the assigned Service Group and its subcategories for all Automotive divisions and affiliated companies;
* The global category management creates and [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Cost & Value Analysis Specialist - Purchasing (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). Negotiation combined with technical know-how, makes the key of success in Cost & Value Analysis. If this sounds interesting to you, join our Purchasing Team by ap[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Logistics Operations Specialist for UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SAP ABAP Programmer - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you willing to work in a young and motivated team?

Are you already an expert or would you like to develop your technical know-how in one of our IT Business Applications areas, like Sales & Distribution, Quality Management or Production Planning modules? Then Continental Automotive I[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SAP ABAP Programmer - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you willing to work in a young and motivated team?

Are you already an expert or would you like to develop your technical know-how in one of our IT Business Applications areas, like Sales & Distribution, Quality Management or Production Planning modules? Then Continental Automotive I[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SAP Consultant - Sales & Distribution (SD) - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Change has never been this fast. And it will never move this slow again" (Bill McDermott).

If this sounds interesting to you, join our SAP Sales & Distribution team by applying to this role.

#LI-Hybrid

As a SAP Sales & Distribution consultant with [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SAP Basis Consultant - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a SAP Basis Consultant? These should spark your interest:* Automotive operated a large SAP ERP landscape to support business critical processes and production locations with a 24x7 operations mode;
* An essential parts is the definition of the architecture and s[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Mechanical Engineer - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Architect for Intelligent Antenna Module HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

#LI-Hybrid

The Intelligent Antenna Module acts as a central connectivity gateway, enabling wireless communication, between the vehicle and its outside environment as well as inside the passenger compartment for applications[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SW Developer for Connectivity Function platform HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

The Software Developer designs and implements a large / high complexity SW Module - in a project or a platform project - based on the requirements defined by the customer. As a Software Developer you will have to decompose the SW Module into components, defi[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SW Developer Vehicle Access Systems - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers then join our team and let's develop the future of m[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SW Developer for Innovative Over-The-Air SW updates - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Join our team in developing complex software solutions addressing the technological challenges of the Over-the-Air update features in the context multi-cored, double-banked automotive-grade micro-controllers. Job upgrade available... We are just one loading [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship: Tools development and Support PMT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! With 16 years of experience in Timisoara, our business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. In Con[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Integrator HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers than join our team and let's develop the future of m[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Diagnosis Software Developer in HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Highly skilled in programming? You should see our proposition for you. We are looking for an experienced Software Developer in our team. We develop BCM Systems (Body Control Modules). We enable features for the drivers like: Interior-Exterior light, Wiper- W[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SW Integrator for Continental Digital Access Platform (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Platform development comes to life only after a Software Integrator finished his job. Apply now and transform platform development into valuable customer features.

You will be in charge of bringing to life our Digital Access platform into application project by:* Performing SW [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Business Partner

full-time 0 - 1 an experienta

You like to support the Mechanical Engineering development by collecting and consolidation of there demand. You like to develop processes, method and tools for ME? "Do you want to be a Business Partner "Mechanical Engineering""? These should spark your interest : As a Business Partner "Mechanical[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Software Developer in Architecture and Networking (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Highly skilled in programming? You should see our proposition for you. We are looking for an experienced Software Developer in our team." We develop BCM Systems (Body Control Modules). We enable features for the drivers like: Interior-Exterior light, Wiper- Washer, Personalization, Diagnosis, Fl[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Software Development for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering (VNI CE) business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the body controllers, key &[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Translator German to English (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The Translation Services Team supports the development process our specialists from various departments are dedicated to. As a member of our team, your goal will be to provide high-quality translations from German into English in a challenging technical field: the automotive industry. Main Respon[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Learning Designer for Global HR (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental aims to building up a Service Center for Learning, supporting internal customers globally to develop and deploy efficient and high quality learning items. Within your role as a Learning Designer in the Service Center Learning you will be responsible for:* Consulting inter[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Financial Controlling Internship - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#hybrid job

#LI-Hybrid* Support Financial Controllers in providing meaningful and informative analysis explaining business results;
* Maintain updated various financial reports, databases or scorecards;
* Support in the preparation of periodical ma[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
RPA Developer (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Define and agrees with direct superior the technical content and terms of delivery;
* Responsible to analyze software specifications (Robotic Process Automation - RPA technology) for assigned low to medium complexity modules/components based on the information received;
* Provides[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Plant Controller SMY CSC (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental established a Controlling Service Center Department in Timisoara starting with 2003. Our colleagues are part of different international teams with focus on various area of controlling: Planning & Reporting, Business Controlling, Research & Development (R&D) Controlling, Op[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Line Leader FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The business area develops and integrat[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Quality Engineer - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join our team as software quality assurance engineer! The Software quality Engineer is part of the Quality Group, independent from Research and Development group. The main responsibilities are to define, plan and track the quality activities at project level, in accordance with customer and inter[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Purchasing Support (TM)

practica 0 - 1 an experienta

The Purchasing Automotive Department is looking for an enthusiastic and organized Team Assistant Intern that will assists the Head of Department and department members in the administrative tasks and projects.

Our Team Assistant will support us in various communication, administrative and o[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Experienced System Test Engineer for SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As one of the leading automotive suppliers worldwide, we develop products and solutions to fulfill people?s dreams of mobility every day.

Driver safety, comfort, sustainability and industrialization of future technology are just some of our key fields where we already make a meaningful diff[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SAP PP Consultant - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the area of automotive IT business application production planning, we offer you a challenging and interesting position as an IT Senior SAP PP Consultant.

In a team, you develop global solutions in the planning environment and are jointly responsible for our existing planning solutions i[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Vehicle System Architect for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services.

Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Competence:


<[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
AUTOSAR Specialist for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services.

The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of exis[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Project Leader for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services is expanding activities in Eastern Europe and plans to establish a dedicated organization to address potential customers and business development opportunities in the region.

We are looking to hire in our location in Timisoara an experience and motivated Sof[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Buyer Internship with German - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team.

With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Pro[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Buyer Internship with French - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team.

With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Pro[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Accountant - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe.

In line with th[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
R&D Mechanical Design Engineer (component design)_Sibiu_VED_EBS

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu:

Click here to watch our location movie!

Apply until data: 31.12.2022

Check out your future responsib[..]

Continental Sibiu
08.12.2022
Software Tool Development Engineer - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The task of the software development team is to engineer the illusion of simplicity." (Grandy Booch). If this sounds interesting to you, join our Team by applying to this role.

Do you want to be a Software Tool Development Engineer? These should spark your interest :* Being pa[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Test - Smart Access - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Remote

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future cars implementing the latest features for drivers and passengers than join our team and let's develop the future of mobility tog[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
NAD Engineer for Wireless Automotive Products in HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Network Access Device (NAD) Engineer for Wireless Automotive Products (TM) Passionate about learning new wireless technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our newly NAD Field Application Engineer role in our Wireless Communication group[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
RF/Antenna Design Engineer for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#OnSite

Do you want to be a RF/Antenna Design Engineer? These should spark your interest :* We are looking for a radio-frequency design engineer to join our Wireless team in Timisoara. The wireless services used in the overall car architecture are very div[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Local IT Cybersecurity Specialist - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

University degree or relevant experience in the field minimum 4 years Degree, Bachelor or Diploma in Information & Cybersecurity technology or related field English advanced Have experience in working[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Team Assistant FF UX - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Supplier Quality Manager in Project for Safety and Motion (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on a Supplier Quality Manager in Project role. As our customers expect the best quality from our products, we expect the same from our suppliers. As SQMP, we ensure that the processes that lead to a quality supplie[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Mechatronics Internship for TIS - SAM (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Are you interested in learning more about the Electronic Design field? Take a look at our Mechatronic internship role in our Tire information System (TIS) team.

As an Internship, you will have part of:* Flexible and dynamic team with Hardware engineers and Mechanical, so togeth[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Sales manager for SMY Off-Highway and Tier 1 Customers

full-time 0 - 1 an experienta

As a Sales Manager within our Customer Center Team you are involved in all Customer related topics. Our aim is to further grow our business of Electronic Control Units with our incumbent Customers and to attract new Customers with our offering. The phase of business acquisition is an essential pa[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Operations Mechanical Engineer for Test Equipment in BU UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you are a Mechanical Engineer, consider yourself an innovative and creative thinker and you would like to join us for driving the Manufacturing Test Engineering standardization on a global scale apply now for our Operations Mechanical Engineer for Test Equipment in BU UX (TM).* Ac[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Accounts Receivable for Continental Antenna - Finance (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

You will be responsible for Accounts Receivable transactions with the following activities:* Perform complex professional accounting duties, involving the review of source documents used for accounting, maintenance of ledgers, registers or other records and pre[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Junior Buyer with Hungarian for NPM Purchasing TM

full-time 0 - 1 an experienta

For our Non Production Material HUB Romania we search for dynamic and motivated people to join our Procurement Center team, located in Timisoara. The purchasing specialists in our NPM HUB work passionately to provide high-quality purchasing support to internal customers, and bring added value to [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Executive Assistant to Head of Purchasing AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an energetic and motivated Assistant to support all administrative aspects of the Business Area Purchasing Head's work. Responsibilities:* Efficient office management, organizing and supporting the daily work of the BA Purchasing Head from the administrative perspe[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Advanced Purchasing Engineer for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As car architectures are evolving very fast along with an increasing technical complexity there is a need for a special product focus. In this context Business Area AN will establish a new organizational unit "Product Line HPC". We as purchasing organization AN will support this set up with a ded[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Head of Cost Value Analysis PUR (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a (Position Title)? These should spark your interest:* Head of VNI PUR CVA is responsible for leading VNI CVA team in supporting division needs into optimizing material cost within the complete product life cycle. Division VNI (Vehicle Networking and Information) is[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Category Purchaser for Casting Components (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change!

The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best mar[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Buyer with German - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Do you want to be a Buyer with German? These should spark your interest :* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Place and Update Purchase Orders;
* Create and U[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Mechanical Design Engineer for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Highly skilled in Mechanical Design? You should see our proposition for you. We are looking for a Senior Mechanical Design Engineer in our Continental Engineering Services team.

Do you want to be a Senior Mechanical Design Engineer?

These should spark your interest:* Desi[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Test Engineer CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Competence:* [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Remote - Software Product Owner for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Remote

We are a still young but experienced Software Agile team in search for a Product Owner. Is that you? Take a Peek at our product: More than 25 years of telematics experience enable us to develop innovative products with outstanding features and perform[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Remote - Software Product Owner for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Remote

We are a still young but experienced Software Agile team in search for a Product Owner. Is that you? Take a Peek at our product: More than 25 years of telematics experience enable us to develop innovative products with outstanding features and perform[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Buyer - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Do you want to be a Buyer? These should spark your interest :* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Place and Update Purchase Orders;
* Create and Update Info R[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Software Developer (SAP QM) - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you an experienced programmer (SQL, databases) interested to learn more about QM processes and become a top SAP Consultant with strong experience in ABAP programming and process knowhow?

If this sounds interesting for you then please apply and let's discuss more in detail in one of our [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Application Specialist IMDS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

The IMDS (International Material Data System) is the automobile industry's material data system. In the IMDS, all materials present in finished automobile manufacturing are collected, maintained, analyzed, and archived. IMDS facilitates meeting the obligations placed on automobile manufacturers, [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Test System Technician - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Test System Development designs and build up custom or standardized testing solutions for the electronic parts/modules from automotive industry. Main focus is to make sure the tests are prepared and executed according to real life conditions as specified by the international standards to ensure t[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Sales Analyst - BA AM CSC - TM

full-time 0 - 1 an experienta

As a sales analyst, you will manage the short- and long-term sales planning process and sales forecast analysis for the assigned customers, reflecting the latest market information as well as internal operational factors. Main responsibilities:* Participate in the Customer Demand Pla[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Business Controller - Controlling Service Center - TM

full-time 0 - 1 an experienta* Business case management: establish and maintain a financial reporting system which guarantees the accurate presentation of financial results; analysis of projects and customers profitability
* Financial calculation for running customer quotes, Cost breakdown preparation and explanati[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship for Quality Department - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician Mentenanta Preventiva/Corectiva SMT-Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Shift Leader FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Plant Intern Engineering_Sibiu_IE

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Apply until 10/20/2022

Check out your future responsibilities below* create tools to support day by day work
* support with creating [..]

Continental Sibiu
08.12.2022
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Customer Logistic Specialist for FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Junior Sales Manager Automotive for German OEMs - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a junior sales manager you will work within an international team environment dedicated for the German customers, supporting the Segment Sales Managers in their daily business and interfacing with different operational departments.* Tracking, analysis, preparation and reporting of[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Segment Controller AN S7 CSC TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental established a Controlling Service Center Department in Timisoara starting with 2003. Our colleagues are part of different international teams with focus on various area of controlling: Planning & Reporting, Business Controlling, Research & Development (R&D) Controlling, Op[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Infrastructure - Global IT Expert on DevOps & Automation - TM

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Do you want to be a IT Infrastructure - Global IT Expert on DevOps & Automation? As Automotive "IT Infrastructure Expert on DevOps & Automation , acts on a Senior Level position" related to Infrastructure, you will have the possibil[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SAP Consultant for HR IT - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a SAP Consultant for HR IT ? These should spark your interest:* Configuration of SAP HCM systems, troubleshoot and resolve incidents reported by customers in line with HR IT guidelines and procedures;
* Applying new technologies, like SAP FIORI and RPA by analyz[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Supplier Quality Manager in Project for Smart Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As our customers expect the best quality from our products, we expect the same from our suppliers. As SQMP, we ensure that the processes that lead to a quality supplied part(mechanic/electronic) are followed by using different tools, communication skills and a flexible approach. Also, from a tech[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Release Build Engineer for Automotive Aftermarket - SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Smart Mobility business area with 20 years of experience in Timisoara is a world-wide leading location for the development of products used in trucks, buses, vans, and other commercial vehicles. Automotive Aftermarket segment is the partner for global aftermarket solutions and services. Visit our[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Senior Project Manager for Development - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The Senior Project Manager is the central interface of the project, managing different customers and business partners. The assigned projects are developed by following the internal PLC (Product Life Cycle) structure.* Main interface for several customers and internal teams for proje[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Model Based Software Developer- TPMS - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Who we are? The ones who put "feeling" into the car tires.

What we do? We develop software for Tire Pressure Monitoring systems for customers all over the world. We work closely with system requirements engineers, hardware engineers and project teams to deliver a high-quality Tire Pressure [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Hardware Internship for Airbag projects - SAM (TM)

practica 0 - 1 an experienta

We are looking for an Internship for Airbag projects development. The team is developing the Airbag Control Unit mainly for EU, but also ASIA and NA customers. We're looking for somebody who feels motivated by this kind of challenging work.

Responsibilities:* Searching, orderin[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeholders;
* prepare u[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Vehicle System Architect for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Competence:* [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Vehicle System Architect for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Competence:* [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
RF Engineer for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for RF engineer. What you'll do:* You will collaborate with the international team of the department;
* Define the investment roadmap in RF specific equipment;
* Define the HW measurements strateg[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Internship Hardware - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services.

The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of exis[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Test Technician for EMC Qualification Laboratory (R&D) - TM

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the electro-compatibility and electrical behavior of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must through powered electrostatic discharge pulses, unpowered electrostatic discharge tests, transient pulses etc. Our job i[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
EMC System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the compatibility and electrical behavior of each of them.* We simulate the real-life conditions that each component must endure through radiated immunity, conducted immunity, transients and electrical tests, etc. Our job is to make sur[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Reliability Validation Engineer for QL R&D (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The most difficult thing in any negotiation, almost, is making sure that you strip it of the emotion and deal with the facts." (Howard Baker) Facts are what you find in our Reliability Validation Team! Join us by applying for the below role. Do you want to be a Reliability Validation Engineer? T[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Passionate about testing but also interested in enhancing problem solving skills? Take a look at our System Test Internship role in the Qualification Laboratory team. A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that each co[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
EMC Validation Engineer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Electromagnetic Compatibility Validation Engineer? These should spark your interest :* Serves as interface between the customer (service requester) and the Qualification Laboratory- Electromagnetic Compatibility testing;
* Permanent cooperation with the custom[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Resource Management in AN Operations team (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of a Central R&D Operation team? These should spark your interest:* Drive resource planning and balancing for and within the Product Line as part of a central team;
* Ensure consistent resource planning throughout the Project Life Cycle (PLC);
* Fac[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Customer Project Lead SCT RM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

The CPL represents in the Customer in SAFe. Do you want to be a Customer Project Lead? These should spark your interest: The Customer Project Lead (CPL) represents the Platform in front of a platform customer (e.g. an Application Project) and is responsible [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Plant_Smart Applications Engineer (Mechnical design)_Sibiu_IE

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Apply until: 01/11/2022

Check out your future responsibilities below:

Do you want to develop Smart Production Equipments integrated with Automated Guided Vehicles and Colla[..]

Continental Sibiu
08.12.2022
IT Infrastructure - Global IT Expert on DevOps & Automation-TM

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Do you want to be a IT Infrastructure - Global IT Expert on DevOps & Automation? As Automotive "IT Infrastructure Expert on DevOps & Automation , acts on a Senior Level position" related to Infrastructure, you will have the possibil[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
SAP PP Consultant - IT

full-time 0 - 1 an experienta

In the area of automotive IT business application production planning, we offer you a challenging and interesting position as an IT Senior Specialist SAP PP.

In a team, you develop global solutions in the planning environment and are jointly responsible for our existing planning solutions i[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeholders;
* prepare u[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeholders;
* prepare u[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Experienced System Test Engineer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As System Test Engineer you'll be involved in:* Analyze the project requirements and develop needed tests;
* development of automated test systems according to the specifications;
* implementing new test technologies, contributes in test concepts;
* developing of test spe[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Vehicle System Architect for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services.

Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets. Engineering Competence:* [..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Hardware Signal & Power Integrity Engineer CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Signal & Power Integrity Specialist .

What you'll do:

You will use highly performant simulation environment to perform:* Multilayer / HDI PCB Stack-up simulation;
* Pre La[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Optical engineer for HUDs - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Optical Engineer for HUDs .

Portfolio: Electronic Control Units:* Connectivity applications;
* Telematic Units;
* Clusters;
* Displays;
* Head-up Displays;
* Multimedia Appli[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
AUTOSAR Specialist for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles.

We develop by integration of exis[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Hardware Project Leader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Project Leader.

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops emb[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles.

We develop by integration of exis[..]

Continental Timisoara
08.12.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara