JTI Romania

Orase: BUCURESTI,
Industrie: FMCG


 

JTI Romania este membră a Japan Tobacco International, important producător internațional de tutun cu peste 44.000 de angajați, în 130 de țări, având sediul central în Geneva, Elveția.

JTI și-a început activitatea în România în 1993 (ca R.J. Reynolds), și a fost una dintre primele companii multinaționale care a investit pe plan local. De atunci, am continuat să investim în oameni, în mărci și în fabrica din București, recunoscută în grupul JTI pentru eficiență și excelența în execuție. Circa 70% din producția fabricii merge la export.

Avem peste 1.200 angajați în sediul central, în unitatea de producție și în cele peste 30 de birouri de vânzări din toată țara.

Transformăm tutunul brut în țigarete de calitate, destinate celor mai exigente gusturi. Producem și vindem unele dintre cele mai cunoscute branduri la nivel local.

JTI este certificată Top Employer Romania, Europa și Global 2022. Pe lângă certificarea globala obținută pentru al optulea an consecutiv, JTI Romania a fost, certificat ca angajator de top Nr. 1 în România.

Această certificare evidențiază condițiile excelente de angajare ale JTI și cele mai bune practici în domeniul resurselor umane, evaluate de Top Employers Institute.

Succesul în afaceri ne-a ajutat să construim o relație solidă cu comunitatea locală. Susținem cele mai prestigioase evenimente și instituții culturale pentru că noi, la JTI, avem convingerea că succesul trebuie împărtășit. Avem privilegiul de a face parte din viața socială și culturală a țării și privim această implicare ca pe o datorie care ne face cinste.

Compania este partener al FITS, TIFF, SoNoRo, al turneelor naționale de muzică clasică și sponsorul oficial al „Gigi Căciuleanu România Dance Company”. JTI susține Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău, Casa de Ceai din Muzeul Național de Artă și Centrul de Studii Româno-Japoneze. „Întâlnirile JTI”, eveniment anual lansat în 2000, a devenit un brand cultural național în dansul contemporan.

JTI susține, de asemenea, din anul 2000, Bursele JTI pentru jurnaliști.

Programul Seniorii JTI, lansat în 1998, este dedicat persoanelor în vârstă, compania susținând și proiecte sociale în toată țara.  

 


Alătură-te anul acesta Programului de Internship JTI!

Lansat în 2008, Programul Intership JTI a ajuns la a 15-a ediție.

Din cele 14 ediții desfășurate anterior, 232 studenți s-au alăturat până acum echipei JTI iar 50 dintre ei sunt în continuare colegii noștri.

Ce poate înseamna pentru tine?

O experiență profesională practică, într-un mediu de lucru multinațional, îndrumat de profesioniști pentru a-ți putea alege cu ușurință drumul în cariera profesională. 

Despre ce e vorba?

Trei luni de experiență, activitate full-time, în timpul vacanței de vară (1 Iulie - 30 Septembrie) dar nu numai, sunt pozitii care incep mai devreme si/sau au o durata mai mare. 

Un coordonator profesionist senior, dedicat pe toată durata programului de internship.

Un rol bine definit cu responsabilități concrete.

Ce oferim?

Salariu atractiv, beneficii (asigurare medicală, tichete de masă, asigurare de viață), zile de vacanță, acces la programul JTI Wellbeing (webinarii, clase de sport, consiliere psihologică/ juridică/ financiară etc.)

Cine poate aplica?

Studenții în ani terminali sau cei care urmează studii universitare de master.

Care sunt pozițiile deschise?

Anul acesta deschidem 20 poziții de internship din diferite domenii de interes.

 
 1. Accounting Internship
 2. Business Planning & Analysis Internship
 3. Sales Accounting Internship - Iasi 
 4. Sales Digital Internship
 5. Marketing Internship
 6. Sales Accounting Internship
 7. IT Digital Marketing Implementation Internship
 8. Sales Accounting Internship - Cluj Napoca
 9. Corporate Affairs and Communications Internship
 10. Commercial Planning Internship
 11. Export Administration Internship
 12. Utilities Internship
 13. Strategic Insights Internship
 14. Quality Improvement Internship
 15. Purchasing Internship
 16. Process Engineer Internship
 17. Production Analyst Internship
 18. Finance Analyst InternshipJoin The Idea, apply: www. hipo.ro/jti.

 
La JTI oferim oamenilor oportunități constante de a câștiga experiență valoroasă, de a-și îmbunătăți abilitățile și a-și dezvolta cariera.

Mediul de afaceri evoluează permanent pe măsură ce apar noi produse și piețe. Aceasta este șansa voastră de a face o reală diferență. Investiția în oameni și deschiderea internațională fac parte din ADN-ul nostru.

Valorile noastre inspiră și motivează oamenii să se alăture companiei nostre și să rămână dedicați acesteia. Iată care sunt valorile care reflectă cine suntem și pentru ce milităm:

simplifică - găsește soluții simple și eficiente de lucru, dacă ceva este complicat, acționează pentru a-l  simplifica;

acționează - ia decizii care susțin obiective clare și care vor conduce la rezultate măsurabile. Asumă-ți riscuri calculate, ori de cate ori este necesar;

fii responsabil - asumă-ți responsabilitatea, recunoaște deopotrivă eșecul și succesul și nevoia de îmbunătățire continuă;

lucrează în echipă – încurajează colaborarea și beneficiază de împărtășirea cunoștințelor la toate nivelurile de activitate.

Vă încurajăm să explorați diverse tipuri de carieră și numeroasele posibilități de a învăța și de a vă dezvolta. Puteți urmări o carieră internațională sau să beneficiați de o experiență internațională în timp ce vă aflați în țara de origine.

Ne străduim să creăm un mediu în care obiectivele și nevoile afacerii sunt susținute de investițiile în dezvoltarea oamenilor, oferindu-vă capacitatea de a vă atinge potențialul maxim prin programe de formare și dezvoltare, oportunități de carieră locale și internaționale interesante.

La JTI, știm că atunci când tu ești la potențialul maxim, la fel suntem și noi. Știm că atunci când oamenii noștri au spațiul pentru a fi ei înșiși într-o cultură de încredere și respect, se întâmplă lucruri mărețe. Și știm că, deși voi vă cunoașteți cel mai bine, noi vă putem ajuta să deveniți și mai buni. Acesta este motivul pentru care suntem una dintre companiile de tutun cu cea mai rapidă creștere din lume și de aceea, atunci când oamenii ni se alătură, rămân, găsind un loc adevărat pentru talentul lor în echipa noastră. 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca JTI Romania

Companie Oras(e) Data
Production Management Trainee

full-time Student/Absolvent

[..]

JTI Romania BUCURESTI
08.12.2022
Application Support Associate (Contractor Role) - On-site

part-time Student/Absolvent

[..]

JTI Romania BUCURESTI
08.12.2022
Accounting Associate (Temporary – 1 year)

full-time 1 - 5 ani experienta

What will you do - Responsibilities: - Ensure proper record of invoices representing miscellaneous purchases; - Ensure correct accounting and fiscal treatment of VAT & expenses from both perspectives RAS/IFRS; - Timely and accurate GL accounts & vendors’ reconciliation; - Contract confirmation in[..]

JTI Romania BUCURESTI
08.12.2022

Joburi JTI Romania

Companie Oras(e) Data