Diamedix

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Farmaceutice-Medical


Cine este Diamedix Diagnostica

Diamedix Diagnostica este una dintre cele mai vechi companii de In Vitro Diagnostic (IVD) din România, cu o istorie bogată începută încă din 1996. Cu un angajament ferm față de inovaÈ›ie, calitate È™i excelență, am depășit continuu limitele a ceea ce este posibil în industria IVD.

„Ghidul nostru este calitatea” este motto-ul companiei, de aceea ne putem mândri că punem la dispoziÈ›ia clienÈ›ilor noÈ™tri cele mai bune produse pentru laboratoarele medicale, dar È™i pentru medicii veterinar È™i specialiÈ™tii din industria alimentară. Concret, Diamedix activează în domenii precum Diagnostic clinic, Point-of-Care, Imagistic È™i Food&Vet.

Cu sediul central în BucureÈ™ti, Diamedix Impex are birouri È™i în Cluj Napoca, Craiova, BraÈ™ov, IaÈ™i È™i TimiÈ™oara. Datorită reuÈ™itelor înregistrate, Diamedix a decis în 2012 să-È™i extindă activitatea în afara graniÈ›elor, respectiv în Republica Moldova, în 2017 în Ucraina, iar din 2024 s-a alăturat grupului noua firmă din Bulgaria.

De ce să alegi Diamedix Diagnostica?

Mediu inovator: Credem în inovaÈ›iei, astfel că distribuim soluÈ›ii de ultimă generaÈ›ie care au un impact pozitiv în privinÈ›a diagnosticării pacienÈ›ilor. Dacă alegi să te alături echipei noastre, alegi să faci parte dintr-o companie care susÈ›ine È™i este la curent cu ultimele inovaÈ›ii din industria IVD.

Echilibrul între viaÈ›a profesională È™i cea privată: ÎnÈ›elegem importanÈ›a menÈ›inerii unui echilibru sănătos între viaÈ›a profesională È™i viaÈ›a privată, astfel că intervalul standard de lucru este 08:00 – 16:30, însă acesta este adaptabil È™i nevoilor angajatului.

Oportunități de creÈ™tere profesională: Fie că vrei să îÈ›i extinzi abilitățile, să accepÈ›i noi provocări sau să avansezi în cariera, Diamedix Diagnostica oferă oportunități ample de creÈ™tere È™i dezvoltare profesională, având o echipă formată din oameni cu experiență în domeniu È™i cu simÈ› didactic.

Beneficii È™i compensaÈ›ii: Oferim beneficii în funcÈ›ie de performanță, abonament medical la o clinică privată, bonuri de masă, dar È™i bonusuri de Crăciun È™i de PaÈ™te.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Diamedix

Companie Oras(e) Data
REPREZENTANT MEDICAL

full-time peste 5 ani experienta

Acesta este un moment interesant pentru a vă alătura companiei Diamedix. Dacă sunteți pasionat de provocări, atunci aceasta este poziția pentru dvs.! Diamedix este o companie dedicată domeniului medical și mai precis Laboratorului clinic. Oferim produse inovatoare pentru un diagnostic calit[..]

Diamedix BUCURESTI
Cluj Napoca
13.05.2024
Biolog/Biochimist/Chimist- Specialist aplicații

full-time 1 - 5 ani experienta

Descrierea jobului - Căutam un Biolog/Biochimist/Chimist pentru a fi Specialist Aplicații, rolul său fiind acela de cunoaștere și monitorizare în detaliu a produselor și soluțiilor din portofoliu, - Principala atribuție este de a rezolva problemele tehnice și științifice ale clienților,[..]

Diamedix BUCURESTI
Cluj Napoca
13.05.2024
ASISTENT DE VÂNZĂRI

full-time 0 - 1 an experienta

Căutăm un asistent de vânzări competitiv, rolul său principal fiind acordarea de suport clienților companiei, clarificarea necesităților și identificarea corectă a produselor solicitate de către aceștia. Principalele sarcini ale acestuia sunt: preluarea comenzilor, clarificarea urgențe[..]

Diamedix BUCURESTI
13.05.2024
Asistent Service

full-time 1 - 5 ani experienta

- ÃŽnregistrează în sistemul software intern solicitările service; - Arhivează È™i È›ine evidenÈ›a contractelor de service (la cerere, standard) încheiate È™i menÈ›ine permanent legătura cu reprezentanÈ›ii de service, de vânzări È™i clienÈ›ii pentru buna derulare a lor; - Se ocupă de direcÈ[..]

Diamedix BUCURESTI
13.05.2024

Joburi Diamedix

Companie Oras(e) Data