Unilever

Orase: BUCURESTI, Ploiesti, Suceava,
Industrie: FMCG


Construit in jurul a 400 de branduri diverse si oameni deosebiti, cu scopul comun de a crea o lume mai buna si de a imbunatati calitatea vietii oamenilor, Unilever este prezent zilnic in vietile a cel putin 2.5 miliarde de consumatori, din peste 190 de tari din intreaga lume.

Pentru noi, cei 149.000 de angajati sunt mai mult decat simpli angajati. Ei sunt forta de miscare din spatele tuturor brandurilor noastre care contribuie in fiecare zi la imbunatatirea sanatatii planetei, dar si a sanatatii, increderii si bunastarii oamenilor.

In Romania, povestea Unilever a inceput odata cu primele importuri de produse in anul 1991 si a continuat cu achizitia Fabricii Dero din Ploiesti in anul 1995. Prin investitii uriase, Unilever a reusit sa aduca fabrica la standardele internationale de calitate, mediu si siguranta angajatilor. Tot in Ploiesti, in anul 2006, a luat nastere Fabrica de Produse Alimentare Unilever prin contopirea a trei fabrici: fabricile de margarina de la Targu Mure; si Bulgaria si fabrica de Knorr din Otopeni.

De atunci, Unilever a reusit sa dezvolte capacitatea de productie locala si sa isi extinda portofoliul de branduri si produse prin alte achizitii care dovedesc implicarea companiei in sustinerea societätii si a mediului de afaceri local, cum este achizitia renumitei fabrici Betty Ice din Suceava si achizitia a 75% din compania Good People din spatele brandurilor FRUFRU si Urban Monkey.

Astazi, Unilever Romania este cunoscut prin branduri precum Knorr, Delikat, Dero, Omo, Dove, Rexona, Domestos, Cif, Magnum, Ben & Jerry's, Betty Ice, Napoca, Algida si multe altele.

Suntem prezenti in vietile romanilor prin proiecte si campanii care au avut de-a lungul anilor un impact pozitiv in societatea romaneasca, campanii cu traditie, cu o misiune sociala importanta, sustinute de brandurile noastre puternice. 

Te asteptam in echipa Unilever!

 


Heroes of Tomorrow 2022
About the competition

UFLL is a global business case competition that challenges the youth to continuously define and explore creative solutions that inspire goodness in every facet of daily activities to ensure the betterment of the business, the society, and themselves.

You will have the chance to spark delights and develop as a person by collaborating with inspiring Unilever decision makers and team up with brilliant youths from over 30 countries at the global round. You will also have the chance to win inspiring prizes (see bellow).

The local round in Romania will select top 3 individuals to represent the country in the Global Round of Future Leaders’ League. What you need to do:

✓ Form a team of 3 students (only one of you needs to apply and include the rest of the team in the email)!
✓ Accept Unilever challenge and solve the following business case and get the chance to win AMAZON vouchers & Unilever Goodies.
✓ You can be the hero we need. Join today and shape a better tomorrow!
 

Timeline/Structure:

1st step

 • Apply HERE between 6th of December – 3rd of January 2022

2nd step

3rd step

 • Meet the jury & present your solutions on 7th of February
 • Announcing the regional winner, to represent us at the CEE level: 12th of February

What’s in it for me?

Just a few of the things that are in it for you:

 • First insights into Unilever
 • Real business experience
 • Receive world-class training
 • Widen your perspective through international exposure

Prizes:

 • Each member of the winning team will receive an Amazon voucher (100EURO) & Unilever products
 • Each member of the finalist teams will receive Unilever Goodie Bags

 

You can be the hero we need. Join today and shape a better tomorrow!

Deadline for applications: 03.01.2022

For more details please read the terms and conditions or send a mail at irina.cristea@unilever.com


Despre Unilever Future Leadership Program

Unilever lanseaza programul de management trainee! Anul acesta ne dorim sa ne marim echipa cu oameni interesati de Supply Chain, Marketing & Sales. UFLP este un program ce dureaza 3 ani care ofera o dezvoltare accelerata, mentoring cu senior management, rotatii relevante pentru destinatia aleasa si un pachet de beneficii foarte atractiv, care se adreseaza studentilor din ultimul an al studiilor de licenta si master, absolventilor de cel mult 1 an sau persoanelor care lucreaza de 1-2 ani si doresc sa se dezvolte catre I pozitie de management .

Perioada de applicare este pana la 1 iunie, iar startul programului il dam in Septembrie!

Poti sa afli mai multe detalii, accesand linkurile de mai jos:

Despre procesul de selectie

In 2022 UNILEVER FUTURE LEADERSHIP PROGRAM devine digital si mai flexibil! Verifica pasii de mai jos si alatura-te programului nostru de Management Trainee!

1. Aplicarea online

Finalizeaza pasul intial prin completarea datelor personale. Poti folosi varianta rapida a preluarii informatiilor profilului de LinkedIn. Vezi mai sus linkurile de aplicare pentru pozitiile care ar putea fi de interes pentru tine.

2. Vrem sa te cunoastem mai bine!

Finalizeaza pasul 2, cele 12 jocuri online care vizeaza diferite aspect cognitive, emotionale si sociale. La final vei primi un feedback personalizat si detaliat pe fiecare componenta in parte.

3. Interviul video

Vei fi rugat sa rezolvi problem reale, prin intermediul unor scenarii Unilever. Interviul va consta in 3 intrebari scurte, ipotetice, urmate de un studiu de caz. Vei filma raspunurile cu ajutorul unei camere web si cu o conexiune buna la internet vei putea finaliza interviul in orice locatie si in orice moment convenabil pentru tine.

4. Te invitam sa ne descoperi:Centrul de evaluare!

In ultima etapa vei fi invitat la un centru de evaluare unde vei petrece intreaga zi alaturi de noi, la biroul Unilever din Bucuresti! Vei descoperi ce inseamna o zi la Unilever, unde vei experimenta un numar de activitati si proiecte care iti vor starni interesul si curiozitatea pentru mai mult:

 • Intalniri cu colegii din senior management cu care vei impartasi parerea ta despre studiile de caz
 • Intalniri de echipa cu ‘colegii’
 • Intalnire individuala cu ‘managerul direct’Despre Unilever Future Leadership Program - Management Trainee


Unilever lanseaza programul de management trainee! Anul acesta ne dorim sa ne marim echipa cu oameni interesati de Supply Chain si Business (Management).

UFLP este un program ce dureaza 3 ani care ofera o dezvoltare accelerata, mentoring cu senior management, rotatii relevante pentru destinatia aleasa si un pachet de beneficii foarte atractiv, care se adreseaza studentilor din ultimul an al studiilor de licenta si master, absolventilor de cel mult 2 ani si isi doresc sa se dezvolte catre o pozitie de management .Urmareste-ne pentru a afla mai multe detalii despre Programul si oportunitatile din 2022.“UNILEVER INTENSHIP PROGRAM”
PROGRAMUL DE INTRENSHIP


Cauti o provocare pentru vara lui 2017? Unilever lanseaza programul de internshipuri pe durata verii in Bucuresti, pentru departamentele Marketing, Sales, Trade Marketing, Supply Chain, Finance. Programul are o durata de de 3 luni in perioada iulie-septembrie si se adreseaza studentilor din anii 2-4 de studiu. Ce oferim? Un mediu de lucru foarte prietenos format din oameni cu experienta, un job pe bune in care vezi in fiecare zi lucruri noi, ne cunosti echipele si primesti un pachet de beneficii competitiv! Studentii care finalizeaza cu success programul de internship sunt cei care ne devin colegi pe rolurile imediat deschise. 
Afla mai multe pe pagina noastra de facebook la Unilever Careers si hipo.ro. 
Unilever – lider recunoscut în domeniul sustenabilității

Ne dorim ca afacerea Unilever în lume să se dezvolte, dar recunoaștem că o dezvoltare în detrimentul consumatorilor sau al mediului este inacceptabilă și nesustenabilă din punct de vedere comercial. Creșterea sustenabilă este singura modalitate acceptabilă pentru afacerea noastră. 

În 2010 am lansat Planul Unilever pentru un stil de viață sustenabil, care reprezintă modelul nostru pentru o activitate sustenabilă. Astfel, am decis ca dezvoltarea de business să fie disociată de impactul pe care îl avem asupra mediului, simultan cu creșterea impactului social pozitiv al brandurilor noastre. Astfel, vom accelera dezvoltarea profitabilă a brandurilor, reducând costurile și stimulând inovația. 

Pentru 15 din ultimii 16 ani, Unilever a condus grupul din domeniul alimentar, al băuturilor și al produselor din tutun care figurează în indicele de sustenabilitate Dow Jones (Dow Jones Sustainability Index - DJSI). În 2015, compania noastră a fost numită lider al grupului din domeniul industrial cu un punctaj de 92 din 100 și a primit o distincție Gold Class pentru performanțele noastre privind sustenabilitatea din partea RobecoSAM în Anuarul privind sustenabilitatea din 2016.

În 2015, Unilever și-a păstrat poziția de vârf în cel mai recent sondaj privind liderii în domeniul sustenabilității din partea GlobeScan/SustainAbility pentru al șaselea an consecutiv.

Unilever a fost una dintre cele 113 companii la nivel global care au primit un calificativ „A” pentru performanțe în domeniul climei în „The A List: The CDP Climate Performance Leadership Index Report 2015”, raport realizat de către ONG-ul internațional CDP (denumit formal Carbon Disclosure Project).


Obiectivul nostru este să determinăm adoptarea pe scară largă a unui stil de viață sustenabil

Concepem noi practici de afaceri care ne dezvoltă compania și comunitățile, satisfăcând cerința tot mai crescută a oamenilor pentru produse mai sustenabile, pentru un viitor mai bun pentru planeta noastră.  
Contribuim la crearea unei lumi în care toți trăiesc bine și în limitele resurselor naturale ale planetei, prin:
 • Mărci care oferă o nutriție echilibrată, o igienă bună și încrederea care vine din purtarea hainelor curate, a părului curat și a pielii sănătoase.
 • Produse care sunt achiziționate în mod sustenabil și utilizate într-un mod care protejează resursele naturale ale planetei.
 • Respect pentru drepturile oamenilor și ale comunităților în care lucrăm în întreaga lume.


Planul Unilever pentru un Stil de Viață Sustenabil (USLP) este esențial pentru modelul nostru de afacere. Am stabilit obiective pe termen lung, inclusiv modul în care procurăm materii prime și modul în care consumatorii utilizează produsele noastre. Ambițiile noastre conduc la găsirea unor noi modalități de parteneriat cu alte entități din mediul de afaceri, din autoritățile guvernamentale și din societate.

Planul nostru USLP are trei obiective principale:
 • Îmbunătățirea sănătății și a bunăstării: Până în 2020 vom ajuta mai mult de un miliard de persoane să ia măsuri pentru a-și îmbunătăți sănătatea și bunăstarea.
 • Reducerea impactului asupra mediului: Până în 2020 obiectivul nostru este să înjumătățim amprenta asupra mediului în urma fabricării și a utilizării produselor noastre pe măsură ce ne dezvoltăm afacerile.
 • Îmbunătățirea mijloacelor de trai: Până în 2020 vom îmbunătăți mijloacele de trai pentru milioane de persoane pe măsură ce ne dezvoltăm afacerile.
Știm că produsele noastre trebuie să fie sustenabile în fiecare etapă a ciclului lor de viață, nu doar în fabricile noastre. Aceasta înseamnă colaborarea cu ceilalți, inclusiv cu furnizorii și clienții noștri, cu guverne, ONG-uri și alte entități, pentru a realiza modificările majore necesare depășirii celor mai mari provocări cu care se confruntă lumea noastră.

Brandurile noastre sustenabile s-au dezvoltat rapid în ultimii ani. Acestea au asigurat aproape jumătate din creșterea companiei și s-au dezvoltat semnificativ mai rapid, cu 30%, decât celelalte branduri ale companiei.

 

Un loc de munca la Unilever inseamna o cariera asa cum iti doresti, cu oportunitati de dezvoltare, beneficii si un mediu de lucru in care este apreciata diversitatea. Astfel, daca iti doresti un internship, un loc de munca dedicat tinerilor absolventi sau vrei sa te dezvolti in cariera, la Unilever poti sa decizi cum vrei sa evoluezi, alaturi de branduri si oameni care contribuie la cresterea sustenabila a business-ului.

Pentru a vedea lista completa de oportunitati, intra pe platforma noastra de cariere sau cauta-ne pe Hipo.ro si aplica la ce ti se potriveste!
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Unilever

Companie Oras(e) Data
Skin Cleansing Artwork Specialist & Marketing Assistant

full-time Student/Absolvent

Support Skin Cleansing marketing team with a range of operational tasks and processes including gathering of brand and market information/data, building of presentation, management of budget, coordinating assets localization, Social Media tasks, support Dove Masterbrand Purpose implementation.[..]

Unilever BUCURESTI
08.12.2022

Joburi Unilever

Companie Oras(e) Data