E.ON Romania

Orase: Bacau, BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Targu Mures, Timisoara,
Industrie: Energie & PetrolWE has no limits

E.ON este mai mult decât oportunitatea de a adăuga în CV-ul personal un angajator din top global Fortune 500 şi de premizele unei cariere solide, pline de beneficii. Este despre apartenenţa la o comunitate energică de colegi cu istorie şi experienţe în industrii diverse, care au în comun forţa, spiritul social, privirea înainte, şi mai ales – faptul că te poti baza pe ei.

E.ON este pentru cei care vor libertatea de a transforma o industrie şi au capabilitatea de a face ce şi-au propus.
Ne place să definim sensul acţiunilor E.ON din prezent ca eforturi pentru construirea unei lumi a energiei durabile.
Nu am putea să facem asta fără o echipă diversă şi numeroasă, în care îti găseşti locul pe baza experienţei şi specializării tale, indiferent că lucrezi la birou sau pe teren, în oricare din cele 15 țări unde colegii din E.ON își desfășoară activitatea. Suntem peste 7.000 de colegi în România si peste 70.000 în lume.

Pe lângă joburile exclusiv tehnice din domeniul energiei electrice şi gazului natural cu care suntem asociaţi în mod tradiţional (ingineri, electricieni, instalatori), există o mare varietate de poziţii pentru care recrutăm: Vânzări, Financiar, Resurse Umane, Audit, Transformare Digitală, Inovare, Customer Experience, Software Development şi altele.

 

Umbrela E.ON
În România, sub umbrela E.ON activează mai multe companii precum: E.ON Energie România, Delgaz Grid, E.ON Software Development, E.ON Business Services Cluj-Napoca, şi E.ON Asist Complet.
Ca parte a grupului E.ON, unul dintre cei mai mari jucători internaţionali pe piaţa de energie, suntem una dintre companiile de top care se concentrează pe distribuţia şi furnizarea de energie, crearea de soluţii inovative pentru clienţi şi promovarea surselor regenerabile de energie.

Suntem în România de peste 16 ani, deservim peste 3,2 milioane de clienţi rezidenţiali şi non-rezidenţiali, în peste 3.614 de localităţi, cu o reţea de gaze naturale de peste 23.000 km şi 81.000 km de reţea de electricitate.

Ziua de mâine se creează în prezent și ca atare avem o relaţie specială cu educaţia
Programul pentru Absolvenţi (domenii diverse), Programul Start (ingineri, electricieni şi instalatori), concursul Energy Challenge și parteneriatele cu instituții de învățământ (dual și profesional) îi ajută pe tineri să exploreze și să își transforme potenţialul în realitate.

Programul pentru Absolvenţi (GraduatE.ON) şi Programul Start se adresează tinerilor aflaţi la începutul carierei, care îsi doresc să pornească într-o călătorie provocatoare pe parcursul a 24 de luni, de-a lungul cărora participanţii trec prin mai multe stagii în departamente şi companii din cadrul organizaţiei noastre, îndrumaţi şi susţinuţi de mentori din rândul colegilor cu experienţă.

Energy Challenge este un concurs dedicat studenţilor, pe care îi provocăm să participe individual sau in echipă şi să propună idei inovatoare pe teme ca energia verde, eficienţa energetică şi digitalizarea. Pentru ca studentii să facă primii paşi de la idee la business, le oferim în etapa Energy Challenge Academy mentorat din partea colegilor cu experienţă din companie. În marea Finală concurenţii vor beneficia de premii totale de aproximativ 7.000 de euro.

Numeroasele parteneriate cu instituții de învățământ tehnic (dual și profesional) ajută elevii să fie pregătiți pentru un job în domeniul energetic.

Suntem responsabili și ne pasă de mediu
Însa n-am vrea să crezi despre noi că suntem preocupaţi doar de ceea ce înseamna business în sensul strict al cuvântului. Suntem în primul rând oameni. Ne interesează şi cum putem contribui la binele comunităţii căreia îi aparţinem, cu resursele noastre umane şi financiare.

Este ceea ce se numeşte responsabilitate socială corporatistă, dar care pentru noi e mai mult decât o responsabilitate, e ceva firesc. Iar lucrul acesta este susţinut de numărul impresionant al celor care ne-am implicat voluntar în acţiuni pentru ajutorarea celor din jurul nostru.Faptul că suntem un colectiv de oameni care a ajuns la nivelul unei companii mari, e doar un avantaj care dă amploare acţiunilor noastre.

Mai exact, am investit din 2005 până în prezent peste 16 milioane de euro în activităţi utile comunităţii, de care s-au bucurat peste 452.000 de beneficiari. În anul 2021 am investit în proiectele desfășurate circa 1 milion de euro și am avut peste 100.000 de beneficiari direcți ai proiectelor noastre de CSR.

Şi pentru că ne ţinem de cuvânt, am dezvoltat o reţea naţională de staţii de încărcare pentru maşini electrice, pe care continuăm să o extindem pentru a face faţă industriei în creştere. Iar pentru a ne întări promisiunea, pentru fiecare 10 kWh încărcaţi la staţiile E.ON Drive, plantăm câte un copac. 


Nu ne rămâne decât să ne cunoaştem mai bine, ca să vedem ce putem face împreuna pentru viitor. Află mai multe despre echipa E.ON şi oportunităţile de joburi, de pe website şi pagina de LinkedIn.

WE has no limits!


 


 

Începe astăzi să construiești energia viitorului!GraduatE.ON, programul pentru absolvenţi, este super-puterea noastră prin care, de mai bine de 16 ani, investim în tineri. Pe parcursul acestor ani s-au angajat prin acest program peste 160 de trainee, dintre care 80% și-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei noastre și mai mult de jumătate au ajuns să coordoneze echipe sau proiecte.

Descoperă una dintre cele trei oportunități:

TRAINEE INGINER 

TRAINEE IT

TRAINEE ECONOMIST/BUSINESS ADMINISTRATION/SALES


Am pregătit tot ce ai nevoie pentru ca și tu să îți începi aventura în E.ON: un job stabil cu beneficii atractive, stagii diverse ca să îți dai seama unde te potrivești cel mai bine, plus mentori numai unul și unul.

Îți oferim un program de dezvoltare pe parcursul a 24 de luni în care vei avea ocazia să ne cunoști, să înveți și să explorezi diverse departamente din cadrul companiei noastre. Noi ne vom asigura că vei fi sprijinit pe tot parcursul acestei experiențe.

Te califici pentru pozițiile noastre:


TRAINEE INGINER:

 • Studenți în ultimul an, nivel licență sau master în domeniul tehnic;
 • Tineri cu background teoretic solid în domenii de studiu precum Energetică, Electrotehnică, Instalații, Ingineria Petrolului și a Gazelor Naturale, Inginerie Economică și specializări conexe, dar nu numai;
 • Ai interese și activități extracurriculare – organizații studențești, voluntariat, sesiuni de comunicări științifice;
 • Ai cunoștințe bune de Microsoft Office şi limba Engleză;
 • Ai disponibilitatea de a călători și a efectua stagii în diferite orașe din țară;
 • Îți place să lucrezi în echipă, ai abilități analitice excelente și comunici cu ușurință


TRAINEE ECONOMIST / BUSINESS ADMINISTRATION / SALES:

 • Studenți în ultimul an, nivel licență sau master, cu rezultate bune în domeniile: Finanţe, Contabilitate, Management, Marketing, Administrarea Afacerilor sau arii conexe, dar nu numai;
 • Ai interese și activități extracurriculare – organizații studențești, voluntariat, sesiuni de comunicări științifice;
 • Ai cunoştinţe bune de Microsoft Office şi limba Engleză;
 • Ai disponibilitatea de a călători și a efectua stagii în diferite orașe din țară;
 • Îți place să lucrezi în echipă, ai abilități analitice excelente și comunici cu ușurință

 

TRAINEE IT:

 • Studenți în ultimul an, nivel licență sau master, în domeniul tehnic;
 • Tineri cu background teoretic solid în domenii de studiu precum Automatică și Calculatoare, Informatică și specializări conexe, dar nu numai;
 • Interes pentru aprofundarea cunoștințelor legate de tehnologii și tool-uri precum RPA, Adobe Experience Manager, Python, Cloud, Big Data, AI/ML etc.;
 • Gândire critică, capacitatea de a lucra cu structuri de date și algoritmi;
 • Ai interese și activități extracurriculare – organizații studențești, voluntariat, sesiuni de comunicări științifice;
 • Stăpânești foarte bine limba engleză;
 • Ai disponibilitatea de a călători și a efectua stagii în diferite orașe din țară;
 • Îți place să lucrezi în echipă, ai abilități analitice excelente și comunici cu ușurință.


Oferim:

 • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată și un pachet de beneficii atractiv, inclusiv asigurare medicală privată, pensie privată, primă de vacanță;
 • Mentorat, cursuri, evenimente profesionale, implicare în proiecte;
 • Dacă vei demonstra implicare pe parcursul stagiilor, la finalizarea programului GraduatE.ON îți vei fi pus deja bazele unei cariere de succes în E.ON.


Dacă îndeplinești criteriile mai sus menționate - te invităm să aplici aici:


Procesul de recrutare este unul complex și implică mai multe etape de selecție și departajare, dar echipa noastră te va sprijini de-a lungul acestui proces.


 

TRAINEE INGINER

TRAINEE IT

TRAINEE ECONOMIST/BUSINESS ADMINISTRATION/SALES

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.