Vești bune la început de 2021 pentru generația Z


 

La început de an, Catalyst Solutions oferă startul celui mai mare proiect online dedicat exclusiv tinerilor din România, Internship & Trainee Marathon. Evenimentul va avea loc pe portalul de carieră Hipo.ro, în perioada februarie - iunie 2021 și va aduce în atenția studenților și proaspăt absolvenților din toate centrele universitare din țară cele mai noi programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică și joburi entry – level.
Internship & Trainee Marathon, parte a platformei NextGen, este cel mai mare proiect național online, conceput pentru a promova cele mai actuale programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică și joburi entry-level către studenți și proaspăt absolvenți. Pentru a acoperi nevoile tuturor candidaților care caută un astfel de program, Internship&Trainee Marathon reunește companii de renume din toata țara care se află în căutarea tinerilor ambițioși.
Facând o retrospectivă a ultimelor ediții, Internship & Trainee Marathon a oferit candidaților acces la peste 2.000 de oportunități de carieră, din peste 250 de companii, printre care amintim: JTI Romania, British American Tobacco, ING, Ursus Breweries, Heidelberg, P&G, E.ON Romania, Ubisoft, Asseco, Coca-Cola HBC, ADP Romania, Metro Cash&Carry, Jacobs, Veeam Software, HP. Inc, Philip Morris, Unilever, L’Oreal Romania, Cofco International, Vodafone Shared Services, Samsung Romania.
P&G revine primăvara aceasta cu un program de internship provocator! Dacă ești o persoană motivată, orientată spre rezultate și dornică să pună practică informațiile dobândite în timpul studiilor, atunci descoperă cum poți trăi experiența P&G.


Programul UBISOFT GRADUATE este un program internațional care oferă tinerilor șansa de a lucra activ la dezvoltarea unui joc video împreună cu o echipă talentată și prietenoasă. Este o experiență care schimbă vieți pentru cei care iubesc jocurile și doresc să aibă impact asupra a milioane de jucători din întreaga lume. Afla mai multe informații.




Pentru noi, proiectul Internship & Trainee Marathon, are o însemnătate aparte deoarece reușește cu fiecare ediție să aducă speranța unei viitoare cariere de succes pentru toți tinerii care îl accesează. Alături de companiile către ne sunt alături putem aduce de fiecare dată în atenția candidaților cele mai noi programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică sau joburi entry-level, expuse într-un mod foarte accesibil, pe portalul de carieră Hipo.ro. Proiectul a fost conceput special pentru a ușura căutările tinerilor prin multitudinea de oferte de pe site-urile de joburi și pentru a avea oportunitatea de aplica simplu la programele active din domeniul lor de interes. - Andreea Hurduc, Project Manager Internship&Trainee Marathon

Care sunt obiectivele tinerilor la început de carieră?
Potrivit statisticilor care vizează tinerii din România din studiul Cei mai doriți angajatori 2020, 61.8% dintre respondentii entry-level isi caută un internship/job folosind portalurile de joburi, iar hipo.ro reprezintă una dintre principalele opțiuni în alegerile acestora.
Conform studiului, în ceea ce privește obiectivele profesionale ale candidaților entry-level pentru următorii ani, se regăsesc: menținerea echilibrului între viața personală și cea profesională, dezvoltarea skillurilor în domeniul în care activează, sau responsabilități provocatoare, fapt pentru care Internship&Trainee Marathon setează cadrul ideal pentru a atinge aceste obiective prin intermediul oportunităților dedicate în totalitate nivelului de pregătire ale fiecărui participant în parte.
Internship&Trainee Marathon 2021 își propune să atragă companii renumite și poate fi accesat de către orice candidat care deține un cont și un CV pe portalul de carieră www.hipo.ro.
Companiile care au deschise programe pentru tineri și doresc să se implice în dezvoltarea profesională a acestora, pot solicita mai multe informații la adresa de e-mail: angajatori@catalyst.ro.



LinkedIn