Inginer Proiectant Debutant - Automotive

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Adecco Romania active.


Vezi toate job-urile Inginer Proiectant Debutant - Automotive active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 07.12.2018
  Scurta descriere a companiei

  Credem in tine!

  Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

  Cine este Adecco?

  Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

  Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

  Noi si voi, suntem Adecco.

  Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.
  Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

  Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

  Cerinte

  - Completed university studies in mechanical engineering, preferably automotive engineering;
  - Experience in 3D modeling using CATIA (V5, V6), or other similar software;
  - Good communication skills, both in Romanian and English; French is a plus;
  - Good decision-making and follow-up skills;
  - Able to adapt to a multinational, multicultural environment;
  - Automotive knowledge and experience are highly appreciated, but we also welcome professionals from other engineering fields such as aerospace or naval.

  Responsabilitati

  - Defines design plans and custom profiles;
  - Applies automotive parts' construction standards;
  - Updates numerical compounds;
  - Controls the digital models with the help of standard tools: RCC tables specific to his/her own area, contact and proximity detection rules;
  - Checks the coherence between physical and digital elements necessary for design validation, assembly feasibility, reparability and finds solutions for the hard spots emerging in the consistency of the design;
  - Takes part in the process of writing the technical brief for decision-making purposes;
  - Checks the coherence between the shape plan, the animated pan and the digital model;
  - Does the research and paperwork for the geometry files (functional analysis of implantation, isostatism, dimensional chains, interface data sheet) for the components falling within his/her area;
  - Takes part in the geometry convergence process during the development and implementation stages.