Programul de Internship Jacobs

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Jacobs Douwe Egberts active.


Vezi toate job-urile Programul de Internship Jacobs active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: Jacobs Douwe Egberts
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Internship
 • Marketing
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 22.05.2018


  VREM SPUMA FACULTATII.
   

  CREMA GRUPEI.
   

  Mesajul e scurt ca un Ristretto: vrem studentii #SUPERTARI precum cafeaua Jacobs. Aceia pe care-i stie toata seria pentru energia lor, cu idei destepte si curaj sa le puna in aplicare. Cei care sunt mereu cu un pas inaintea tuturor.
   

  Credem ca este uimitor ce se intampla in jurul unei cesti de cafea. Viziunea care ne anima este ca fiecare om merita sa bea cafeaua pe care o iubeste si care ii e pe plac; oriunde ar fi si oricum ar alege sa o serveasca. Jacobs Douwe Egberts, companie internationala de cafea si ceai, este casa unora dintre cele mai cunoscute branduri de cafea din lume: Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L'OR, Douwe Egberts, Kenco, Pilão & Gevalia, deservind consumatori din peste 100 de tari.
   

  Internship Highlights: Odata cu expansiunea noastra, te dezvolti si tu

  Programul de internship JACOBS reprezinta o oportunitate profesionala pentru studentii in ultimii ani de studii, masteranzi sau cei care tocmai si-au finalizat studiile, vorbitori de #LimbaEngleza, aprinsi de  #SpiritAntreprenorial si care pun #Pasiune in tot ceea ce fac zi de zi. Rolurile de interni din cadrul programului sunt disponibile numai pentru candidatii eligibili, dispusi sa lucreze in sediul nostru din Bucuresti din ziua 1.

  Procesul de selectie va avea loc in perioada Mai – Iunie 2018 si este impartit in 3 etape, dupa cum urmeaza:  Doar candidatii ofertati vor intra in program, iar perioada de desfasurarea a internshipului este Iulie 2018  – Iunie 2019.

  In cele 12 luni vei lucra in program full-time flexibil si platit. La fiecare 3 luni vei avea ocazia sa iei contact cu unul dintre departamentele urmatoare: Marketing, Sales, Finance şi Supply Chain. Astfel:

  • Vei intelege rolul si responsabilitatile fiecarui departament in atingerea misiunii noastre;
  • Iti vei transforma ideile in proiecte cu impact pozitiv in lumea cafelei, lume in care Jacobs Douwe Egberts intentioneaza sa se diferentieze si sa se mentina in rolul de lider;
  • Vei descoperi domeniul in care vei dori sa iti lasi amprenta, in care te potrivesti si in care vei dori sa activezi ca profesionist.

  Creeaza-ti experienta de #CampionAlCafelei alaturi de noi!