Reprezentant Relatii Clienti - Targu Jiu

This job is no longer active!

View all jobs Computer Generated Solutions Romania active


View all jobs Reprezentant Relatii Clienti - Targu Jiu active on Hipo.ro

View all jobs Others active on Hipo.ro

View all jobs Customer Support - Client Service active on Hipo.ro

View all jobs Sales active on Hipo.ro


Employer: Computer Generated Solutions Romania
Domain:
 • Others
 • Customer Support - Client Service
 • Sales
 • Job type: full-time
  Job level: Student/Graduate
  Location:
 • Targu Jiu
 • Updated at: 03.05.2017

  Candidatul ideal

  Echipa noastra ajuta clientii sa rezolve problemele de suport tehnic sau comerciale. Daca ai bune abilitati de comunicare, esti ambitioasa/ambitios si proactiv/a, te invitam sa te alaturi echipei noastre. Cautam colegi care sa fie punctuali si seriosi, sa manifeste spirit de echipa si sa lucreze eficient in conditii de stres. Crezi ca descrierea ti se potriveste? Stii sa utilizezi un calculator? Atunci te asteptam sa faci parte din echipa noastra.

  Descrierea jobului

  - Preluarea apelurilor telefonice venite din partea clientilor, identificarea problemelor cu care se confrunta acestia si stabilirea celei mai bune si rapide metode de rezolvare
  - Solutionarea sau directionarea catre departamentul potrivit
  - Inregistrarea interactiunii cu clientul

  Oferim un pachet salarial atractiv, traininguri de dezvoltare profesionala si posibilitatea de a avea un program de lucru flexibil, daca este cazul (pentru studenti sau masteranzi).
  Suntem o echipa tanara si avem un mediu de lucru modern si competitiv: daca it doresti acelasi lucru, te invitam sa aplici pentru acest job.

  Descrierea companiei

  Companie americana de outsourcing, care detine unul dintre cele mai mari centre de suport de pe piata din Romania. Se afla in primele 15 cele mai bune companii din lume din domeniul sau de activitate. In acelasi timp, portofoliul nostru de clienti include companii din Top Forbes 500, precum si firme europene de top.

  www.cgsinc.com