Cum te faci remarcat cand nu ai experienta in CV - Workshop de carieră

Companie: Ascensos Contact Centre
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Educatie - Training
 • IT Software
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 06.10.2022

   

  Inceputul carierei tale poate parea de cele mai multe ori dificil, mai ales atunci cand nu ai experienta pe care o cer angajatorii. Cu toate acestea, balanta poate fi echilibrata, iar noi iti venim in ajutor. Participand la acest workshop, vei reusi sa iti valorifici calitatile care te pot ajuta sa iesi in evidenta. Alaturi de speaker-ul Ascensos vei invata ce sunt soft skills-urile, cum le poti recunoaste pe ale tale, modul prin care le poti evidentia in cadrul unui interviu, dar si cum sa ii transmit angajatorului care este motivatia din spatele aplicarii tale.
   

  Ascensos Contact Centre este o companie ce urmareste inca din 2013 sa schimbe experienta pe care o au clientii printr-o noua abordare a asistentei. Acestia reprezinta principalul partener care reuseste sa externalizeze relatiile cu clientii pe plan european. Ascensos utilizeaza cele mai noi tehnologii si imbina digitalizarea cu experienta clientilor de clasa mondiala. Acestia s-au remarcat in prima instanta pe plan local, iar mai apoi a reusit extinderea la nivel global, pastrand totusi valorile fundamentale. Compania se axeaza pe furnizarea unei experiente remarcabile pentru client.
   


   Unde are loc evenimentul?

  Sala Palatului, str. Ion Campeanu, 28, Bucuresti   Accesul in cadrul workshopului este gratuit.   Inscrie-te folosind butonul de mai jos.  In cadrul workshopului, vei avea ocazia sa completezi chestionarul de feedback pentru a iti descarca diploma de participare si vei fi inscris automat la giveaway
  🎁 
   

  * Prin inregistrarea la acest eveniment, sunteti de acord ca datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a va permite sa participati la eveniment (prin inregistrare, confirmare, inregistrare pentru eveniment). De asemenea, intelegeti si acceptati termenii si conditiile Hipo.ro.