Targul de cariera JEDI - 22 septembrie

   

Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.Daca esti in cautarea unui loc de munca, vrei sa-ti schimbi domeniul de activitate sau te afli la inceput de drum, participa la Targul de cariera JEDI in cadrul caruia vei afla ce locuri de munca au o parte dintre companiile din Timisoara, dar si din Ungaria.

Targul se adreseaza tuturor candidatilor, indiferent de background-ul profesional: poti fii student, somer, inginer, lucrator comercial, agent de vanzari.

Vei avea sansa sa interactionezi cu angajatori care au planuri mari de a-si mari echipele si poti beneficia de cele mai valoroase sfaturi cu privire la parcursul tau profesional. De asemenea, poti adresa intrebari la care vei primi raspunsuri din partea specialistilor in Resurse Umane si ai sansa sa afli cat mai multe detalii despre fiecare companie participanta.

Data: 22 septembrie

Ora: 12:00-18:00

Locatie: CRAFT - Centrul Regional de Afaceri Timisoara al CCIAT, sala Europa

Companii participante: unii dintre cei mai activi 20 angajatori din Timisoara si Ungaria din cele mai atractive industrii

 

La prima editie a Targului JEDI, au raspuns afirmativ invitatiei de a participa urmatoarele companii: Smithfield Romania, Vitas IFN, CV Masters, Continental Anvelope Timișoara, Carrefour Romania, Kimball Electronics Romania, Draxlmaier Group, LIDL România, BRD - Groupe Societe Generale, Ursus Breweries, KFC, Everience, GiGroup Romania, Decathlon Romania, Valeo Lighting Injection, Lugera The People Republic, Agenţia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis, Amdaris, Continental Automotive Romania, Braveman Consulting, Saint Elizabeth Thermal Spa din Mórahalom, Touristic Destination Management Ungaria

Participare: gratuita, pe baza CV-ului

Inscrie-te la eveniment si participa la Targul de Cariera JEDI, acceseaza serviciile de orientare in cariera, aplica la joburi de la companii renumite.


 

RO: Acest job este deschis si candidatilor din Ucraina;
EN: This job is open to candidates from Ukraine;
   

Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.