Junior Business Analytics Manager

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile E-Parts Connection active.


Vezi toate job-urile Junior Business Analytics Manager active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internet - eCommerce active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: E-Parts Connection
Domeniu:
  • Internet - eCommerce
  • IT Software
  • Marketing
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Timisoara
  • Actualizat la: 02.04.2024
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Compania S.C. E-Parts Connection SRL a fost înființată în anul 2010 în Timișoara. Oferă servicii de administrare bază date, relații clienți, design, programare, marketing si cercetare pentru unul dintre cei mai mari parteneri eBay și Amazon din Europa.

    Compania se poate mândri cu mai multe premii câștigate, nu mai puțin de patru ani la rând. Acest lucru se datorează echipei profesioniste care întâmpină mereu nevoile clienților și oferă soluții avantajoase.

    Compania dispune în momentul de față de mai multe departamente în cele mai căutate cinci limbi internaționale: germană, engleză, franceză, italiană și spaniolă.

    Cerinte

    Căutăm un coleg energic, cu o atitudine „can do”, care să se bucure de provocări, să lucreze în echipă și să fie interesat de construirea unei cariere semnificative! În calitate de Junior Business Analytics Manager, veți colabora strâns atat cu echipele de afaceri, cat și tehnice, conducând procese de simplificare, implementând soluții inovatoare și coordonând / efectuând diferite analize pe baza nevoilor afacerii.

    Prezinta un avantaj, cunostinte medii de limba germana.

    Responsabilitati

    Veți oferi asistență analitică utilizând diverse instrumente pentru a efectua analize cantitative și calitative detaliate, interpretați concluziile și prezentați recomandări practice pentru echipa de conducere.
    Veți supraveghea și executa cercetări și analize, inclusiv colectarea, procesarea și modelarea datelor din diferite surse.
    Veți colabora cu parteneri externi pentru a furniza rapoarte cu privire la procese, pentru a defini planuri de îmbunătățire a proceselor / afacerii și pentru a recomanda soluții potențiale.
    Veți utiliza statistici, modelare prescriptivă, predictivă (de exemplu, Machine Learning, Process Mining) și instrumente de automatizare pentru a crește și optimiza procesele, generarea de venituri, reducerea costurilor / efortului și alte rezultate ale afacerii.
    Veți oferi instruire și coaching privind analiza / vizualizarea datelor și veți prezenta soluții complexe persoanelor din conducere.

    Alte informatii

    Mediu de lucru dinamic, divers și respectuos. Respectam fiecare persoana și apreciem punctele forte aduse organizației noastre. De asemenea, sprijinim și încurajăm inițiativele, promovând în același timp flexibilitatea la locul de muncă.
    Pachet salarial competitiv și beneficii!

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Arad, Timisoara, Titu,

    Timisoara,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (79)