Inscrie-te la Finance Boot Camp 2019!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Finance Recruitment Day active.


Vezi toate anunturile Inscrie-te la Finance Boot Camp 2019! active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Companie: Finance Recruitment Day
Domeniu:
 • Banci
 • Contabilitate Finante
 • Internship
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 11.03.2019
  Job remote: On-site
  Daca esti pasionat de cifre si de domeniul financiar, Finance Boot Camp s-ar putea sa fie evenimentul la care iti gasesti primul job! :)  Hipo Boot Camps se intoarce in forta cu Finance Boot Camp 2019, eveniment aflat la editia cu numarul 8.

  Acesta este evenimentul de cariera dedicat tinerilor pasionati de Finante, Contabilitate, Audit si Taxe care vor sa isi inceapa cariera in acest domeniu. 

  Intre 15 si 16 martie va dam intalnire la Hotel Sheraton, Bucuresti pentru a discuta cu specialisti din companii de top despre "The Era of Digital Finance", tema acestei editii.  News & Good2know

   
  • Boot Camp-ul va avea loc vineri si sambata: Tinand cont de feedback-ul din partea fostilor participanti, aceasta editie va fi organizata vineri si sambata - 15 si 16 martie. 
  • Poti avea sansa de a-ti planifica un interviu cu unul dintre partenerii acestei editii
  • Vei avea sansa sa te intalnesti cu angajatori de top: Allianz Technology, Deloitte Romania, KPMG, Mazars, Michelin, ACCA, Coca-Cola HBC Romania, PwC, Schlumberger, Societe Generale European Business Services, Vodafone Romania si Molson Coors sunt primele companii ce au confirmat prezenta la Finance Boot Camp 2019!
  • 47% din participantii de anul trecut s-au angajat in urma prezentei la Finance Boot Camp 2018 la una din companiile participante la eveniment ori alta companie de top din Romania! 
    

  De ce Finance Boot Camp?
   

  1. Ai acces exclusiv la oportunitati de cariera pentru juniori: companiile participante vin si cu scopul de a recruta din randul participantilor, pentru programe de internship / trainee / joburi entry-level.
  2. Networking cu oameni cu experienta in domeniu, dornici sa-ti impartaseasca sfaturi utile de cariera, insight-uri din piata, trend-uri si directii de dezvoltare.
  3. Descoperi ce arie din domeniul tau de interes ti se potriveste: Finante, Audit, Contabilitate, Taxe, Legal.
  4. Beneficiezi de informatii noi si afli cum sa te pregatesti pentru fiecare etapa din procesul de selectie al companiilor participante si care sunt motivele pentru care sa urmezi o cariera in domeniul financiar.
  5. Ai oportunitatea sa adaugi in CV-ul tau o experienta valoroasa pentru profilul tau, una care va fi apreciata de angajatori.
  Evenimentul nostru este perfect pentru tine, daca:
   
  • Esti student, masterand sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil economic sau ai maxim 2 ani de experienta in domeniul financiar;
  • Ai obtinut rezultate academice remarcabile in timpul anilor de studiu;
  • Te-ai implicat in activitati extracurriculare, precum: ONG-uri studentesti/voluntariat, programe de internship sau management-trainee.
  • Te-ai bucurat de o experienta internationala, prin intermediul unor programe sau studii.
  Indeplinesti cel putin unul dintre criteriile de mai sus? Esti persoana perfecta pentru Finance Boot Camp!

  *Accesul se face prin inscriere, iar daca vei primi invitatia din partea noastra, te asteptam la eveniment.
   

  *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro. 
                                                                                 

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Finance Recruitment Day. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Finance Recruitment Day >>