OTP Bank

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiareOTP Bank Romania este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in tari precum Ungaria, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Serbia si Romania.

Prezenta din 2004 pe piata bancara locala, OTP Bank Romȃnia si-a propus sa devina o banca universala puternica, care sa ofere servicii complete pentru clienti persoane fizice si companii.

In ultimii 11 ani de cand OTP Bank a intrat pe piata din Romania am demonstrat ca avem capacitatea de a intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si ca suntem un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare.

Ce ne diferentiaza
Banca isi propune sa ofere in continuare clientilor sai, companii si persoane fizice, nu doar produse financiare, ci servicii bancare personalizate, care sa satisfaca integral nevoile partenerilor sai.

In OTP Group, oamenii dau valoare si sunt o adevarata resursa. De aceea, OTP Bank Romania recunoaste, atrage, dezvolta si expune spre calitate si profesionalism capitalul uman, rezultatul fiind o echipa tanara aflata intr-un continuu proces de perfectionare.
 
Descopera cateva motive pentru care sa lucrezi la OTP Bank Romania:

1) Training-ul oferit
Fiecare coleg nou beneficiaza de un program de inductie complex (minim 1 saptamana) in centrala bancii, in care sunt prezentati colegii, directiile conexe si cu care vor interactiona, dar si strategia bancii, misiunea si valorile, alaturi de subiectele tehnice.

Pe parcursul activitatii in cadrul companiei, angajatii beneficiaza de training-uri operationale, care tin de utilizarea sistemelor interne ale bancii, training-uri recurente ce au ca subiect produsele si normele interne si training-uri de dezvoltare a abilitatilor de vanzare.

De asemenea, in cadrul unor programe ce se deruleaza atat la nivelul unitatii organizationale, cat si la nivelul companiei, angajatii pot accesa diverse programe de dezvoltare a abilitatilor manageriale si dezvoltare personala.

Toate aceste actiuni intregesc suma de informatii necesare pentru performanta.


2) Posibilitatile de promovare / future career path oferite
Un alt motiv pentru care sa lucrezi in OTP Bank, este legat de posibilitatea de a construi o cariera alaturi de noi, prin oportunitatile de promovare in interiorul companiei si/sau grupului.


3) Mediu de lucru placut, intr-o echipa tanara
Anual, echipele din departamente diferite organizeaza team-buildinguri si intalniri de grup in afara organizatiei, cu rolul de a consolida si forma echipe. Feedback-ul angajatilor de-a lungul timpului a fost unul foarte bun si ideile de intalniri de grup cu echipa pe care le primim de la acestia, ne confirma ca asa stau lucrurile.


4) Stabilitatea
Recrutam candidati motivati si cu dorinta de a activa pe termen mediu spre lung in cadrul companiei. Oferim suportul necesar pentru construirea unei cariere alaturi de noi.


5) Posibilitatea de a lucra independent
Apreciem oameni experimentati, care au lucrat in domeniul bancar si care au maturitatea sa poata lua decizii si sa lucreze independent intr-un stil de intraprenoriat.
Interviu cu Alexandru Neagu - Coordonator Directia IMM, OTP Bank

Pozitie actuala: Coordonator Directia IMM, OTP Bank
Pozitie anterioara: Manager Regional, Divizia Companii, Millennium Bank

Cand si de ce ai decis sa te alaturi echipei OTP Bank?
Fac parte din echipa OTP Bank din luna iunie a acestui an ca urmare a procesului de intregrare a Millennium Bank. Intrucat am descoperit aici o structura de functionare similara cu modelul folosit in Millennium Bank, m-am hotarat sa ma alatur directiei dedicate intreprinderilor mici si mijlocii. In al doilea rand, m-a atras provocarea de a lucra pentru un sector foarte dinamic, care contribuie la dezvoltarea economiei romanesti si care are nevoie de o buna consultanta financiara pentru a-si atinge obiectivele.

Ce ai studiat in facultate si de ce?
Inca din primul an de liceu, am stiut ca vreau sa urmez o facultate cu profil economic. Drept urmare, am absolvit Facultatea de Marketing si mi-am continuat studiile in cadrul unui master cu aceeasi specializare. M-a atras faptul ca, in calitate de economist care activeaza in mediul de afaceri, desi te bazezi pe cifre si informatii concrete si palpabile, trebuie sa fii si creativ.   

Ce experienta anterioara de lucru aveai?
Am o experienta de peste zece ani in sectorul bancar. Am inceput in Credit Europe Bank, unde am lucrat initial in cadrul Departamentului de Aprobare Credite petru Persoane Fizice, iar ulterior am trecut pe pozitia de Manager Relatii Retail si IMM. Dupa doi ani in Credit Europe Bank, au urmat alti doi ani ca Manager Relatii Companii in cadrul Unicredit. Inainte de a ma alatura echipei OTP Bank, am petrecut ultimii sapte ani in Millennium Bank pe diferite pozitii, de la Manager Relatii, la Team Leader si Manager Regional.

Ce presupune activitatea ta zilnica?
Cea mai importanta parte din activitatea mea zilnica este reprezentata de intalnirile cu clientii, alaturi de colegii de echipa. Pe agenda de lucru sunt si structurarile de oferte, atat de credit, cat si cele legate de gestionarea banilor (cash management) pentru clienti noi sau existenti. O alta componenta este reprezentata de participarea in diferite comitete ale bancii, pentru prezentarea solicitarilor din partea clientilor si sustinerea acestora. Mai intervin activitati organizatorice si administrative, insa consider ca cele mai importante sunt cele legate de atragerea de noi clienti pentru banca.

Care sunt principalele provocari ale acestui rol?
Provocarile sunt cele intalnite in general in activitatea bancherilor. Daca in perioada de avant economic era destul de usor sa atragi clienti noi, acum situatia este total diferita. Lucram intr-un sistem bancar supraaglomerat, in care concurenta este acerba. Un lucru bun este ca si clientii au inteles nevoia unui parteneriat cu o institutie financiara care da dovada de implicare si apreciaza calitatea serviciilor oferite. De fapt, acestea fac diferenta in ziua de astazi. Un client caruia i se ofera o calitate a serviciilor superioara, un timp de raspuns bun, flexibilitate in stabilirea structurii si costuri competitive este un client satisfacut. In final, cea mai mare provocare se rezuma la adaptarea continua la o piata extrem de dinamica.

De ce ai ales aceasta pozitie?
Dintr-un motiv foarte simplu: pentru ca in fiecare zi invat ceva nou. Contactul zilnic cu oameni si companii din diverse industrii imi aduce avantajul de a afla mereu lucruri noi, pe care cu siguranta nu as fi putut sa le aflu daca as fi lucrat in alt domeniu. La inceputul carierei mele in sistemul bancar, dupa aproximativ un an petrecut in Departamentul de Aprobare Credite pentru Persoane Fizice, o colega cu experienta mi-a sugerat sa merg catre un loc de munca intr-o sucursala, daca vreau sa invat mai mult. Si a avut dreptate: interactiunile directe cu clientii genereaza foarte multe informatii despre mediul de afaceri.

Care consideri ca ar fi trei calitati necesare indeplinirii cu succes a acestui rol?
Dorinta de a gasi solutii, o reputatie buna in piata si intelegerea perfecta a modelului de afaceri. Identificarea solutiilor depinde de atitudinea fiecaruia dintre noi si nu cred ca poate fi educata, ci pur si simplu este prezenta in felul de a fi al fiecaruia. Reputatia este extrem de importanta si bineinteles ea se construieste in timp, dar poate fi distrusa intr-o secunda. Cat priveste intelegerea modelului de afaceri, ea trebuie facuta in ambele sensuri: vorbim de afacerea clientului pe de o parte si de cea a bancii, de cealalta parte.

Ce consideri ca este diferit in modul de abordare a pietei de catre OTP Bank?
Sistemul bancar este supraaglomerat, motiv pentru care singurul lucru care ne poate diferentia este valoarea adaugata adusa serviciilor pe care le poate oferi banca. Iar aceasta valoare adaugata este tradusa prin calitatea serviciilor furnizate de catre Managerul de Relatii. Toti colegii din echipa mea au o experienta bogata in domeniu si fiecare dintre ei functioneaza ca un consultant pentru fiecare dintre clienti. De multe ori, clientii ne solicita opinia in momentele in care vor sa ia decizii care nu au neaparat legatura cu banca. Pe de alta parte, chiar daca suntem in mijlocul unui proces de integrare, am gasit in OTP Bank o echipa pregatita sa faca orice schimbare pentru a avea clienti multumiti si un timp scurt de raspuns la solicitarile clientilor.

Ce iti place cel mai mult la ceea ce faci?
Cel mai mult imi place interactiunea cu oameni din mediul de afaceri. Nu mi s-ar potrivi un loc de munca doar in fata calculatorului, zilnic, timp de 8-9 ore, fara sa am intalniri cu potentiali clienti.

Care consideri ca este pasul urmator in dezvoltarea ta profesionala in cadrul bancii?
Imi place foarte mult ceea ce fac acum si, pe termen mediu (2-3 ani), vreau sa confirm ca strategia mea de dezvoltare profesionala este una buna. Daca rezultatele vor fi pe masura, sunt convins ca evolutia va veni de la sine.
Dedicata elevilor si liceenilor, activitatea Fundatiei Dreptul la Educatie, proiect strategic al OTP Bank Romania, urmareste dezvoltarea aptitudinilor financiare si manageriale ale tinerilor, precum si a abilitatilor privind setarea obiectivelor profesionale si planificarea constienta a carierei, care sa ii ajute sa se transforme in adulti capabili sa-si gestioneze cariera intr-un mod responsabil si constient.


Prin intermediul cursurilor de educatie financiara (grup tinta: elevi din clasele V-XII), adolescentii au acces la concepte economice si financiare de baza, alaturi de exercitii legate de munca in echipa, planificarea pe termen lung si asumarea riscului, intr-un limbaj adaptat varstei lor, pe baza unei metodologii nonformale (Edutainment), dezvoltate in peste 20 de ani de cercetare internationala. Trainingurile sunt gratuite si sustinute la nivel national. Pana in prezent, peste 2 100 de liceeni din 18 orase au beneficiat de cursuri, totalizand un numar de aproximativ 500 de ore. Cursurile constau in module de cate 4 ore, structurate pentru fiecare an de liceu/scoala gimnaziala. La finalul fiecarui modul, participantii primesc diplome de absolvire.


„Vreau sa le multumesc celor de la Fundatia Dreptul la Educatie. Ei mi-au oferit una dintre cele mai frumoase experiente traite in liceu. Da, una scurta si destul de simpla, dar nu superficial resimtita. A avut un ecou asupra mea – m-am simtit fericit invatand sa-mi tin banii in portofel si sa-i fac sa se inmulteasca. Poate, cine stie, voi lucra in domeniul financiar-bancar... ” (elev, clasa a X-a G, Colegiul National „Sfantul Sava”, Bucuresti)


Mai mult decat intentia noastra de a-i asista pe elevi in tranzitia de la scoala la viata activa, feed-back-urile din partea parintilor ne valideaza eforturile acestei misiuni pe care ne-am asumat-o.
“Daca abilitatile pentru calculator sunt astazi cerinte aproape subintelese, ar trebui ca in formarea noilor generatii sa nu lipseasca educatia financiara. Ca parinti nu putem decat sa ne bucuram ca exista institutii asemenea Fundatiei Dreptul la Educatie, care si-a propus sa vina tocmai in intampinarea acestor noi imperative de educatie economica, pregatind copiii sa faca fata cu succes experientelor care vor aparea o data cu integrarea lor in societate, cu statutul de adolescenti si, mai departe, de tineri. Apropierea cat mai devreme a elevilor de o buna intelegere a fenomenelor economico-financiare, este o misiune nu tocmai usoara, de aceea merita cu atat mai mult apreciat efortul si dedicatia celor implicati intr-o astfel de initiativa.“ Dan Popa (tatal unei eleve din cl. a V-a, Scoala 56 din Bucuresti, educatie financiara)


Din septembrie 2016 am lansat noile cursuri de orientare in cariera, sub egida programului european Erasmus, prin intermediul proiectului regional “Career Programe – Going beyond Borders”. Primul pas pe care l-am facut a fost sa derulam un studiu privind experienta si asteptarile tinerilor legate de piata muncii la nivel national, in randul participantilor la cursurile organizate de fundatie in cei 2 ani de activitate. Aceasta cercetare ne-a ajutat sa intelegem mai bine perceptia tinerilor privind piata muncii si sa dezvoltam noi module de cursuri special pentru a-i ajuta sa ia decizii constiente privind cariera.


Prin intermediul modulelor de orientare in cariera (grup tinta: elevi din clasele VII-XII), tinerii participa la un numar total de 12, respective 16 ore de formare intensive si isi identifica abilitatile si punctele forte, punctele slabe ce trebuie dezvoltate, tipologiile psihologice predominante in sfera profesionala si nevoile personale cele mai importante de la un loc de munca. Nu in ultimul rand, acestia invata cum sa isi gestioneze propriile emotii si cum sa foloseasca empatia in sfera profesioanala, cum sa se prezinte eficient in diferite situatii (interviu angajare, spoturi TV, canale de comunicare in mediul online etc.) si cum sa isi seteze obiective profesionale de tip SMART.


„Sunt constienta de cȃt de mare este nevoia de dezvoltare personala a elevilor si cȃt de lacunara este educatia formala in aceasta privinta. Pe langa ceea ce invata in scoala, adolescentii au o nevoie la fel de mare sa se descopere pe sine, sa constientizeze care le sunt punctele forte si cele slabe, cum anume se pot dezvolta armonios, dar si sa invete sa se valorizeze eficient intr-un mediu dificil si, de multe ori, ametitor.”, cadru didactic de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focsani

“Vreau sa imi dezvolt si alte abilitati, pe langa cele artistice ca in cazul in care nu voi reusi sa devin ceea ce mi-am propus, sa pot merge pe un alt domeniu, precum jurnalismul.” (Elev cl. a XII-a)

„Am invatat ce calitati imi trebuie ca sa evoluez in viitor, care m-ar ajuta in cariera.” (Eleva cl. a XII-a)

“Comunicarea. Autoexprimarea. Am invatat ca punctualitatea si responsabilitatea sunt doua lucruri foarte importante. Stapanirea emotiilor.” (Elev cl. a XII-a)

“Cele mai bune exercitii sunt cele de echipa, oricare ar fi ele.” (Eleva cl. a XII-a)

Pentru a afla citi testimoniale din partea profesorilor si elevilor, accesati: www.estedreptulmeu.ro

Curiosi de atmosfera pe care trainerii Fundatiei o creeaza in sala de curs? Va asteptam cu un Like pe pagina „Dreptul la Educatie”.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca OTP Bank

Companie Oras(e) Data
Multifunctional Advisor - Arad

full-time 0 - 1 an experienta

- Ofera consultanta clientilor persoane fizice si persoane juridice privind operatiunile bancare solicitate (inclusive cele de cash) precum si toate tipurile de produse de creditare; - Identifica oportunitatile de vanzare (inclusiv vanzare incrucisata) pentru toate produsele si serviciile bancii [..]

OTP Bank Arad
24.04.2017
OFIŢER BANCAR POPRIRI

full-time 1 - 5 ani experienta

• Răspunzi de procesarea eficienta si in termen a documentelor de popriri primite zilnic de la organele de executare atat la sediul central cat si cele transmise de unitatile teritoriale conform politicilor, normelor şi reglementărilor in vigoare; • Te asiguri că documentaţia aferentă do[..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Multifunctional Advisor - Tulcea

full-time 0 - 1 an experienta

- Ofera consultanta clientilor persoane fizice si persoane juridice privind operatiunile bancare solicitate (inclusive cele de cash) precum si toate tipurile de produse de creditare; - Identifica oportunitatile de vanzare (inclusiv vanzare incrucisata) pentru toate produsele si serviciile bancii [..]

OTP Bank Tulcea
24.04.2017
Corporate Relationship Manager-Divizia Corporatii, Bacau, Pitesti, Cluj Napoca

full-time 1 - 5 ani experienta

PRINCIPALELE RESPONSABILITATI: - Să dezvolte, administreze și consolideze un portofoliu de clienți Corporate prin promovarea activă a tuturor produselor băncii, împreună cu și în cadrul echipei de vânzări; -Să structureze, prezinte și negocieze ofertări [..]

OTP Bank Bacau
Cluj Napoca
Pitesti
24.04.2017
Multifunctional Advisor- Bucuresti

full-time 0 - 1 an experienta

- Ofera consultanta clientilor persoane fizice si persoane juridice privind operatiunile bancare solicitate (inclusive cele de cash) precum si toate tipurile de produse de creditare; - Identifica oportunitatile de vanzare (inclusiv vanzare incrucisata) pentru toate produsele si serviciile bancii [..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Relationship Manager IMM

full-time 1 - 5 ani experienta

- Identifica oportunitatile de pe piata in scopul atragerii de noi clienti in cadrul segmentului vizat (persoane juridice cu cifra de afaceri pana la 5 Mil. Eur) ; - Structureaza si negociaza oferta pentru clientii prospecti/existenti din portofoliu, solicita acestora documentele si informatiile [..]

OTP Bank Craiova
Ploiesti
Sibiu
24.04.2017
Reporting Officer- perioada determinata - Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

- Prepares NBR reports with maximum accuracy and on time and explain variations in the indicators. - Knows the NBR regulations and European regulations and implement changes in the methodology in regulatory reports - Develops and automatizes NBR reports together with IT - Provides and collects [..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Multifunctional Advisor-Galati

full-time 0 - 1 an experienta

- Ofera consultanta clientilor persoane fizice si persoane juridice privind operatiunile bancare solicitate (inclusive cele de cash) precum si toate tipurile de produse de creditare; - Identifica oportunitatile de vanzare (inclusiv vanzare incrucisata) pentru toate produsele si serviciile bancii [..]

OTP Bank Galati
24.04.2017
Multifunctional Advisor- Cluj Napoca

full-time 0 - 1 an experienta

- Ofera consultanta clientilor persoane fizice si persoane juridice privind operatiunile bancare solicitate (inclusive cele de cash) precum si toate tipurile de produse de creditare; - Identifica oportunitatile de vanzare (inclusiv vanzare incrucisata) pentru toate produsele si serviciile bancii [..]

OTP Bank Cluj Napoca
24.04.2017
Multifunctional Advisor - Miercurea Ciuc

full-time 0 - 1 an experienta

- Oferă consultanță clienților persoane fizice și persoane juridice privind operațiunile bancare solicitate precum și toate tipurile de produse de creditare; - Identifică oportunitățile de vânzare (inclusiv vânzare încrucișată) pentru toate produsele și serviciile băncii adresat[..]

OTP Bank Miercurea-Ciuc
24.04.2017
HR Business Partner

full-time 0 - 1 an experienta

Join the new generation of professionals and become a Trusted HR Business Partner![..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Call Center Officer

part-time 0 - 1 an experienta

Dacă ești student în ultimul an de studii sau urmezi cursurile de master, te așteptăm în echipa OTP Bank România pentru a afla mai multe despre domeniul financiar-bancar. Tu alegi cum vrei să te angajezi (part time sau full time), iar noi te învățăm cum să comunici şi să relaţionez[..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Financial Analyst-Controlling - Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

- Perform regular & ad-hoc analyses regarding the bank's monthly financial statements; - Maintain and improve reports and perform analyses on loans and deposits, net interest margin, net fees & commission income, net trading income, cost or risk, opex, Capex, fx result etc; - Calculate and ana[..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Project Manager - Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

- Responsible for the overall direction, coordination, implementation, execution, control and completion of specific projects, ensuring consistency with OTP Bank's strategy and goals. - lead the planning and implementation of the project. - facilitate the definition of project scope, goals and [..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Corporate Regional Relationship Manager - Divizia Corporate - Sibiu

full-time 1 - 5 ani experienta

- Identifică oportunităţile de vânzare (inclusiv vânzare încrucişată) pentru toate produsele şi serviciile OTP Bank România S.A. adresate clienţilor persoane juridice; - Oferă consultanţă clienţilor persoane juridice privind toate tipurile de produse şi/sau servicii bancare a căr[..]

OTP Bank Sibiu
24.04.2017
Corporate Regional Relationship Manager- Divizia Corporate - Timisoara

full-time 1 - 5 ani experienta

- Identifică oportunităţile de vânzare (inclusiv vânzare încrucişată) pentru toate produsele şi serviciile OTP Bank România S.A. adresate clienţilor persoane juridice; - Oferă consultanţă clienţilor persoane juridice privind toate tipurile de produse şi/sau servicii bancare a căr[..]

OTP Bank Timisoara
24.04.2017
Multifunctional Advisor - Satu Mare

full-time 0 - 1 an experienta

- Oferă consultanță clienților persoane fizice și persoane juridice privind operațiunile bancare solicitate precum și toate tipurile de produse de creditare; - Identifică oportunitățile de vânzare (inclusiv vânzare încrucișată) pentru toate produsele și serviciile băncii adresat[..]

OTP Bank Satu-Mare
24.04.2017
Multifunctional Advisor - Constanta

full-time 0 - 1 an experienta

- Oferă consultanță clienților persoane fizice și persoane juridice privind operațiunile bancare solicitate precum și toate tipurile de produse de creditare; - Identifică oportunitățile de vânzare (inclusiv vânzare încrucișată) pentru toate produsele și serviciile băncii adresat[..]

OTP Bank Constanta
24.04.2017
Multifunctional Advisor - Targu Mures

full-time 0 - 1 an experienta

- Oferă consultanță clienților persoane fizice și persoane juridice privind operațiunile bancare solicitate precum și toate tipurile de produse de creditare; - Identifică oportunitățile de vânzare (inclusiv vânzare încrucișată) pentru toate produsele și serviciile băncii adresat[..]

OTP Bank Targu Mures
24.04.2017
Multifunctional Advisor - Piatra Neamt

full-time 0 - 1 an experienta

- Oferă consultanță clienților persoane fizice și persoane juridice privind operațiunile bancare solicitate precum și toate tipurile de produse de creditare; - Identifică oportunitățile de vânzare (inclusiv vânzare încrucișată) pentru toate produsele și serviciile băncii adresat[..]

OTP Bank Piatra Neamt
24.04.2017
Multifunctional Advisor - Zalau

full-time 0 - 1 an experienta

- Oferă consultanță clienților persoane fizice și persoane juridice privind operațiunile bancare solicitate precum și toate tipurile de produse de creditare; - Identifică oportunitățile de vânzare (inclusiv vânzare încrucișată) pentru toate produsele și serviciile băncii adresat[..]

OTP Bank Zalau
24.04.2017
Multifunctional Advisor - Timisoara

full-time 0 - 1 an experienta

- Oferă consultanță clienților persoane fizice și persoane juridice privind operațiunile bancare solicitate precum și toate tipurile de produse de creditare; - Identifică oportunitățile de vânzare (inclusiv vânzare încrucișată) pentru toate produsele și serviciile băncii adresat[..]

OTP Bank Timisoara
24.04.2017
Multifunctional Advisor - Baia Mare

full-time 0 - 1 an experienta

- Oferă consultanță clienților persoane fizice și persoane juridice privind operațiunile bancare solicitate precum și toate tipurile de produse de creditare; - Identifică oportunitățile de vânzare (inclusiv vânzare încrucișată) pentru toate produsele și serviciile băncii adresat[..]

OTP Bank Baia Mare
24.04.2017
Multifunctional Advisor - Brasov

full-time 0 - 1 an experienta

- Oferă consultanță clienților persoane fizice și persoane juridice privind operațiunile bancare solicitate precum și toate tipurile de produse de creditare; - Identifică oportunitățile de vânzare (inclusiv vânzare încrucișată) pentru toate produsele și serviciile băncii adresat[..]

OTP Bank Brasov
24.04.2017
Multifunctional Advisor - Sfantu Gheorghe

full-time 0 - 1 an experienta

- Oferă consultanță clienților persoane fizice și persoane juridice privind operațiunile bancare solicitate precum și toate tipurile de produse de creditare; - Identifică oportunitățile de vânzare (inclusiv vânzare încrucișată) pentru toate produsele și serviciile băncii adresat[..]

OTP Bank Sfantu Gheorghe
24.04.2017
Multifunctional Advisor - Iasi

full-time 0 - 1 an experienta

- Oferă consultanță clienților persoane fizice și persoane juridice privind operațiunile bancare solicitate precum și toate tipurile de produse de creditare; - Identifică oportunitățile de vânzare (inclusiv vânzare încrucișată) pentru toate produsele și serviciile băncii adresat[..]

OTP Bank Iasi
24.04.2017
Contabil Senior – Dezvoltari Contabile - Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

- Participa la elaborarea monografiilor contabile pentru operatiunile contabile inregistrate in banca si pentru proiectele de dezvoltare de noi produse bancare; - Asigura implementarea corecta din punct de vedere contabil a produselor noi in sistemele informatice ale bancii si urmareste respectar[..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
SME Officer - Timisoara

full-time 1 - 5 ani experienta

- Ofera consultanta clientilor persoane juridice administrati de Divizia Retail privind operatiunile bancare asociate; - Ofera consultanta clientilor persoane juridice administrati de Divizia Retail privind toate tipurile de produse de cont curent adresate acestora; - Proceseaza ordinele de pla[..]

OTP Bank Timisoara
24.04.2017
Ofiter Securitate IT - Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

- Dezvoltarea si actualizarea continua a reglementarilor interne de securitate IT; verificarea conformitatii cu politicile OTP Grup, legislatia in vigoare si standardele international si ghidurile de bune practici pe zona de securitate IT. - Efectuarea de evaluari periodice ale riscurilor sisteme[..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Ofiter Aprobare Credite PF - Bucuresti (contract pe 2 ani)

full-time 1 - 5 ani experienta

- Analizeaza cererile de credit primite si documentatia acestora in conformitate cu reglementarile interne in vigoare; - Asigura verificarea corecta a solicitantilor de credit in bazele de date corespunzatoare, in conformitate cu reglementarile interne si externe in vigoare; - Comunicarea deciziei[..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Card Officer - Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

- Handling the periodic delivery of cards (and PINs) to the branches; - Processing the daily files from / to OTP Bank (card application file, PIN file, authorizations, transactions, clearing and settlement, etc.) - Processing the daily incoming/outgoing reports from / to the card organizations ([..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Director Directie Financiar Contabilitate - Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

- Organizează, îndrumă, controlează și răspunde de desfașurarea în mod eficient și eficace a activității financiar contabile în conformitate cu cerințele legale precum și cele mai bune practice; - Planifică și stabilește obiectivele și politicile direcției în concordanță c[..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Manager Departament de Raportare si Reglementare Contabila - Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

- Asigură cadrul de raportare statutară si de Grup; - Defineste si implementeaza metodologia şi controalele sistemului de raportare statutara a bancii în vederea asigurarii respectarii prevederilor legale ; - Monitorizeaza permanent legislatia aferenta activitatii de raportare și asigură i[..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Consilier Juridic - Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

- Emite opinii / avize de legalitate in activitatea de creditare clienti persoane fizice conform regulilor de functionare interna la solicitarea unitatilor/directiilor/departamentelor din Banca; - Acorda asistenta juridica la elaborarea punctelor de vedere, obiectiunilor sau raspunsurilor cu p[..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Administrator Bancar Operatiuni

full-time 1 - 5 ani experienta

- Monitorizeaza in mod direct respectarea planului de colectare si plasare a numerarului in vederea asigurarii unitatilor teritoriale cu necesarul de numerar (lei si valuta) precum si onorarea cererilor de numerar facute de sucursale sau clientii bancii - Comunica unitatilor teritoriale informatii [..]

OTP Bank BUCURESTI
24.04.2017
Data Analyst - Departamentul Managementul Produselor

full-time 1 - 5 ani experienta

Acolo unde altii vad doar cifre, tu vezi deja o analiza de date? Te vrem in echipa nostra atunci![..]

OTP Bank BUCURESTI
Job national
24.04.2017

Joburi OTP Bank

Companie Oras(e) Data