Evenimentele de carieră chiar fac diferența! Iată ce spun participanții noștri!




E incredibil cât de hotărât și clar părea cândva răspunsul la întrebarea „Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?”. Desigur, îl schimbai cel puțin o dată pe lună, în funcție de ce te fascina pe moment dar, de fiecare dată, erai la fel de sigur că acela este visul tău! Asta....până când chiar te-ai făcut mare...

 

Fast forward vreo 15 ani și iată-te pe bune în fața alegerii. În mod paradoxal, cu cât „viitorul” se transformă, ușor-ușor, în prezent, cu atât parcă el devine mai difuz și, cum alternativele par infinite și acel „sense of urgency” se strecoară în mintea ta, apar și întrebările: „Cum încep?” „Unde vreau să ajung?” „Cine o să mă angajeze fără experiență?” „Dacă nu găsesc nimic care să mă pasioneze în domeniul meu?” „E prea târziu să o iau de la capăt?”

 

Doar nu credeai că numai pe tine te frământă aceste gânduri! Toți am trecut prin asta și, da, și noi am simțit că nu putem găsi singuri răspunsurile.

 

Așa că...

 

Am apelat la profesioniști!

 

Pentru că și ei au fost cândva în locul nostru și, totuși, au reușit să se formeze atât ca oameni de carieră, cât și ca...oameni. Și pentru că nu există nimic mai valoros decât să ai în fața ta niște persoane care sunt dispuse să îți împărtășească povestea lor, cu ups, downs & everything in between.



Unde ne-am întâlnit? La evenimente de carieră marca Hipo.ro!
 

Disclaimer! Evenimentele noastre de carieră nu sunt doar despre standuri și CV-uri! Sunt despre oameni, despre topicuri interesante de discutat în keynote sessions, despre workshopuri interactive și despre a învăța de la cei cu multă experiență, prin întrebări deschise și discuții informale! Despre a ne cunoaște la o cafea înainte de a vedea cum arată sala de interviu și a forma comunități de oameni cu pasiuni și aspirații comune!

 

Cine spune asta? Foștii noștri participanți!

 

Cei de la Finance Recruitment Day ne-au spus în primăvara aceasta că....
 

„Evenimentul fost una dintre cele mai bune oportunități să intru în contact cu firme de top din domeniul financiar. Nu numai ca am aflat foarte multe informații utile, dar am și reușit să mă familiarizez și să îmi fac o idee cu privire la dinamica si vibe-ul echipelor din fiecare firma.”

Și că...

„Este un eveniment plin de informații utile și motivațional în același timp, care te convinge să începi să investești mai mult în tine și să lupți mai cu forță în bătălia spre atingerea obiectivelor profesionale proprii, nu îndeosebi în domeniul finanțelor, contabilității sau auditului, ci la general.”

 

I-am întrebat și pe cei de la Top Talents Romania, conferința premium la care, de 16 ani, managerii de astăzi întâlnesc liderii de mâine!
 

Și am aflat că, pentru ei, Top Talents a fost...
 

„Evenimentul care m-a ajutat să îmi schimb jobul prin interacțiunea directă cu actualul angajator.”

„Un ice-breaker bun la interviu. Când am spus Top Talents, angajatorul a fost plăcut surpins.”

„Când am ajuns la Top Talents nu cunoșteam pe nimeni, dar după Start-Up Competition m-am apropiat de cei din echipă. Încă suntem prieteni.”

 

E ok să ai nevoie de ajutor. De aceea, noi, scriitorii anonimi de la Hipo.ro, ne străduim să fim mereu la curent cu nevoile studenților și absolvenților, pentru a vă oferi vouă, tuturor, acel ”helping hand” necesar pentru a face primii pași în carieră.

 

Unde ne putem cunoaște cât mai curând?

 

Momentan, noi pregătim ediția 2023 a evenimentului Top Talents! Ne găsești toamna asta la Hotel InterContinental Athénée Palace Bucharest, pe 17-18 noiembrie, cu sesiuni de keynotes, workshopuri, Q&A cu multinaționalele și un concurs pe echipe fiindcă, you know, team work makes the dream work.



LinkedIn