GHID DE UTILIZARE A PLATFORMEI MYCONNECTOR LA EVENIMENTUL TOP TALENTS ROAMANIA CONNECTED

 

Pentru al 14-lea an consecutiv, ducem traditia Top Talents mai departe. Daca si tu este unul dintre tinerii romani cu potential, ta asteptam alaturi de companiile participante sa descoperi ce tip de mindset ti se potriveste, sa descoperi super oportunitati de cariera dar si sa ai parte de multa distractie.
 

Evenimentul se va desfasura in totalitate online, pe 19-20 noiembrie, prin intermediul platformei MyConnector.


Pentru ati usura participarea la eveniment, am pregatit pentru tine un mic Ghid ce te va ajuta sa descoperi mai bine platforma dar si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a putea naviga online in cele doua zile de Top Talents.



Pas 1: Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa te inregistrezi pentru eveniment. Daca ai fost selectat sa participi, vei primi pe mail link-ul de inregistrare.
 

Pas 2: Odata inregistrat, vei primi un mail cu user (adresa de mail cu care te-ai inregistrat) si parola (un cod individual).
 

Pas 3: Daca ai urmat deja acesti pasi si ai intrat in eveniment pe MyConnector, in stanga vei gasi meniul:




Da click pe expo area unde vei gasi toate standurile companiilor participante; poti da click pe acestea pentru a interactiona cu reprezentantii acestora sau pentru a afla mai multe informatii despre companie;

Da click pe lobby si vei ajunge in holul virtual al evenimentului;

Da click pe presentations unde vei gasi agenda live si vei putea intra in sesiunea care se desfasoara in acel moment live.



 

Cum poti participa la sesiunile din agenda:

  • Pentru a participa la masterclass-ul ales de tine, vei primi un mail in prealabil la adresa cu care te-ai inscris in eveniment. Apoi vei intra in sectiunea Masterclass din agenda si selectezi de acolo masterclass-ul care este de interes pentru tine, urmand pasii din mailul primit.
  • Pentru a participa la interviul online cu una dintre companiile participante: Mergi la standul companiei, da click pe acesta si in dreapta paginii ti se va afisa acest meniu. Da click pe Ask us a question. Interviul tau va avea loc cu reprezentantul care ti-a fost comunicat de companie. Dupa ce ai selectat acest nume poti incepe conversatia. Ai optiunea de chat, video call si send business card.

     

In plus, implicarea ta cat mai activa in eveniement te va urca in topul Leaderboard-ului care va fi afisat direct in platforma! Interactioneaza cu companiile, participa la sesiunile de interes si strange puncte! Primii 3 cei mai activi participanti vor fi premiati!

Companiile care vor fi prezente anul acesta la eveniment sunt: Lidl - Main Partner, Austrian Business Agency, JTI Romania, Vodafone Romania, Coca-Cola HBC Romania, Grupul Enel, L'Oreal Romania, Ursus Breweries.
 



 

Asa cum am mentionat si mai sus, vei avea parte de multa distractie. Echipa Universum a pregatit un super Business Game, ”Heroes of Troy”, in cadrul evenimentului care iti vor testa abilitatile de bun strateg dar si eficienta ta intr-o echipa.

In final, dorim sa multumim partenerilor media care sustin editia Top Talents Romania Connected de anul acesta: ViataDeStudent, Cariere, Iqads, NextGen, Angajatori de Top, StudentNEWS, Teen Press, ASER, LSUOC, ASCIG, JCI, LSE.

 



LinkedIn