Groupe Renault Romania

Orase: BUCURESTI, Mioveni, Oarja, Pitesti, Titu,
Industrie: Auto


 


Grup Renault Romania (www.gruprenault.ro)

Romania, cu cei peste 16.600 de angajati, este a doua tara a Grupului Renault in ceea ce priveste efectivele si singura, cu exceptia Frantei, care poseda toate competentele unui constructor auto.

A face parte din Grup Renault Romania astazi inseamna a beneficia de intreaga paleta de activitati existente in industria automobilului, desfasurate in cinci locatii: Bucuresti, Pitesti, Mioveni, Titu si Oarja.

Grup Renault Romania reuneste Platforma Dacia de la Mioveni, Centrul Logistic AILN, Centrul de design Renault Design Central Europe, Centrul de Inginerie Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic de la Titu), Directia Comerciala “Renault Commercial Roumanie” (tri-marca Dacia-Renault-Nissan) si Matrite Dacia Pitesti.

La sfarsitul anului 2014, operatiunile Renault din Romania au generat o pondere de 3 % din PIB-ul Romaniei. Grup Renault Romania este una dintre companiile cu cea mai mare dinamica a dezvoltarii in ultimii ani pe plan national, o organizatie responsabila, preocupata permanent atat de viitorul angajatilor sai, cat si de viitorul clientilor sai.

 

 
Pe platforma de la Mioveni se regasesc trei mari tipuri de activitati:  
 
 • Cea mai mare Uzina Vehicule (7.200 de salariaţi) din Grupul Renault care asigura atat productia gamei de vehicule Dacia, cat si fabricarea de piese de schimb.
 • A doua Uzină Mecanica ( 3.700 salariați) din Grupul Renault la nivel mondial,  care asigura uzinarea si asamblarea motoarelor, a cutiilor de viteze, fabricarea pieselor brute din aluminiu,  uzinarea pieselor şi montajul puntii fata si spate, sudura osii pentru vehiculele din gama Dacia si pentru vehicule Renault produse in intreaga lume.
 • Cea mai mare platformă logistică a Alianţei AILN, Direcția Logistică România are ca primă misiune asigurarea condițiilor necesare bunei desfășurări a procesului de comandă/aprovizionare şi transport de piese pentru fabricația vehiculelor şi a organelor mecanice în uzinele Dacia de la Mioveni, precum şi în cele 22 de uzine Renault-Nissan ce produc vehicule din gama Global Access la nivel internațional.

 

In cadrul Dacia se regasesc si o serie de activitati precum singurul centru de proiectare şi fabricare a matriţelor din Grupul Renault si unul dintre cele mai mari centre de distributie a pieselor de schimb.

Directia comerciala (Renault Commercial Roumanie) cuprinde o retea de puncte de vanzare Dacia, Renault si Nissan. 

Renault Technologie Roumanie (RTR) este singurul centru de inginerie auto din Europa de Est şi zona mediterană şi cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Franţei.

RTR are ca responsabilitate dezvoltarea la nivel mondial a gamei Logan şi, în special, adaptarea proiectelor de vehicule şi mecanică fabricate şi comercializate pe pieţele din regiunea Europa de Est şi zona Mediteraneană.

Inginerii din cadrul RTR lucreaza pentru proiectarea şi adaptarea modelelor gamei Dacia şi Renault pe diverse segmente de vehicule sau de mecanică.

La Mioveni, RTR are o misiune de susţinere din punct de vedere tehnic a uzinei şi a furnizorilor săi.

La Bucureşti, birourile de proiectare dezvoltă şi adaptează proiecte de vehicule pe platforma Logan pentru a răspunde în mod special aşteptărilor clienţilor din regiune. Studioul Renault Design Central Europe este de asemenea localizat în Bucureşti.

La Titu, Centrul Tehnic are drept misiune realizarea unor testări de vehicule şi organe mecanice concepute de către birourile de proiectare ale Grupului Renault.

Centrul Tehnic Titu

Parte integrantă a Renault Technologie Roumanie şi a dispozitivului de inginerie al Grupului Renault din România, Titu vine în completarea centrelor de la Aubevoye şi Lardy (Franţa).

Centrul cuprinde zeci de bancuri de încercări, destinate vehiculelor întregi şi componentelor acestora (amortizoare, punţi, Grup Motopropulsor etc.), care permit recrearea unor condiţii de funcţionare extreme: rezistenţa la frig, simulator de expunere la soare, cabină de ploaie etc.

Pentru a analiza comportamentul vehiculelor sunt prevăzute şi zece tipuri de piste, cu o lungime totală de 32 de km. Pista rapidă, pistele cu îmbrăcăminte specială, zonele de proiecţie pietre sub caroserie sau zonele de trecere prin vaduri cu apă reproduc condiţii de rulare ale maşinilor pe care clienţii le pot întâlni în toată lumea.

 

 
 
Viziunea 2017 a Grupului Renault Romania

O companie deschisa la international, dispunand de toate competentele unui constructor auto, recunoscuta pentru performanta sa, pentru calitatea managementului si pentru profesionalismul oamenilor sai.
 • Este in centrul gamei Global Access, avand un inalt nivel de competente si expertiza in design si inginerie si un pol industrial de referinta, prin nivelul sau de calitate si satisfactie a clientilor, de performanta si de competitivitate.
 • Este lider incontestabil cu Dacia si Renault pe piata romaneasca, printr-o imagine a produselor, o cota de piata, servicii si o rentabilitate la cel mai inalt nivel.
 • Inoveaza constant in ceea ce priveste produsele, serviciile si bunele practici, in beneficiul Regiunii Eurasia, al Renault si al Aliantei.
 • Este format din echipe responsabile, etice, care pun oamenii in centrul preocuparii lor si care au parteneri de nivel inalt.

Mediul de lucru
 

In Grupul Renault Romania cea mai importanta resursa o reprezinta oamenii. De aceea, pe langa Imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor noastre, acordam o atentie deosebita dezvoltarii angajatilor nostri.

Grupul asigura tuturor angajatilor sai un mediu de lucru competitiv si o atmosfera de lucru placuta.

Calitatea vietii la locul de munca este unul dintre obiectivele strategice pentru grupul Renault la nivel global. In urma sondajelor In randul angajatilor s-a pus accentul pe modalitatea de protejare a sanatatii acestora si propunerea unor conditii de munca motivante. Astfel, angajatii beneficiaza de asigurare medicala privata, transport, restaurante si micro-cantine, desfasurarea activitatii zilnice In spatii moderne si ergonomice.

Primii pasi in echipa

Sa te alaturi unei companii precum Grup Renault Romania inseamna sa faci parte dintr-o echipa de aproximativ 117.000 de angajati din intreaga lume, fiecare dintre ei fiind experti intr-un domeniu de activitate. De asemenea, sa faci parte din echipa Grupului Renault Romania inseamna sa iti pui toate cunostintele la dispozitia unei singure strategii, aflata intr-o continua dezvoltare. Primul an in cadrul Renault Romania este o etapa cheie in dezvoltarea profesionala a fiecaruia, de aceea a fost creat un program de integrare dedicat sa te ghideze si sa te familiarizeze cu noul mediu de lucru. Acesta se numeste ,,1st Steps ”, este utilizat peste tot in lumea Renault si are particularitatile sale in functie de tara unde se desfasoara.
Prin intermediul acestui program, Grupul Renault Romania creeaza pentru nou angajati conditiile necesare pentru ca acestia sa descopere activitatile din Romania, incepand cu etapa de design si terminand cu activitatea de comercializare a vehiculelor.
 


Start spre viitorul tau!

Inscrie-te in programul de stagii Drive Your Future – Groupe Renault Romania


Stagiile din cadrul programului Drive Your Future sunt o infuzie de energie, entuziasm si idei noi din partea studentilor care participa la programele noastre de internship. Alaturi de noi aveti posibilitatea sa va familiarizati cu domeniul auto si sa descoperiti activitatile Groupe  Renault Romania. Din 2002 de cand am lansat acest program, peste 2000 de studenti au facut stagii practice in cadrul departamentelor noastre, iar 30% dintre acestia ne-au devenit colegi.


Cum poti deveni stagiar Groupe Renault Romania ?
 
 1. Acceseaza pagina Programului de internship Drive Your Future de pe site-ul nostru.
 2. Suntem curiosi sa descoperim ce te pasioneaza. Asa ca te invitam sa vezi temele de stagiu si sa alegi trei dintre acestea.
 3. Iar de aici, mai ai doar un pas, aplica la programul de intership potrivit tie:

Sa fii stagiar Groupe Renault Romania inseamna sa beneficiezi de:
 
 • Bursa lunara, program flexibil si acces la cele mai noi informatii din industria auto;
 • Posibilitatea realizarii lucrarii de licenta sub indrumarea unui tutore care te va ghida si iti va oferi suportul necesar;
 • Mediu de lucru multicultural si acces la spatii de dezvoltare precum Creative Lab;
 • Posibilitatea de a continua sa inovezi alaturi de noi printr-un nou internship sau sunt sanse mari sa devenim colegi.

Imagineaza-te in echipa noastra. Inscrie-te in programul Drive Your Future!
 

Transforma-ti pasiunea in cariera!

Visul tuturor celor care doresc sa isi construiasca o cariera este sa gaseasca acel job unde pot face ceea ce le place. Unde sunt inconjurati de oameni care sa le impartaseasca pasiunea. Unde au conditiile necesare pentru a-si desfasura activitatea la cele mai inalte standarde. Unde sunt provocati, in fiecare zi, sa fie mai buni.

Daca adaugi si pasiunea pentru domeniul auto, nelipsita fiecarui angajat, atunci iti uram bun venit si te invitam in Grupul Renault Romania!

Grupul Renault Romania - o companie prezenta în viata studentilor!
 
Intre Grupul Renault Romania si Universitatea Politehnica din Bucuresti si Universitatile din Pitesti, Craiova, Iasi, Galati exista de cativa ani o relatie solida de parteneriat în dublu sens, atat cu cadrele didactice, cat si cu studentii.
 
Relatia cu mediul universitar a devenit una dintre prioritatile Grupului Renault Romania. De cinci ani participam activ la dezvoltarea invatamantului si la apropierea dintre mediul universitar si cel industrial, prin diferite actiuni realizate pentru a fi cat mai aproape de preocuparile tinerilor si ale universitatilor si pentru a impartasi din cunostintele noastre.

Drive Your Future

Prin organizarea Drive Your Future, Grup Renault România vine in intampinarea studentilor si masteranzilor care vor sa faca primul pas in cariera si sa se familiarizeze cu activitati specifice industriei auto. Ei pot astfel beneficia de experienta relevanta in domeniul ales, indrumarea specialistilor Renault Romania pe toata perioada stagiului, posibilitatea realizarii lucrarii de licenta, dar si de ocazia de a participa la ateliere de insertie profesionala.

Studentii si masteranzii beneficiaza de o bursa lunara, iar la sfârsitul perioadei de stagiu unii dintre ei sunt angajati. Un exemplu in acest sens este Cristian Dumitru Popescu, fost stagiar al promotiei 2015, in prezent angajat al Renault Technologie Roumanie, la Centrul Tehnic Titu. In lunile petrecute la Titu a participat la diverse teste realizate pe vehiculele din gama Dacia. Spera ca va contribui la calitatea acestora alaturi de echipa Directiei Inginerie Teste si Servicii:
          

Pentru a deveni parte a Grupului Renault te invitam sa consulti pozitiile disponibile mai jos si sa iti depui CV-ul.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Groupe Renault Romania

Companie Oras(e) Data
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Automatica si Calculatoare, Cibernetica, Robotica

practica Student/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare. [..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
Pitesti
10.12.2018
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Comunicare

full-time Student/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
Pitesti
10.12.2018
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Marketing

full-time Student/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Contabilitate, Finante

full-time Student/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
Pitesti
10.12.2018
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Constructii Civile

full-time Student/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
Pitesti
10.12.2018
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Achizitii, Supply Chain, Transporturi

full-time Student/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
10.12.2018
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Sisteme Tehnologice si Constructii de Masini

full-time Student/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
10.12.2018
Programul de Stagii - Drive Your Future 2019 - Inginerie

full-time Student/Absolvent

Fii stagiar Groupe Renault Romania si pune-ti amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
Titu
10.12.2018
Statistician

full-time 0 - 1 an experienta

Integrat in cadrul Directiei de Calitate si Satisfactie Client, statisticianul analizeaza, sintetizeaza, alerteaza si emite rapoarte pe baza unui volum mare de date.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Statistician

full-time 0 - 1 an experienta

•Identifica si alerteaza asupra potentialelor crize observate in retea; •Ajuta la prioritizarea subiectelor de calitate; •Calculeaza si raporteaza principalii indicatori de calitate client; •Analizeaza si interpreteaza indicatorii de calitate client; •Sprijina meseriile in identificare[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Specialist diagnoza auto cu limba germana

full-time 0 - 1 an experienta

Specialistul in diagnoza auto asigura asistenta tehnica (prin telefon sau e-mail) a retelei de service auto din tarile alocate - pentru diagnosticarea cauzelor incidentelor tehnice in vederea efectuarii reparatiilor de vehicule, la termen si de calitate. Aria de responsabilitate: Vei raspunde [..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Inginer Planificare

full-time 0 - 1 an experienta

- Participă la sedintele de identificare a nevoilor de aprovizionare cu componente; - Redactează contractul intern și îl trimite către logisticieni pentru lansarea comenzilor și pentru obținere termenelor și referințe pentru piese; - Documentează și actualizează termenele în baza de d[..]

Groupe Renault Romania Titu
10.12.2018
Dealership's Network Specialist with French

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a results-oriented and problem-solving Dealership's Network Specialist with French to ensure the smooth operations of the DMD deployment project in the Renault network, accompanying the regional and local teams in this process.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Inginer Automatist Proiectare

full-time 1 - 5 ani experienta

Specialistul va fi integrat intr-o echipa mixta de proiectare (mecanic, automatist, responsabil scheme electrice, sef echipa), care are drept scop realizarea de utilaje, instalatii automatizate / robotizate, conform cerintelor diferitelor compartimente de fabricatie DACIA. [..]

Groupe Renault Romania Mioveni
10.12.2018
Supplier Electronic Process Auditor

full-time 1 - 5 ani experienta

Being part of the Electronics Reliability team, you mainly work with Suppliers and Development Leaders, to reinforce the development rules and regulations, by means of identification and prevention of all possible risks during ECU (Electronic Control Unit) development.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Inginer Proiectant Cablaj

full-time 1 - 5 ani experienta

Defineste parcursurile si fixarile cablajelor tinand cont de arhitectura vehiculului si de regulile de conceptie specifice fiecarei zone din vehicul, in colaborare cu arhitectura;[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Manager Proiect - Platforma

full-time 1 - 5 ani experienta

Coordonează proiectele din perimetrul sau de activitate, asigurându-se de realizarea etapelor de proiect in fazele de dezvoltare sau industrializare; Coordonează acțiunile de realizare a pieselor si sistemelor asigurând coerenta produs/proces; Participa la reuniuni de animare cu Șefii de Pro[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Specialist materiale - Profil Chimie (Anorganica)

full-time 1 - 5 ani experienta

- Asigura in mod autonom suportul tehnic in domeniul materialelor auto si al proceselor asociate, in conformitate cu cerintele proiectelor, tinand cont de reglementarile in vigoare, pentru Ingineriile RTR, Inginerie produs / proces, cumparari si zona geografica de responsabilitate DE-TC RTR.; - Efe[..]

Groupe Renault Romania Titu
10.12.2018
Specialist Analiza Calitate Motoare

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza analize de motoare in cazul defectelor de fabricatie, de montaj sau de functionare; - Examineaza si propune solutii la defectele constatate si identifica posibilitatile de retusare sau de recuperare pentru analiza pieselor in afara tolerantei; - Contacteaza clientul si sectoarele impl[..]

Groupe Renault Romania Mioveni
10.12.2018
Responsabil Performanta Industriala (Audit & Diagnostic)

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizarea de diagnostice si audituri sistem de productie, Lean Manufacturing si 6 SIGMA (perimetre : Fabricatie, Calitate, Logistica, Mentenanta), pentru toate nivelurile de management si pentru furnizorii Renault / Nissan) ; - Propunerea planurilor de actiuni asociate si pilotarea acestora ; -[..]

Groupe Renault Romania Mioveni
10.12.2018
Business Data Analyst

full-time 1 - 5 ani experienta

Provide the Supply Chain functions with standard and robust processes in order to allow them to sustain performance in terms of quality, costs and deadlines. Perform full life-cycle analysis using various techniques to include business requirements, activities and design of new processes. [..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Inginer Analist Calitate Furnizori

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realize controlling activities of parts of the perimeter compliance and continuous improvement of suppliers in order to ensure that they are able to deliver quality products at Automobile Dacia in accordance with the documentation; - Receive and resolve requests came from the production functions[..]

Groupe Renault Romania Mioveni
10.12.2018
Logistician Metode Logistice - CPS Oarja

full-time 1 - 5 ani experienta

- Defineste si pune in practica strategia de Conditionare si Ambalaje aplicabila furnizorilor si in intern RENAULT pentru Piese si Accesorii cu destinatie Clientii nostri; - Se asigura de respectarea jaloanelor de validare a Conditionarii la crearea referintelor; - Piloteaza calitatea Ambalajelo[..]

Groupe Renault Romania Oarja
10.12.2018
Analist Performanta aerodinamica

full-time 1 - 5 ani experienta

- Contribuie alaturi de Project Manager la dezvoltarea produsului prin atingerea obiectivelor in fiecare faza de proiect; - Analizeaza datele tehnice necesare calculului de confort termic si termica motor/vehicul; - Analizeaza datele de test si calcul; - Organizeaza planul de validare prestatie c[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Project Manager - Powertrain Fuel Efficiency and Emissions

full-time 1 - 5 ani experienta

Being part of our team is to participate in creating the vehicle of the future! In this position you will coordinate the team’s activities in order to achieve the powertrain emission regulations as well as Renault internals targets on emissions and engine fuel efficiency.[..]

Groupe Renault Romania Titu
10.12.2018
Inginer Mecatronica Proiectare

full-time 1 - 5 ani experienta

Specialistul va fi integrat intr-o echipa mixta de proiectare (mecanic, automatist, responsabil scheme electrice, sef echipa), care are drept scop realizarea de utilaje, instalatii automatizate / robotizate, conform cerintelor diferitelor compartimente de fabricatie DACIA. [..]

Groupe Renault Romania Mioveni
10.12.2018
Responsabil Afacere (profil mecanic)*

full-time 1 - 5 ani experienta

Contribuie la conceptia noilor vehicule si a celor din viata serie, contribuie la satisfacerea clientilor Renault si la profitabilitatea intreprinderii prin asigurarea conceptiei produs/proces pentru piese, ansamble si sub-ansamble de piese, s.a., utilizand aplicatiile IAO specifice.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
IT Support Engineer

full-time 1 - 5 ani experienta

Misiunea ta in rolul de IT Support Engineer va fi una provocatoare: vei fi responsabil de activitatile de mentenanta preventiva/curativa a echipamentelor si utilajelor din departamentul de testare a vehiculelor si echipamentelor si vei planifica interventiile, tinand cont de urgente, termene, etc.[..]

Groupe Renault Romania Titu
10.12.2018
Inginer Analiza Performanta si Consum

full-time 1 - 5 ani experienta

Postul este deschis in cadrul echipei care se ocupa de stabilirea, realizarea si validarea Performantelor si Consumului vehiculelor din cadrul Grupului.In acest rol, vei contribui la dezvoltarea sau imbunatoatirea noilor proiecte si produse si te vei ocupa de cerintele clientilor interni si externi.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Responsabil Afacere (profil electronic)*

full-time 1 - 5 ani experienta

Asigura dezvoltarea si industrializarea electronicii din sistemul sau. Piloteaza QCDul din perimetrul sau.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Commodity Buyer - Prototip

full-time 1 - 5 ani experienta

- Negotiation of prototypes parts and prototypes tooling with mass production suppliers during the prototypes batches - Negotiation of prototypes ratios at the supplier nomination phase (ARC - ASC) - Analysis of the supplier quotations - Capitalization of prototypes prices - Support of logistic [..]

Groupe Renault Romania Mioveni
10.12.2018
System validation engineer for electric and hybrid vehicle

full-time 1 - 5 ani experienta

If you want to save the environment, change the way the world travels or you are passionate by the electric mobility, this is the right moment to join our electric powertrain department and bring your contribution for the future of electric vehicles. [..]

Groupe Renault Romania Titu
10.12.2018
Solution Architect

full-time 1 - 5 ani experienta

Provides architecture for the solution inline with RD guidelines and taking into account inputs from Digital Team, functional architecture team, security team and technical architecture team and maintains it during product lifecycle.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Web Deployment Responsible

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for an experienced Project Manager to manage multiple web deployment projects. Candidates should have a background in project management and should be skilled at motivating the people involved in the project and getting the best out of the projects they oversee.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Business Intelligence Analyst

full-time 1 - 5 ani experienta

For our Bucharest team we are looking for a new employee who is passionate about data analysis for the digital marketing field. Your main mission will be to understand and analyze business needs to be able create, distribute and promote data visualization dashboards, responding to business needs[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
HTML campaign creation and deployment responsible

full-time 1 - 5 ani experienta

In this position you will contribute to the deployment of the CRM strategy for Renault and Dacia brands. Your main objective will be to ensure the standardization of the communications and the performance of the content delivered and work closely with different CRM concerned teams. [..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Junior Manager for connected vehicle services offer

full-time 1 - 5 ani experienta

Through connected vehicles, the auto industry drives mobility to anther level. To ensure their success, manufacturers have to offer their customers solutions that are simple, effective and useful. Renault has understood this, and launched connected vehicle services both for B2B and B2C customers.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Logistic Project Leader

full-time 1 - 5 ani experienta

- Support management activities through development and monitoring of timing plans - Define and control Packaging Budget of the project - Coordinate project team actions in order to respect project requirements - Implement Renault packaging standards and follow the guidelines of the Best of Pa[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Pricing Database Administrator

full-time 1 - 5 ani experienta

Your Mission is...quite heavy but challenging. A lot of programming, calculations, analysis and synthesis, design, deploy, monitor, report, interact and so on...[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Responsabil facturare si suport tarifare Mioveni

full-time 1 - 5 ani experienta

Căutăm o persoană cu excelente abilităţi de comunicare şi planificare, pentru a se alătura echipei Alliance Supply Chain Management Antenna din Mioveni. Pentru a avea succes în acest rol, este necesar să fii absolvent al unei instituţii de învăţământ superior cu profil tehnic sau eco[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Web Deployment Responsible

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for a passionate Web Deployment Responsible to help us create user experiences for Renault Group digital platforms, whose main mission is to deliver every project on time within scope. In this challenging role, you must have French and English at advanced level, proven working ex[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Passive Safety Expert

full-time > 5 ani experienta

Develops knowledge and know-how: increases competencies in the field of expertise, continuous capitalization, animation of the process of making and registering patents[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Agile Coach

full-time > 5 ani experienta

The Agile Coach mentors individuals, teams or the organization to promote the Agile guidelines provided by Renault and to adapt them to each context; helping them adopt the good practices and an Agile mindset.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018
Lead Developer (Technical Lead)

full-time > 5 ani experienta

Develops and ensures state of the art technology implementation and product performance alignment with architectural guidelines.[..]

Groupe Renault Romania BUCURESTI
10.12.2018

Joburi Groupe Renault Romania

Companie Oras(e) Data