Continental

Orase: Arad, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica
Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora.

Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental are în prezent peste190.000 de angajați în 58 de țări și piețe.

 

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.


 

 

 

Locaţii Continental în România
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

angajari.sibiu@continental.com
 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

angajari@conti.de
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro

 


Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

De ce să alegi Continental?
 

 
 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader
 

O echipă de profesioniști, tânără şi veselă


Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.

Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.


SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

         

             

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.


RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader


 

  

Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa
 
Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader

 


Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

 

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației.


 OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer
 


 

 Majoritatea studenților în ani terminali, se întreabă: “Și acum ce fac? Unde mă angajez?”. La Continental, am luat în cosiderare gândurile voastre și astfel am creat programe care îți vor crea o perspectivă unică și de amploare față de orice alte poziții pe care le poți ocupa ca proaspăt absolvent. Ești pregătit să creezi un impact?

Aplică la una dintre oportunitatile Trainee Programs si timp de 18 luni vei fi introdus în lumea anvelopelor,  printr-o activitate de job-rotation în toate departamentele companiei, pentru a întelege procesul de colaborare dintre acestea:
 

 

Ce presupune programul?
 

 • Un mentor alocat care te va ajuta să te integrezi ușor în program și în echipele de lucru;
 • Introducere în procesele de producție, tehnologiile cauciucului, fluxul materialului și componentele pentru a obține cunoștințe operaționale aprofundate despre procesul de producție;
 • Integrare și evaluare prin experiențe practice: proiecte de fabricație / inginerie în cadrul uzinei;
 • Implicare locală dar și regională prin colaborarea cu ceilalți trainee din alte locații;
 • Expunere pentru 1/2 lună la departamentul de marketing și vânzări al companiei pentru a obține un overview complex asupra business-ului și a înțelege care sunt responsabilitățile acestui departament;
 • Experiență cu vânzarea directă la un magazin de anvelope în timpul vizitelor clienților;
 • Program de lucru de 8h, dar și flexibil în funcție de nevoie;
 • În ultimele 6 luni ale programului trainee-ului îi este alocată o poziție vacantă în fabrică (în zona de producție sau calitate).
 

Ce avantaje ai ca și trainee în cadrul Continental?
 

 • Program de integrare într-o echipă profesionistă, tânără și internațională;
 • Salarii competitive (bazate pe performanță);
 • Beneficii de sanatate (asigurări private de sănătate și de viață, activități sportive etc.);
 • Oportunități de dezvoltare profesională (în domeniul tehnic și managerial);
 • Program de lucru flexibil;
 • Stabilitate;
 • Mediu de lucru internațional și posibilitatea de a călători;
 • Pachet de relocare pentru nerezidenții din Timișoara.

Nu ești convins? Uite ce au de spus colegii noștrii:
 

 


 Holingher Loredana

„Vad programul de trainee oferit de Continental ca o oportunitate mare de dezvoltare  accelerata a carierei. Programul e foarte bine structurat si ofera posibilitatea de a invata  si a livra rezultate in moduri unice. De asemenea acest program ofera o perioada de 6  luni de rotatie intre diferite arii de productie si intre diferite departamente, focusul fiind pe
intelegerea procesului si crearea conexiunilor cu angajatii Continental fara alte task-uri  paralele.”


Denis Radu

Ce mi-a plăcut la experiența de Manufacturing Trainee? Din numeroasele lucruri ce mi-au plăcut, mă opresc la următoarele două: am avut ocazia să lucrez în toate departamentele atât la nivel local, cât și la sediul din Hanovra. Este o șansă foarte bună de networking și poți cunoaște totodată foarte clar rolurile fiecărui department. Asta te ajută mult în alegerea următorilor pași în carieră la finalul programului.

De asemenea, mai mult ca sigur vei ieși din zona de confort. Provocările programului Manufacturing Trainee vin în diverse forme: proiecte locale și centrale, colaborări cu echipe formate din peste 10 nationalități. Toate aceste „challenge-uri” sunt un prielnic mod să te dezvolți pe plan profesional, dar și personal.”
Silviu Bulza

“La început m-am simțit intimidat de anvergura fabricii și a operațiunilor care au loc. În  primele luni am petrecut câte o săptămână în fiecare arie, ceea ce m-a ajutat enorm să  înteleg fluxul producției și terminologia inițial copleșitoare a activităților. După perioada  de integrare am primit propriile proiecte în cadrul fabricii, urmate apoi de un stagiu de  șase luni la sediul central de la Hanovra, alături de colegii Manufacturing trainee din alte  fabrici de anvelope din lumea Continental.”
 

Te-am motivat îndeajuns de mult astfel încât să aplici?

Nu mai aștepta. Aplică acum în cadrul programelor de Trainee Continental!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
Internship Accountant - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;English - Intermediate;German is a plus,Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivation, p[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
IT Architect for Group Functions IT Purchasing - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsPreferred Technical and professional expertise:Academic degree in Computer Sciences or Business Administration or Business Informatics;Several years experience as an IT System Architect ( Design, build, integrate, operate and[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful System Test Internship:Technical school/education (i.e. Electronics, Computer science);Practical experience using test/monitoring tools: instrumentation for measurement and control;Basic knowl[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Senior Engineer AI / ML / Data for SCT RAE AI (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsYou would be a perfect match for our team if you have: Advanced degree (MSc or PhD) in Computer Science, Informatics, Mathematics, or a related engineering field;At least 8 years of professional experience in Software, A[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship Supplier and Material Advisor - Electrical Engineering AN (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity student, preferably in a technical area of study;Good Electrical Engineering Knowledge;Communication Skills;Ethical Judgment and Integrity;Fluent conversational and written English.The following ski[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Technicians Coordinator - FF SAM - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAvailability for working in shifts.Electrical Drawings.English knowledge.Process knowlegde & Pneumatics, Mechanics knowledge.Additional InformationIntegration Program in a professional &[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Line Leader FF SAM - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsLimba engleza - nivel mediu;Minim 2 ani experienta in coordonare de echipe;Cunostiinte despre procesele de productie din intreaga aria functionala;Disponibilitatea de a lucra in schimburi;Abilitati de comunicare.[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Tehnician Mentenanta FF SAM - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

Qualificationso Cunostinte de electrica, mecanica, pneumatica, senzoristica; o Disponibilitate de a lucra tn schimburi; o Abilitati de lucru tn echipa; o Responsabilitate si orientare spre calitate; o Posibilitati de dezvoltare profesionala; o Cunostinte me[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Industrial Engineer - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsProven experience implementing lean principles, tools and methods;Technical University degree;Project management and process optimization knowledge represents a plus;Previous work experience in manufacturing industry represents a p[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Local Data Protection Coordinator - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsYou'll be our match if you possess:Knowledge of EU data protection regulations, and a minimum understanding of other major national data compliance frameworks and evolving legislation;Knowledge of information technology and d[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Reliability Laboratory System Test Engineer (R&D) - QL (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsTechnical school / education (i.e. Electronics, Electro-Technics);Basic knowledge in Mechanics, Electronics;Experience in operating electrical and nonelectrical laboratory equipment;Working knowledge of MS Office and database syste[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Buyer Internship - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Buyer Internship:Ongoing University studies in business, supply chain, engineering, or any - with strong interest in discovering the Purchasing domain;Proficient in using Microsoft Office suite;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with German - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Accounts Payable Accountant with German:University degree in Finance / Economics or comparable;3+ years work experience in accounting;Knowledge of up-to-date finance tools (SAP preferred);[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThese are just some of the requirements that would ensure a good integration in out team:Bachelor degree in Business or Economics;2-3 years professional experience preferred;SAP knowledge is mandatory;Advanced English is a m[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThese are just some of the requirements that would ensure a good integration in out team:Bachelor degree in Business or Economics;2-3 years professional experience preferred;SAP knowledge is mandatory;Advanced English is a m[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Buyer Internship with German - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Buyer Internship:Ongoing University studies in business, supply chain, engineering, or any - with strong interest in discovering the Purchasing domain;Proficient in using Microsoft Office suite;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship Accountant with German - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;English - Intermediate;German is a must;Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivation, p[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;Hungarian is mandatory;English - Intermediate;Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivat[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Technical Project Leader for HUD Advance Development - UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsStudy in Engineering Science (e.g. Electrical Engineering, Mechanical Engineering, Physics, Information Technology or similar;Professional experience (>5 years) in leading technical projects, preferably in the Automotive Industry;Experie[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Team Leader - Optic Design Engineer HUD - UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be successful as an Optic Design Engineer: Master or PHD in Physics or Mechanical Engineering.  At least 5 years of relevant professional experience in optics and / or mechanics.  Aut[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship for NPM Purchasing HUB with Serbian - Romania (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEnrolled in a Master Program or is still in University but his/her schedule allows him/her to work 6 or 8h/day;Eager to develop and learn more about purchasing department;Proactive attitude, initiative and is self driven;Good commu[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
IT Consultant for Learning and Competency Solutions - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsPreferred Technical and professional expertise:Academic degree in Computer Sciences, Business Administration, Business Informatics, or several years of work experience the above mentioned field;You have in-depth knowledge in [..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Waste Supervisor - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsGraduated Highschool - real profile; Diploma for graduation of the waste responsible course - is a plus;Experience in waste related management activities, at least 1 year - is a plus;English - medium level - is a plus;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Financial Accountant Treasury - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Financial Accountant Treasury:University degree (e.g. Economics) or relevant professional experience;       Up to 2 years experience in the economical area;English advanced[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Team Leader Accounting - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics or similar);Accounting experience at the level of Senior Accountant;Safe handling of accounting processes in SAP;Microsoft office advanced (especially Excel);Good knowledge of spoken and writte[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Payable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;German language is a must;Safe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with French - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Payable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;French language is a must;Safe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGerman language is a plusSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant with Hungarian - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;Good knowledge of spoken and written Hungarian;German language is a plus;Microso[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;German language is a must;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant with French - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;French language is a must;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant - CABS

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;German language is a plus;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
IT Consultant for System and Security Management - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsPreferred technical and professional expertise:Bachelor's Degree/Diploma in Information Technology, Computer Science or other related field;Certifications in any IT related applications, softwares and services is an advantage[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Software Developer Tool Support - SAM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be successful as a Software developer on our team:Academic Degree in Information Technology, Engineering or comparable;Experience in IT system administration and/or automotive engineering would be a plus;Prog[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Tehnician CNC - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsStudii superioare tn domeniul mecanicii constituie un avantaj;Cunostinte de proiectare si debidare in AutoCAD, Esprit, Fanuc;Experienta tn domeniul prelucrarii matritelor;Cunostinte de limba engleza - nivel mediu;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Junior Accountant CABS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity degree (Economics);Less than 2 years of experience in the economical area;English intermediate;Microsoft office advanced;SAP basic or another ERP program is a plus;Clear and Open Communication, Deliveri[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
IT Service Management Process Consultant

full-time Student/Absolvent

QualificationsAcademic Degree in Engineering, Information Technology, Business Sciences or comparable;Professional experience in the process area, preferably in IT processes;IT Service Management experience;Experience in the area of Request Fulf[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship for Accounting - CABS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;MS Office - Advanced;English - Intermediate;Analytical and logical thinking;Self-motivation, positive attitude;Team player attitude.Additional In[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Specialist Public Standards - QM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be successful in this position:Self-driven person to research and follow-up orders in system in a remote environment;Technical understanding and service orientation in order management (multi-tasking,[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship for NPM Purchasing HUB - Romania (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEnrolled in a Master Program or is still in University but his/her schedule allows him/her to work 6 or 8h/day;Eager to develop and learn more about purchasing department;Proactive attitude, initiative and is self driven;Good commu[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship for HR Operations Center - TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to start a successful Internship:2nd or 3rd year of Study at Finance, Languages, Psychology;Answering phones from employees professionally;Seek to create a positive experience for each caller;Planning a[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Quality Engineer - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity studies (technical university);Minimum 1 years in similar positions;FMEA, Quality tools certificates - advantage.Additional InformationWhat we offer:13th salaryPerformanc[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Tehnician Mentenanta Corectiva SMT - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsCunosterea proceselor de productie SMT (Printing, SPI, Placement, Reflow, AOI);Experienta tn identificarea erorilor la masinile de AOI;Cunoasterea standardelor din IPC610;Operare calculator;Disponibilitate de lucru tn schi[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Quality Audit Management (QAM) Auditor - QM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications>5 years business experience in Planning and organizational skills in R&D;Operations, Quality, Engineering;Excellent communication skills;Willingness to travel;Excellent skills to document findings and write reports[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Senior Network Specialist - IT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsDegree in Information Technology or equivalent qualification;Expert knowledge in the networking area: Network topologies, TCP/-IP protocols, Dynamic Routing Protocols;Knowledge of Next Generation Firewall Solutions;Knowledge of Cis[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Senior IT Consultant for System and Security Management - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's Degree/Diploma in Information Technology, Computer Science or other related field;Certifications in any IT related applications, softwares and services is an advantage;Minimum of 4 years on Professional IT experience (Crowdstrike[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful System Test Internship:Technical school/education (i.e. Electronics, Computer science);Practical experience using test/monitoring tools: instrumentation for measurement and control;Basic knowl[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
EMC Simulation Internship for Qualification Laboratory (TM)

practica Student/Absolvent

Qualifications3rd or 4th year Student in the field of Electronics and Telecommunications or related field;Basic knowledge on EMC especially in terms of IC, circuitry and PCB design, EMC simulation tools and implementation;Basic knowledge on EMC measureme[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
EMC System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsTechnical school/education (i.e. Electronics, Computer science);Practical experience in repair or mechanical work;Practical experience using test/monitoring tools: instrumentation for measurement and control;Basic knowledge of HW E[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with German - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Accounts Payable Accountant with German:University degree in Finance / Economics or comparable;3+ years work experience in accounting;Knowledge of up-to-date finance tools (SAP preferred);[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThese are just some of the skills which can ensure a good integration in our team:Business Studies/Economics Science/Economics;1-3 years experience preferred;Well organized, ability to meet strict deadlines;Basic knowledge o[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThese are just some of the requirements that would ensure a good integration in out team:Bachelor degree in Business or Economics;2-3 years professional experience preferred;SAP knowledge is mandatory;Advanced English is a m[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThese are just some of the requirements that would ensure a good integration in out team:Bachelor degree in Business or Economics;2-3 years professional experience preferred;SAP knowledge is mandatory;Advanced English is a m[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Buyer Internship with German - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Buyer Internship:Ongoing University studies in business, supply chain, engineering, or any - with strong interest in discovering the Purchasing domain;Proficient in using Microsoft Office suite;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship Accountant with German - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;English - Intermediate;German is a must;Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivation, p[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;Hungarian is mandatory;English - Intermediate;Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivat[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship Accountant - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;English - Intermediate;German is a plus,Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivation, p[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Tax Specialist Finance (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Minimum 7 years of experience in the economical area;3-5 years of experience on taxes or direct contact with fiscal authorities;Working within a corporation or large organization is a plus;Eng[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Financial Accountant Treasury - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Financial Accountant Treasury:University degree (e.g. Economics) or relevant professional experience;       Up to 2 years experience in the economical area;English advanced[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Team Leader Accounting - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics or similar)Accounting experience at the level of Senior AccountantSafe handling of accounting processes in SAPMicrosoft office advanced (especially Excel)Good knowledge of spoken and written En[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGerman language is a plusSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGerman language is a mustSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with French - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishFrench language is a mustSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship for Accounting - CABS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;MS Office - Advanced;English - Intermediate;Analytical and logical thinking;Self-motivation, positive attitude;Team player attitude.Additional In[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;German language is a must;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant with Hungarian - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;Good knowledge of spoken and written Hungarian;German language is a plus;Microso[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant with French - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;French language is a must;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Buyer - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Buyer: Bachelor Degree in Business or Engineering;Good/proficient in Microsoft Excel;Good Communication Skills (both written and verbal)SAP or any Procurement ERP System related [..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Global HR Systems Specialist Success Factors (Employee Central) - TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsA university degree that supported you develop your skills and knowledge relevant for the skills and responsibilities needed for this job;You can work and collaborate well in a hybrid environment;You know your way with Microsoft Office 365 [..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Scrap Attack Coordinator - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications Manufacturing process experience;Product - Basic Performance and Advanced Performance of Tires;Project Management knowledge (SPA, PROMT);SPS and CBS Methodologies;Statistics;CBS Methods;Unive[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Advanced Purchasing Engineer for AM - PUR (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsCompleted studies (B.A., M.A., Dipl.) in economics or engineering or a comparable field of study;Several years of professional experience in purchasing (operational & strategic) favorable;Several years of professional experience in the [..]

Continental Timisoara
14.06.2024
System Engineer ASIC design SCT ASW (TM)

full-time Student/Absolvent

Qualifications QualificationsMaster of Science / PhD in Electrical Engineering / Microelectronics / Physics or similarExperience in design of analog circuitsUnderstanding of semiconductor backend production (testing, a[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Warehouse Operator (Determined period) - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsSAP knowledge;Microsoft Office knowledge;High-school studies;Previous experience in Logistic processes;Availability to work in 4 shifts;Valid forklift driving authorisation - ISCIRAdd[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship for multimedia and digital marketing activities - Innovation & Improvements Romania (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent of technical, arts, media, communication, or comparable field of study;Have strong knowledge of video recording and post-processing (editing, animation, effects, etc) with Adobe Creative Suite, specifically Premiere Pro, After Effects, etc;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship RF Antenna Design AN (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing studies in Electronics and Telecommunication;Specific technical knowledge required: solid electronic knowledge, especially in circuits, sources and systems (S parameters, Z parameters of a multi-port) and high frequency electrical models;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Software Engineer Product Data Logistics Developer for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEducation:University degree in a relevant field (i.e. Automatic Control and Computer Science, Electronics and Telecommunication, Informatics, Electrical Engineering, Mathematics, etc.).Technical skills:Knowledge of the Conti P[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship RF Antenna Design AN (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing studies in Electronics and Telecommunication;Specific technical knowledge required: solid electronic knowledge, especially in circuits, sources and systems (S parameters, Z parameters of a multi-port) and high frequency electrical models;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
EMC Test Engineering Internship for Qualification Laboratory (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsTechnical school/education (i.e. Electronics, Computer science);Practical experience in repair or mechanical work;Practical experience using test/monitoring tools: instrumentation for measurement and control;Basic knowledge of HW E[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Operations controller - SHS CAM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in the field of economics or comparable qualification;Confident handling of MS Office programs, especially MS Excel;Fluent in English written and spoken;Good analytical and numerical skills;Good[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Magaziner - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsSAP knowledge;Microsoft Office knowledge;High-school studies;Previous experience in Logistic processes;Availability to work in 4 shifts;Valid forklift driving authorisation - ISCIR.Ad[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Global HR Systems Operations Consultant (eRecruiting) -TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity degree, preferably in areas of Human Resources/Business Administration, Information Technologies;Ability to work and collaborate in a highly virtual environment;High system and process affinity;Ability to manage tasks &a[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Sustainable Infrastructure Manager - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in technical field;Minimum 3 years experience of management in a similar position;Experience with steam boilers, compressors, vacuum systems, chillers, pumps, fresh and waste water, as well as electrical distribution [..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Tehnician Mentenanta (preventiva) FF DS - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualificationso Cunostinte de electrica, mecanica, pneumatica, senzoristica; o Disponibilitate de a lucra tn schimburi; o Abilitati de lucru tn echipa; o Responsabilitate si orientare spre calitate; o Posibilitati de dezvoltare profesionala; o Cunostinte me[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Tehnician Mentenanta Corectiva - FF DS - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualificationso Cunostinte de electrica, mecanica, pneumatica, senzoristica; o Disponibilitate de a lucra tn schimburi; o Abilitati de lucru tn echipa; o Responsabilitate si orientare spre calitate; o Posibilitati de dezvoltare profesionala; o Cunostinte me[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship for NPM Purchasing HUB with Hungarian - Romania (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsIs enrolled in a Master Program or is still in University but his/her schedule allows him/her to work 6 or 8h/day;Is eager to develop and learn more about purchasing department;Proactive attitude, initiative and is self driven;Good[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Warehouse Keeper

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsExperience in manufacturing and distributions processes is preferredEnglish at medium levelAbility to operate forklift proficientlyStrong organizational and problem-solving skillsGood communication abilities[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
RPA Developer - Finance (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful RPA Developer:University degree or relevant professional knowledge;English Advanced;Software frameworks and tools;RPA technology know how is a plus (UiPath Academy);Work spec[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Total Cost Management Coordinator for Autonomous Mobility - PUR (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in Engineering or Economic Sciences;Work experience in Purchasing/Logistics/Project Management; automotive experience preferred;Safe handling of Microsoft Office package;Knowledge of SAP/R3;Fluent in Engl[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Production engineer

full-time 1 - 5 ani experienta

CalificariGraduated technical higher educationAt least 2 years experience in a similar positionTechnical drawing knowledgeKnowledge of quality standardsNotions relating to REFASAP knowledgeOffice 365 knowledge[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship for NPM Purchasing HUB with Hungarian - Romania (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsIs enrolled in a Master Program or is still in University but his/her schedule allows him/her to work 6 or 8h/day;Is eager to develop and learn more about purchasing department;Proactive attitude, initiative and is self driven;Good[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship Optical Engineering for Head up Display UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent at Physics or Mechanical Engineering;Will be considered a plus: Creo know-how and / or good optical know-how;Good communication skills and English spoken and written;Wish to learn new things;Passion to win by worki[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Buyer Internship - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Buyer Internship:Ongoing University studies in business, supply chain, engineering, or any - with strong interest in discovering the Purchasing domain;Proficient in using Microsoft Office suite;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThese are just some of the requirements that would ensure a good integration in out team:Bachelor degree in Business or Economics;2-3 years professional experience preferred;SAP knowledge is mandatory;Advanced English is a m[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship Accountant with German - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;English - Intermediate;German is a must;Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivation, p[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Buyer Internship with German - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Buyer Internship:Ongoing University studies in business, supply chain, engineering, or any - with strong interest in discovering the Purchasing domain;Proficient in using Microsoft Office suite;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship IBM ELM (Jazz) Operations Engineer - IT (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsQualificationsCandidate must be enrolled at a Computer Science/Information Technology, Engineering or equivalent university;PC Skills;Basic knowledge in Oracle Linux servers is a plus;Excellent interpersonal[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Experienced Embedded Software Developer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Experienced Embedded Software Developer:University degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics);At least 4 years working experience in embedded C programming;Experience in working [..]

Continental Timisoara
14.06.2024
HR Talent Acquisition Internship - TM

practica Student/Absolvent

QualificationsUniversity studies on going in Human Resources, Communication, Business or relevant degree;Excellent English language skills (written and spoken);Intermediate or advanced knowledge of Microsoft Office (Word and Excel);Good communic[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Data Analyst - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree - computer science is a plus;Advanced proficiency in Power BI and Microsoft Office - Excel in particular;Advanced English - min B2;Manufacturing Systems knowledge is a plus;Statistical Process Control App[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Tehnician Sputtering - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsStudii medii in domeniul tehnicExperienta in domeniul automotiveBune cunostiinte tehniceExperienta operare PC (pachetul Microsoft Office)Additional InformationIntegration Program in a professio[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
HR Business Partner - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor degree in business, psychology, social science or related area;At least minimum 3 years experience as HR Business Partner;Cross-functional Experience - Has gained insight into different  departments / functions / BUs (through [..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Team Leader - Optic Design Engineer HUD - UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be successful as an Optic Design Engineer: Master or PHD in Physics or Mechanical Engineering.  At least 5 years of relevant professional experience in optics and / or mechanics.  Aut[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Senior Operations Engineer - IBM ELM (Jazz) - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsRequired technical and professional expertise:Candidate must possess a Bachelor's/College Degree, Computer Science/Information Technology, Engineering or equivalent experience;2+ years experience in application support, [..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Senior Agile Software Engineer - AN R&D (Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Bachelor's degree in Computers, Information Technology, Automation, or a relevant fieldProficiency in microcontrollers, embedded systems, and electronic circuit theoryProactive and ada[..]

Continental Sibiu
14.06.2024
Specialist Public Standards - QM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be successful in this position:Self-driven person to research and follow-up orders in system in a remote environment;Technical understanding and service orientation in order management (multi-tasking,[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship Mechanic (Molding) - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsSkills required:  Our new intern should:Be organized and attentive to details;Be comfortable with physical activity;Be able to take feedback and make changes as required;Have good communication skills.S[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Software Engineer Product Data Logistics Developer for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEducation:University degree in a relevant field (i.e. Automatic Control and Computer Science, Electronics and Telecommunication, Informatics, Electrical Engineering, Mathematics, etc.).Technical skills:Knowledge of the Conti P[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Connecting with Continental in Craiova: Let's meet and explore together the right opportunity for you!

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsDemonstrates a passion for innovation and stays updated on industry trends.Willing to contribute to groundbreaking projects that align with Continental's commitment to shaping the future of mobility.Values teamwork and fosters a positive te[..]

Continental Sibiu
14.06.2024
Team Leader - Optic Design Engineer HUD - UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be successful as an Optic Design Engineer: Master or PHD in Physics or Mechanical Engineering.  At least 5 years of relevant professional experience in optics and / or mechanics.  Aut[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Fire Truck Driver (determinate 2 years) - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsTruck Driver license - category C;Firefighter diploma can be a plus;Two year experience in driving truck;Microsoft Office - Using Outlook;Fire Prevention legislation and intervention can be a plus.[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Tehnician Analiza- Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsDisponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;Studii medii tehnice;Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with French - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Payable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;French language is a must;Safe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant with French - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;French language is a must;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Learning Designer for Global HR (2 years limited contract) TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsCompleted training or completed studies in the field of education / media education, instructional design, media and communication design or a comparable subject area;Experience in the use of authoring tools such as Articulate Storyline, Adobe Captiva[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Global HR Internal Learning Organizer MOOCs - TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsCompleted vocational training or comparable qualification;First experience in training management and with billing processes preferable;Confident handling of MS Office programs (preferably O365);Very good written and spoken English[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Design for Manufacturing Display - UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsYou ideally have a solid and consolidated foundation in engineering, mathematics or a comparable education;Statistics know-how is needed;Product architecture know-how, as well as display and optical know-how is a plus, technical know-h[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant - CABS

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;German language is a plus;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship for Accounting - Finance (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsAs part of the team, you need to have:Ongoing university studies in economics/finance;MS Office - Advanced;English - Intermediate;Analytical and logical thinking;Self-motivation, positive attitude;Team play[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Global HR Learning Administrators - TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity degree, preferably in areas of Human Resources/Business Administration, Information Technologies;Ability to work and collaborate in a highly virtual environment High system and process affinity;Ability to manage tasks & proce[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Process Engineer - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsTechnical University Degree - Engineering is a plus;Minimum 1 year experience in a similar role;Six Sigma Certification (Yellow Belt) - is a plus;Office 365 (Excel) - medium;Power BI knowledge - is a plus;Project [..]

Continental Timisoara
14.06.2024
ESH Internship - Manufacturing TM

part-time Student/Absolvent

QualificationsIs in university in 2nd or 3rd year to a non-technical profile;Organized person, responsible, flexible and proactive;Attention to details;Good communication skills;Good knowledge of Microsoft Office package (PowerPoint, Ex[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
HR Talent Acquisition Internship - TM

practica Student/Absolvent

QualificationsUniversity studies on going in Human Resources, Communication, Business or relevant degree;Excellent English language skills (written and spoken);Intermediate or advanced knowledge of Microsoft Office (Word and Excel);Good communic[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Controlling Internship - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsFinance/Economics University studies ongoing; Good writing, reading and speaking English skills;Proficiency in MS Office (especially Excel).Additional InformationIntegration Program in a profession[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Software Developer for Innovative Over-The-Air SW updates SCT RM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Electronics, Computer science or equivalent);Advanced embedded C programming, C Coding Guidelines (MISRA standards), good understanding of Micro-controller & Hardware Basics;Good knowledge in areas: booting, firmware [..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Experienced Embedded Software Developer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Experienced Embedded Software Developer:University degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics);At least 4 years working experience in embedded C programming;Experience in working [..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Tehnician Mentenanta FF SAM - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

Qualificationso Cunostinte de electrica, mecanica, pneumatica, senzoristica; o Disponibilitate de a lucra tn schimburi; o Abilitati de lucru tn echipa; o Responsabilitate si orientare spre calitate; o Posibilitati de dezvoltare profesionala; o Cunostinte me[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship for Quality Methods - QM (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsStill interested to find more? Here is what you'll need to succeed:University studies ongoing;High service orientation;Advanced communication and networking skills;Advanced MS Office;Meticulous atte[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Communication Specialist - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsFluent in Romanian and English language, spoken and written;1-3 years of relevant professional experience;University studies in Communication and Public Relations, or Journalism or relevant social studies.Additional Info[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Control & Drives Maintenance Engineer - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsElectrical Engineering University degree (Electrotehnics mainly; Energetics or Automation);Previous work experience in engineering and maintenance, in a production environment;Hands-on approach and willingness to spend 60% of the working ti[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Control & Drives Maintenance Engineer - Tires (determined)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsElectrical Engineering University degree (Electrotehnics mainly; Energetics or Automation);Previous work experience in engineering and maintenance, in a production environment;Hands-on approach and willingness to spend 60% of the working ti[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Information & Cybersecurity Red Teaming Specialist - IT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsAbility to motivate and guide others and raise awareness for Cybersecurity related risks and threats is an important factor. Beside professional experience the Red Teaming Specialist should have:Strong technica[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Specialist Public Standards - QM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be successful in this position:Self-driven person to research and follow-up orders in system in a remote environment;Technical understanding and service orientation in order management (multi-tasking,[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful System Test Internship:Technical school/education (i.e. Electronics, Computer science);Practical experience using test/monitoring tools: instrumentation for measurement and control;Basic knowl[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
EMC System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsTechnical school/education (i.e. Electronics, Computer science);Practical experience in repair or mechanical work;Practical experience using test/monitoring tools: instrumentation for measurement and control;Basic knowledge of HW E[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Software Engineer Product Data Logistics Developer for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEducation:University degree in a relevant field (i.e. Automatic Control and Computer Science, Electronics and Telecommunication, Informatics, Electrical Engineering, Mathematics, etc.).Technical skills:Knowledge of the Conti P[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
EMC Test Engineering Internship for Qualification Laboratory (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsTechnical school/education (i.e. Electronics, Computer science);Practical experience in repair or mechanical work;Practical experience using test/monitoring tools: instrumentation for measurement and control;Basic knowledge of HW E[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Financial Accountant Treasury - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Financial Accountant Treasury:University degree (e.g. Economics) or relevant professional experience;       Up to 2 years experience in the economical area;English advanced[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Team Leader Accounting - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics or similar);Accounting experience at the level of Senior Accountant;Safe handling of accounting processes in SAP;Microsoft office advanced (especially Excel);Good knowledge of spoken and writte[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Payable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;German language is a must;Safe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGerman language is a plusSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant with Hungarian - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;Good knowledge of spoken and written Hungarian;German language is a plus;Microso[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;German language is a must;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with French - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Payable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;French language is a must;Safe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant with French - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;French language is a must;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant - CABS

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;German language is a plus;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThese are just some of the skills which can ensure a good integration in our team:Business Studies/Economics Science/Economics;1-3 years experience preferred;Well organized, ability to meet strict deadlines;Basic knowledge o[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Team Leader Process Industrialization

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsExperience in Automotive Industry - Minimum 5 yearsExperience with CAPEX projects (budget planning, expenditure tracking).English - AdvancedProblem solving and decision-making tools and techniques.Product knowledge (functi[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Senior Network Specialist - IT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsDegree in Information Technology or equivalent qualification;Expert knowledge in the networking area: Network topologies, TCP/-IP protocols, Dynamic Routing Protocols;Knowledge of Next Generation Firewall Solutions;Knowledge of Cis[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Safety Responsible - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity education;Occupational Health and Safety Specialist Course - average level 80 hours;Specialized studies on safety risk evaluation - is a plus;1 years in the field of Occupational Safety and Health;Health Managem[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Senior Data Engineer for SCT RAE AI (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAcademic Degree in Informatics, Computer Science, or comparable qualification;At least 3 years of relevant work experience;Strong programming experience with Python or CPP;Project-based practical experience of working with Amazon W[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Sequencing Planner - Tires (determined period)

full-time Student/Absolvent

QualificationsHigh school graduated with baccalaureate.Technical (Production) knowledge;Quality knowledge;IT-Tools and methods;Advanced English skills;Process knowledge;Advanced Microsoft Office.Add[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
System Engineer ASIC design SCT ASW (TM)

full-time Student/Absolvent

Qualifications QualificationsMaster of Science / PhD in Electrical Engineering / Microelectronics / Physics or similarExperience in design of analog circuitsUnderstanding of semiconductor backend production (testing, a[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Technology Roadmap Analyst - SCT A&S (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThese are just some of the requirements which can ensure a good integration in our team:Master in Electrical Engineering or comparable;Hands-on experience in semiconductor business;Strong knowledge of data processing tools (MS-Excel,[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
HR Internship with focus on Data Analytics - TM

practica Student/Absolvent

QualificationsEssential Qualifications:Ongoing university studies (Bachelor/Master) in business administration, business engineering, (business) informatics or a comparable degree, ideally with an IT focus and an interest in human resources;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
HR Operations Center Specialist (Data Management) TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree;3 - 5  years of experience in Personnel Administration;SAP and My Success expertise;Testing HR Applications expertise;Good knowledge of Romanian labour legislation;English - advanced level;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
HR Operations Center Specialist (Payroll) - TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree;3 - 5  years of experience in Payroll;SAP and My Success expertise;Testing HR Applications expertise;Good knowledge of Romanian labor and payroll legislation; English - advanced level;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Global HR Systems Operations Consultant (FBL - OBL) (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity degree, preferably in areas of Human Resources/Business Administration, Information Technologies;At least 5 years relevant professional experience;Strong experiences with project work and project management processes;Abi[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Display Component Manager for Digital Clusters for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity Degree Electrical Engineering, Mechanical Engineering or similar;Job / professional experience in related and/or automotive business;Good MS Office skills;Knowledge in Project-management;Understanding of the cus[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Global HR Operations Specialist SuccessFactors Learning - TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsBaseline of needed skills:A university degree that supported you develop your skills and knowledge relevant for the skills and responsibilities needed for this job (we believe in driving your own career path, diverse backgrounds and e[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Hardware Engineer - CES (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity Degree (Electronics, Computer science or equivalent);Good knowledge in analog and digital electronic design;Good understanding of automotive architectures / systems;Good knowledge in schematic design;Knowledge o[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Specialist for AI Coding Assistant Operation - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsRequired technical and professional expertise:Academic degree in computer science, engineering or an equivalent qualification;Knowledge of software development methodologies and tools;Experience in cyber security;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Interested in a job at Continental Sibiu? Apply here!

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/QualificationsUniversity degree in a non-technical field such us:economics;psychology;communication;letters;logistics;work safety and security.Re[..]

Continental Sibiu
14.06.2024
Summer Practice - Tires

full-time Student/Absolvent

CalificariEnrolled in bachelor's studies.Good knowledge of English and the Microsoft Office package.Informatii suplimentareCompetitive salary;Meal vouchers worth 40 lei;Benefits through Bookster and 7Card;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship - Software Developer Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsAbility to learn new languages and technologies; Excellent communication skills; Attention to detail; Ability to take feedback and make changes as required Computer Scienc[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThese are just some of the requirements that would ensure a good integration in out team:Bachelor degree in Business or Economics;2-3 years professional experience preferred;SAP knowledge is mandatory;Advanced English is a m[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with German - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Accounts Payable Accountant with German:University degree in Finance / Economics or comparable;3+ years work experience in accounting;Knowledge of up-to-date finance tools (SAP preferred);[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship Accountant with German - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;English - Intermediate;German is a must;Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivation, p[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;Hungarian is mandatory;English - Intermediate;Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivat[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship Accountant - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;English - Intermediate;German is a plus,Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivation, p[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Tax Specialist Finance (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Minimum 7 years of experience in the economical area;3-5 years of experience on taxes or direct contact with fiscal authorities;Working within a corporation or large organization is a plus;Eng[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Financial Accountant Treasury - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Financial Accountant Treasury:University degree (e.g. Economics) or relevant professional experience;       Up to 2 years experience in the economical area;English advanced[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Team Leader Accounting - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics or similar)Accounting experience at the level of Senior AccountantSafe handling of accounting processes in SAPMicrosoft office advanced (especially Excel)Good knowledge of spoken and written En[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGerman language is a plusSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Payable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGerman language is a mustSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;German language is a must;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Accounts Receivable Accountant with Hungarian - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;Good knowledge of spoken and written Hungarian;German language is a plus;Microso[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
IT Engineer for Coding Assistant platform - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsRequired technical and professional expertise:Academic degree in computer science, engineering or an equivalent qualification;Knowledge of software development methodologies and tools;Experience in cyber security;[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship for NPM Purchasing HUB with Serbian - Romania (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEnrolled in a Master Program or is still in University but his/her schedule allows him/her to work 6 or 8h/day;Eager to develop and learn more about purchasing department;Proactive attitude, initiative and is self driven;Good commu[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Internship for NPM Purchasing HUB with Hungarian - Romania (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsIs enrolled in a Master Program or is still in University but his/her schedule allows him/her to work 6 or 8h/day;Is eager to develop and learn more about purchasing department;Proactive attitude, initiative and is self driven;Good[..]

Continental Timisoara
14.06.2024
Connecting with Continental in Craiova: Let's meet and explore together the right opportunity for you!

full-time Student/Absolvent

Company Description Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In[..]

Continental Craiova
Sibiu
14.06.2024
Senior Agile Software Engineer - Sibiu SAM R&D (Sibiu/Craiova)

full-time 1 - 5 ani experienta

Company Description Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In[..]

Continental Craiova
Sibiu
14.06.2024
Senior Agile Software Engineer - Sibiu R&D (Sibiu/Craiova)

full-time 1 - 5 ani experienta

Company Description Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In[..]

Continental Craiova
Sibiu
14.06.2024

Joburi Continental

Companie Oras(e) Data