Continental

Orase: Arad, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica
Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora.

Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental are în prezent peste190.000 de angajați în 58 de țări și piețe.

 

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.


 

 

Locaţii Continental în România
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

angajari.sibiu@continental.com
 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

angajari@conti.de
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro

 


Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

De ce să alegi Continental?
 

 
 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader
 

O echipă de profesioniști, tânără şi veselă


Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.

Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.


SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

         

             

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.


RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader


 

  

Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa
 
Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader

 


Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

 

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației.


 OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer
 


 

 Majoritatea studenților în ani terminali, se întreabă: “Și acum ce fac? Unde mă angajez?”. La Continental, am luat în cosiderare gândurile voastre și astfel am creat programe care îți vor crea o perspectivă unică și de amploare față de orice alte poziții pe care le poți ocupa ca proaspăt absolvent. Ești pregătit să creezi un impact?

Aplică la una dintre oportunitatile Trainee Programs si timp de 18 luni vei fi introdus în lumea anvelopelor,  printr-o activitate de job-rotation în toate departamentele companiei, pentru a întelege procesul de colaborare dintre acestea:
 

 

Ce presupune programul?
 

 • Un mentor alocat care te va ajuta să te integrezi ușor în program și în echipele de lucru;
 • Introducere în procesele de producție, tehnologiile cauciucului, fluxul materialului și componentele pentru a obține cunoștințe operaționale aprofundate despre procesul de producție;
 • Integrare și evaluare prin experiențe practice: proiecte de fabricație / inginerie în cadrul uzinei;
 • Implicare locală dar și regională prin colaborarea cu ceilalți trainee din alte locații;
 • Expunere pentru 1/2 lună la departamentul de marketing și vânzări al companiei pentru a obține un overview complex asupra business-ului și a înțelege care sunt responsabilitățile acestui departament;
 • Experiență cu vânzarea directă la un magazin de anvelope în timpul vizitelor clienților;
 • Program de lucru de 8h, dar și flexibil în funcție de nevoie;
 • În ultimele 6 luni ale programului trainee-ului îi este alocată o poziție vacantă în fabrică (în zona de producție sau calitate).
 

Ce avantaje ai ca și trainee în cadrul Continental?
 

 • Program de integrare într-o echipă profesionistă, tânără și internațională;
 • Salarii competitive (bazate pe performanță);
 • Beneficii de sanatate (asigurări private de sănătate și de viață, activități sportive etc.);
 • Oportunități de dezvoltare profesională (în domeniul tehnic și managerial);
 • Program de lucru flexibil;
 • Stabilitate;
 • Mediu de lucru internațional și posibilitatea de a călători;
 • Pachet de relocare pentru nerezidenții din Timișoara.

Nu ești convins? Uite ce au de spus colegii noștrii:
 

 


 Holingher Loredana

„Vad programul de trainee oferit de Continental ca o oportunitate mare de dezvoltare  accelerata a carierei. Programul e foarte bine structurat si ofera posibilitatea de a invata  si a livra rezultate in moduri unice. De asemenea acest program ofera o perioada de 6  luni de rotatie intre diferite arii de productie si intre diferite departamente, focusul fiind pe
intelegerea procesului si crearea conexiunilor cu angajatii Continental fara alte task-uri  paralele.”


Denis Radu

Ce mi-a plăcut la experiența de Manufacturing Trainee? Din numeroasele lucruri ce mi-au plăcut, mă opresc la următoarele două: am avut ocazia să lucrez în toate departamentele atât la nivel local, cât și la sediul din Hanovra. Este o șansă foarte bună de networking și poți cunoaște totodată foarte clar rolurile fiecărui department. Asta te ajută mult în alegerea următorilor pași în carieră la finalul programului.

De asemenea, mai mult ca sigur vei ieși din zona de confort. Provocările programului Manufacturing Trainee vin în diverse forme: proiecte locale și centrale, colaborări cu echipe formate din peste 10 nationalități. Toate aceste „challenge-uri” sunt un prielnic mod să te dezvolți pe plan profesional, dar și personal.”
Silviu Bulza

“La început m-am simțit intimidat de anvergura fabricii și a operațiunilor care au loc. În  primele luni am petrecut câte o săptămână în fiecare arie, ceea ce m-a ajutat enorm să  înteleg fluxul producției și terminologia inițial copleșitoare a activităților. După perioada  de integrare am primit propriile proiecte în cadrul fabricii, urmate apoi de un stagiu de  șase luni la sediul central de la Hanovra, alături de colegii Manufacturing trainee din alte  fabrici de anvelope din lumea Continental.”
 

Te-am motivat îndeajuns de mult astfel încât să aplici?

Nu mai aștepta. Aplică acum în cadrul programelor de Trainee Continental!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
Global HR Systems Operations Internship (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity studies on going;Fluent English knowledge is mandatory;Microsoft Office package knowledge needed (PowerPoint, excel, etc.);Graphic design and Data visualization;optimally eLearning authoring tools (Storyline, Ca[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Global HR Systems Operations Consultant (eRecruiting) - TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity degree, preferably in areas of Human Resources/Business Administration, Information Technologies;Ability to work and collaborate in a highly virtual environment;High system and process affinity;Ability to manage tasks &a[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Payable Accountant - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThese are just some of the requirements that would ensure a good integration in out team:Bachelor degree in Business or Economics;2-3 years professional experience preferred;SAP knowledge is mandatory;Advanced English is a m[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Line Leader for FF Display Solutions - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsLimba engleza - nivel mediu;Minim 2 ani experienta in coordonare de echipe;Cunostiinte despre procesele de productie din intreaga aria functionala;Disponibilitatea de a lucra in schimburi;Abilitati de comunicare.[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Analysis Technician for Electronics - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsDisponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;Studii medii tehnice;Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Logistics for Sample Production UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent;Is highly organized with critical attention to details;Problem solving abilities;English level: Intermediate or Advanced.Additional InformationIntegration Program in a professional, you[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship for AM Engineering Tools - SCT PMT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful intern for AM Engineering Tools:Student at a relevant University (i.e. Computer science, Informatics);Knowledge of operating systems (Win7, Win10, UNIX);Good communication and presentation ski[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Process Engineer Extrusion Area - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsTechnical University Degree;Previous Leadership Experience of diverse Teams is a plus;English - medium level;minimum 1 year experience in Manufacturing.Additional Information13th[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Production Activity Leader - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsThree years experience in similar position represents a plus;Technical University degree;Project management experience is a plus;Previous leadership experience;Leadership skills;Problem solving skills;Kno[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Technology Roadmap Analyst - SCT A&S (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThese are just some of the requirements which can ensure a good integration in our team:Master in Electrical Engineering or comparable;Hands-on experience in semiconductor business;Strong knowledge of data processing tools (MS-Excel,[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship for Mechanical Technician for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent in mechatronics or mechanical field;Basic/Medium English language skills;Good communication skills;Initiative and result orientation.Additional InformationIntegration Program in a profe[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Senior Agile Software Engineer - AN R&D (Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Bachelor's degree in Computers, Information Technology, Automation, or a relevant fieldProficiency in microcontrollers, embedded systems, and electronic circuit theoryProactive and ada[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Scrum Master for SW Platform - SCT RM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThese are just some qualifications that would ensure a good integration in our team:University degree;More than 3 years of working experience in SW development;Knowledge of agile methodology and frameworks;Good project and t[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Buyer Internship with German - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Buyer Internship:Ongoing University studies in business, supply chain, engineering, or any - with strong interest in discovering the Purchasing domain;Proficient in using Microsoft Office suite;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Electrical Engineering for Access and Connectivity projects - AN (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsWhat you will be doing:Education / Study preferably in areas of: Electronics (e.g. UPT - EtcTI)EE design:Architecture;Schematic;BOM (Bill of Materials) with approved components;HW/SW interf[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Accountant with German - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;English - Intermediate;German is a must;Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivation, p[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;Hungarian is mandatory;English - Intermediate;Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivat[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship platit part-time (6h) - Logistica

part-time Student/Absolvent

QualificationsWe are searching for an intern that:Is in university (Faculty of Management in Production and Transportation, or other);Knows English at a conversational level (both written and spoken);Has strong functional use of Microsoft Office E[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
HR Talent Acquisition Internship - TM

practica Student/Absolvent

QualificationsUniversity studies on going in Human Resources, Communication, Business or relevant degree;Excellent English language skills (written and spoken);Intermediate or advanced knowledge of Microsoft Office (Word and Excel);Good communic[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Hardware Internship for Sample Production UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent at Electronics, Telecommunication, Electrical Engineering;Theoretical knowledge in digital and analog electronic components and designs;Basic knowledge in handling the electronic test equipment (Oscilloscopes, Multimeters... etc.);[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Tehnician Mentenanta (Molding) - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualificationso Cunostinte de electrica, mecanica, pneumatica, senzoristica; o Disponibilitate de a lucra tn schimburi; o Abilitati de lucru tn echipa; o Responsabilitate si orientare spre calitate; o Posibilitati de dezvoltare profesionala; o Cunostinte me[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Payable Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThese are just some of the requirements that would ensure a good integration in out team:Bachelor degree in Business or Economics;2-3 years professional experience preferred;SAP knowledge is mandatory;Advanced English is a m[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Tehnician de Test - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualificationso Disponibilitatea de a lucra cu tehnologii si produse de complexitate ridicata; o Cunostinte medii de electrica, mecanica, pneumatica, senzoristica. Cunostintele de baza pentru calculatoare sunt un plus; o Disponibilitate de a lucra tn schimburi; o A[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Accountant - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;English - Intermediate;German is a plus,Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivation, p[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Tax Specialist Finance (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Minimum 7 years of experience in the economical area;3-5 years of experience on taxes or direct contact with fiscal authorities;Working within a corporation or large organization is a plus;Eng[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Payable Accountant with German - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Accounts Payable Accountant with German:University degree in Finance / Economics or comparable;3+ years work experience in accounting;Knowledge of up-to-date finance tools (SAP preferred);[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Quality Internship for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity studies on going (Computer Science, Electronics, Informatics, Management in Production And Transportations etc);Available for 6h/8h work schedule per day;             &[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
AOI Technician - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsDisponibility to work in shifts;IPC knowledge;Repair knowlege;AOI and SMT processes knowledge:The ability to work in teams;You have to be responsible and quality oriented;You will have opportunities for p[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship System Testing - AN (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent at technical university (i.e. Electronics, Computer Science, Informatics, Electrical Engineering);Basic Programming knowledge(C, Python,C#,C++);Basic Electronics knowledge;Experience with technical documentation (read &[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship for NPM Purchasing HUB with Hungarian - Romania (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsIs enrolled in a Master Program or is still in University but his/her schedule allows him/her to work 6 or 8h/day;Is eager to develop and learn more about purchasing department;Proactive attitude, initiative and is self driven;Good[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
eXplore Tires Quality Management Trainee - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsProfound theoretical background on Engineering (Mechanical, Industrial, Chemical, Electrical, Quality);Fluent English language;Intercultural experience through international internships or during semester(s) at an university abroad;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
eXplore Tires Engineering Trainee - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsProfound theoretical background on Engineering (Mechanical, Industrial, Chemical, Electrical, Quality);Advanced English knowledge;Intercultural experience through international internships or during semester(s) at an university abroad;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
System Engineer ASIC design SCT ASW (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsASIC design engineers have at least a bachelor's degree in an engineering or science field.  An advanced understanding of ASIC design and general computer architecture, and be able to write detailed design specifications. Other related computer skills, such [..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Team Leader Accounting - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics or similar)Accounting experience at the level of Senior AccountantSafe handling of accounting processes in SAPMicrosoft office advanced (especially Excel)Good knowledge of spoken and written En[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Key Account Manager - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsMinimum 2 years experience in Sales;Experience in tires Sales - is an advantage;University degree;Business fluent in English (written and spoken);MS Office;Customer relationship oriented and networking s[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Payable Accountant - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGerman language is a plusSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Payable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGerman language is a mustSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Payable Accountant with French - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishFrench language is a mustSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship for Accounting - CABS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;MS Office - Advanced;English - Intermediate;Analytical and logical thinking;Self-motivation, positive attitude;Team player attitude.Additional In[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Receivable Accountant with French - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;French language is a must;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
HR Operations Center Specialist (Data Management) TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree;3 - 5  years of experience in Personnel Administration;SAP and My Success expertise;Testing HR Applications expertise;Good knowledge of Romanian labour legislation;English - advanced level;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
SW Developer Internship for Embedded Linux Platforms - SMY (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsEnrolled in University - preferably Computer Science/ Electronics/ Telecommunications related;Good understanding of the courses you attended at the university so far that are relevant for Software Development;Experience in object-oriented p[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
EMC Simulation Internship for Qualification Laboratory (TM)

practica Student/Absolvent

Qualifications3rd or 4th year Student in the field of Electronics and Telecommunications or related field;Basic knowledge on EMC especially in terms of IC, circuitry and PCB design, EMC simulation tools and implementation;Basic knowledge on EMC measureme[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Acoustic Internship for NVH Team - QL TM

practica Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful Design Support & NVH - Internship:o    Technical school/education (i.e. Mechanics, Mechatronics, Electrotechnics); o    Practical experience in electronical or mechanical work;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
LabVIEW Test Tools Developer Internship in SMY (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsStudent in a relevant field (Computer Science, Electronics and Telecommunication, Electrical Engineering);Good programming knowledge (LabVIEW is a plus);Basic knowledge of analog/digital electronic design techniques;Good english kn[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship for Quality Department - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsOur new colleague should: Be enrolled in University - Technical University (Electrical, Electronics; programmers);Have Electronics & Technical skills;Have strong functional use of Microsoft Office Excel, Word, PowerPoint;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Analysis Technician for Electronics - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsDisponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;Studii medii tehnice;Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Analysis Database Support & Developer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in Computers, Information Technology, Automation is a plus.Minimum 2 years experience of work with databases.C++, Python, C# programming knowledge.SQL, SSMS knowledge.Microsoft visual studio knowledge.[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Senior Network Specialist - IT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsDegree in Information Technology or equivalent qualification;Expert knowledge in the networking area: Network topologies, TCP/-IP protocols, Dynamic Routing Protocols;Knowledge of Next Generation Firewall Solutions;Knowledge of Cis[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship on Machine Learning (On-site) for Autonomous Driving Autonomous Mobility (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsCurrently studying Computer Science, Mathematics, or similar field (in Timisoara);Basic Machine Learning knowledge (hands-on experience with Machine Learning is considered an advantage);On-site availability (because we are working with[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Algorithm Developer for Autonomous Mobility (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsIt is important for you to have the ability to test and evaluate new ideas and concepts in a systematic, research manner. For this, it would be a plus (but not required) to have some experience using quick code prototyping tools such as: Matlab, Python, etc;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship - Sensor Fusion for Autonomous Driving - Autonomous Mobility (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsMandatory know-how:C/C++, preferably OOP know-how;Basic algorithms understanding;Math skills (e.g. matrix operations, coordinate systems and transformations);Understanding of basic physics concepts (e.g. equations of motion)[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Operator Productie - Divizia Anvelope - Tires

full-time Student/Absolvent

CalificariMinim 8 clase;Disponibilitate de a lucra tn 3 schimburi;Disponibilitate de a lucra tn picioare;Atentie la detalii;Experienta in productie reprezinta un avantaj.Informatii suplimentareSalar[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Electrician - Divizia Anvelope - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsStudii medii tn domeniul tehnic (profil electric - calificare Electrician/Tehnician instalatii electrice);Experienta tn domeniu de minim 2 ani;Cunostinte PLC;Interpretarea schemelor electrice;Seriozitate, responsabili[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Tehnician mecanic - Divizia Anvelope - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsStudii medii de specialitate / curs de calificare in domeniul mecanicii;Experienta tn mentenanta echipamentelor;Cunostinte de mecanica la nivel mediu;Cunostinte de pneumatica si hidraulica la nivel mediu;Orientare spre cal[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Global HR Systems Operations Consultant (eRecruiting) - TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree, preferably in areas of Human Resources/Business Administration, Information Technologies;Ability to work and collaborate in a highly virtual environment;High system and process affinity;Ability to manage tasks &a[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
SCM Performance Manager - SAM MTS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Economics, Management in Production and Transportation);Good understanding of automotive operational production locations (senior level in production, controlling or SCM areas);Experience in automotive is mandatory;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Utility Operation Engineer - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity (Polytechnics) degree in Mechanics.Minimum 3 years of experience on a similar position3 years of experience working with hydraulics and pneumatic systems (compressor, pumps)Advanced knowledge in MS Office[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Analysis Technician -FF SAM- Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsDisponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;Studii medii tehnice;Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;Hungarian is mandatory;English - Intermediate;Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivat[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Project Administration Support - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications We are looking for a candidate with the following profile:Bachelor degree in Business or Engineering; 1+ years of work experience in administration area;SAP knowledge or any Procurement ERP System related work experience;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Industrial Engineer Digitalization - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsTechnical University degree;Siemens Plant Simulation represents a plus;PowerBI, AutoCAD - advanced knowledge;Project management and process optimization knowledge;Previous work experience in manufacturing industry;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Quality Engineer - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity studies (technical university is preferred);Minimum 1 years in different positions in following domains: Production/ Product Industrialization/ Quality;English - medium levelFMEA/Quality tools/SPC/A3/8D/Minitab - tr[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Payable Accountant - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThese are just some of the requirements that would ensure a good integration in out team:Bachelor degree in Business or Economics;2-3 years professional experience preferred;SAP knowledge is mandatory;Advanced English is a m[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Paid Internship for Students - Sibiu Automotive SCM Plant

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEnglish: B1-B2Excell: GoodProactive CommunicationAnalytical ThinkingAdditional InformationWork Time Flexibility Mobile work Sabbatical leave [..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Interviul de angajare. Tips&tricks pentru a nu fi luat/a prin surprindere | Sesiune de cariera oferita de ContiTech Romania

eveniment Student/Absolvent

Echipa ContiTech te asteapta la un training gratuit despre interviul de angajare.[..]

Continental Timisoara
Oradea
Arad
27.02.2024
Hybrid Software Product Owner - Sibiu AN R&D (Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in a relevant field (i.e. Electronics, Computer science, Engineering);Working experience in roles as a facilitator, project manager, technical leader or lead developer;[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Accounts Receivable Accountant - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThese are just some of the skills which can ensure a good integration in our team:Business Studies/Economics Science/Economics;1-3 years experience preferred;Well organized, ability to meet strict deadlines;Basic knowledge o[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Software Development for SCT A&S (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity student in computer science, informatics or related areas;ANSI C knowledge: intermediate level;Basic knowledge of microcontrollers;Good logical thinking / analytical skills;Ability to create/understand different[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Paid Internship for Students (Prototype) - Sibiu IE Plant

part-time Student/Absolvent

QualificationsEngleza;Teamwork (nu este o munca individuala);Responsabilitate in ceea ce priveste termenele de livrare;Additional InformationWork Time Flexibility Mobile work [..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Global HR Systems Operations Consultant (eRecruiting) TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity degree, preferably in areas of Human Resources/Business Administration, Information Technologies;Ability to work and collaborate in a highly virtual environment;High system and process affinity;Ability to manage tasks &a[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Analysis Specialist FF DS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsTechnical university degree is a plus (in Electronics, Telecommunication fields);Knowledge of specific manufacturing and test processes;Knowledge of specific quality methods;Knowledge in handling and administration of analysis equi[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Global Category Manager Packaging for Purchasing NPM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAcademic degree in business administration, engineering or comparable qualification;Minimum 3 years of professional experience in Purchasing (or similar functions); of large companies with international background, respective material group preferre[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Software Developer for Innovative Over-The-Air SW updates SCT RM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Electronics, Computer science or equivalent);Advanced embedded C programming, C Coding Guidelines (MISRA standards), good understanding of Micro-controller & Hardware Basics;Good knowledge in areas: booting, firmware [..]

Continental Timisoara
27.02.2024
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful System Test Internship:Technical school/education (i.e. Electronics, Computer science);Practical experience using test/monitoring tools: instrumentation for measurement and control;Basic knowl[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Accountant - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;English - Intermediate;German is a plus,Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivation, p[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Continental is hiring in Craiova! Join our Engineering & Programming Team

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsJob Requirements:Passionate about Engineering, Electronics or Programming - both junior and senior roles available;Good command of English;Willingness to continuously learn and ready for a creating impact.[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Global HR Systems Operations Consultant (Competency Management) - TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity degree, preferably in areas of Human Resources/Business Administration, Information Technologies;High interest in working with HR Information Systems;Experience in an HR/Operations/Technology environment;Ability to handl[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship System Testing - AN (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent at technical university (i.e. Electronics, Computer Science, Informatics, Electrical Engineering);Basic Programming knowledge(C, Python,C#,C++);Basic Electronics knowledge;Experience with technical documentation (read &[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Senior calibration/ESD Engineer - Sibiu AN R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in Electronics, Telecommunications, Electrical Engineering, Computer Science or similar areasExperience in electrical and electronic measurementsKnowledge of the spec[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Paid Internship for Students - Sibiu IE Plant

practica Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:English language - mediumGood organizing and planning personTechnical skillsAdditional InformationCompensation & Benefits:[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Paid internship for students (Software) - Sibiu IE Plant

practica Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Programming C++, JAVA, Python, Cloud TechnologyEnglish knowledge- written and spoken B2Microsoft Office excel for Data analysisBasic - Computer debugging knowledge[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Advanced System Requirement Engineer - Sibiu AN R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential SkillsDOORs (or database tools knowledge, understand how to query a database works by applying filters or accessing different attributes of an object in database)SyML (system modeling or modelling knowledge, able to[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Advanced Mechanical Laboratory Engineer - Sibiu SAM R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Min 5 years' experience in CNC programming Work experience with DMG equipment, Siemens / HEIDENHAIN, CAM Programming Power Mill / Feature CAM or similar Very go[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
PI Material Engineer - Tires (determined period)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsTechnical University Degree, Chemical Engineering preferred;Previous experience in a production environment;Advanced English level;PC Skills: Microsoft Office;Hands-on approach and willingness to spend 70% of the working t[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Head of Plant Human Relations Timisoara

full-time Manager

QualificationsUniversity degree, preferably in human resources, business administration or related discipline.Professional experience (at least 5 years) in human relations. Experience in automotive business (approx. 2 years) and understanding of automotive environme[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Technical Project Leader for HUD Advance Development UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsStudy in Engineering Science (e.g. Electrical Engineering, Mechanical Engineering, Physics, Information Technology or similar;Professional experience (>5 years) in leading technical projects, preferably in the Automotive Industry;Experie[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Radar Testing - Autonomous Mobility (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be successful:Currently pursuing a degree in a technical field of study;Basic knowledge of electrical measurement tools (e.g. Multimeter);High degree of motivation and ability to work both independently and i[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
tC Case - Clearing Manager - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsMinimum Bachelor's degree in a technical field of study;Minimum of 5+ years of professional experience in interdisciplinary work teams, ideally experience in product integrity;Advanced level communication skills for work with international [..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Team Leader Accounting - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics or similar)Accounting experience at the level of Senior AccountantSafe handling of accounting processes in SAPMicrosoft office advanced (especially Excel)Good knowledge of spoken and written En[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Payable Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThese are just some of the requirements that would ensure a good integration in out team:Bachelor degree in Business or Economics;2-3 years professional experience preferred;SAP knowledge is mandatory;Advanced English is a m[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Buyer with Hungarian for NPM Purchasing (TM) - determined contract 6 months

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsWe are searching for a new colleague who:has a good command of English and Hungarian, both written and verbal;has a Bachelor Degree (one in Economics is an advantage);is eager to develop and learn more about the purchasing process;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Fire Truck Driver - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsTruck Driver license - category C;Firefighter diploma can be a plus;Two year experience in driving truck;Microsoft Office - Using Outlook;Fire Prevention legislation and intervention.Additional Inf[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Material Planning Specialist with German - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThe following are just some of the requirements which can ensure a good integration in our team:Bachelor degree in Business or Engineering;2+ years of work experience in purchasing or logistic is a plus;SAP knowledge or any Procureme[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
System Engineer ASIC design SCT ASW (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsASIC design engineers have at least a bachelor's degree in an engineering or science field.  An advanced understanding of ASIC design and general computer architecture, and be able to write detailed design specifications. Other related computer skills, such [..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Tehnician Mentenanta Corectiva SMT - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsCunosterea proceselor de productie SMT (Printing, SPI, Placement, Reflow, AOI);Experienta tn identificarea erorilor la masinile de AOI;Cunoasterea standardelor din IPC610;Operare calculator;Disponibilitate de lucru tn schi[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Tehnician Sputtering - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsStudii medii in domeniul tehnicExperienta in domeniul automotiveBune cunostiinte tehniceExperienta operare PC (pachetul Microsoft Office)Additional InformationIntegration Program in a professio[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Tehnician de Test FF DS - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualificationso Disponibilitatea de a lucra cu tehnologii si produse de complexitate ridicata; o Cunostinte medii de electrica, mecanica, pneumatica, senzoristica. Cunostintele de baza pentru calculatoare sunt un plus; o Disponibilitate de a lucra tn schimburi; o A[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Line Leader FF SAM - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsLimba engleza - nivel mediu;Minim 2 ani experienta in coordonare de echipe;Cunostiinte despre procesele de productie din intreaga aria functionala;Disponibilitatea de a lucra in schimburi;Abilitati de comunicare.[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Technicians Coordinator - FF SAM - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAvailability for working in shifts.Electrical Drawings.English knowledge.Process knowlegde & Pneumatics, Mechanics knowledge.Additional InformationIntegration Program in a professional &[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
IT Operations Engineer for SR Talent Acquisition - (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsAcademic degree in Computer Sciences, Business Administration, Business Informatics or similar;Profound knowledge in IT Service Management (ITIL based);Knowledge in project management methodologies (agile is a plus);Knowledge and e[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
EU/PPP Project office specialist - SCT A&S (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsLaw Degree or equivalentProven relevant experience in prior legal roles, particularly in public or private administration, public fundingBasic knowledge of the national funding environment (funding opportunities, agencies, programs, etc.)[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Continuous Improvement Manufacturing TM

part-time Student/Absolvent

QualificationsMandatory Requirements:- MS Office (Excel, PowerPoint, PowerBI);- Student at Polytechnic University;- Capability to identify inefficiencies (wastes);- Good communication skills;- Proactivity and perseverance. [..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Quality Audit Management (QAM) Auditor - QM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications>5 years business experience in Planning and organizational skills in R&D;Operations, Quality, Engineering;Excellent communication skills;Willingness to travel;Excellent skills to document findings and write reports[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
HR Generalist - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsExcellent communication skills with positive aproach;Customer satisfaction focus;University degree;Minimum 1 year experience in HR Administration;Advanced knowledge of labor law;Experience working with HR Administ[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
IT Cloud Engineer Internship

part-time Student/Absolvent

QualificationsStudent in computer science, automation, informatics, IT, mathematics, or related fields;Knowledge in web technologies such as HTML, CSS, and JavaScript/TypeScript;Knowledge in performing CRUD operations;Knowledge of databases such[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship System Testing CES (TM)

part-time Student/Absolvent

Qualificationsstudent at technical university (e.g. Computer Science, Electronics, Informatics);basic C knowledge;basic Electronics knowledge;experience with technical documentation (read & understand) is a plus;attention to details[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Receivable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2019, Continental g[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Receivable Accountant with Hungarian - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2019, Continental g[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Receivable Accountant - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2019, Continental g[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
EMC System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsTechnical school/education (i.e. Electronics, Computer science);Practical experience in repair or mechanical work;Practical experience using test/monitoring tools: instrumentation for measurement and control;Basic knowledge of HW E[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Digital Services Engineer - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in electrical engineering or equivalent;English language - medium level;IT knowledge - IPC management, Databases;Programming knowledge (TwinCAT and Step7 is a plus);Knowledge of drive automation, PLC[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Interested in a job at Continental Sibiu? Apply here!

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/QualificationsUniversity degree in a non-technical field such us:economics;psychology;communication;letters;logistics;work safety and security.Re[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
ESH Internship - Manufacturing TM

part-time Student/Absolvent

QualificationsIs in university in 2nd or 3rd year to a non-technical profile;Organized person, responsible, flexible and proactive;Attention to details;Good communication skills;Good knowledge of Microsoft Office package (PowerPoint, Ex[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship for Accounting - CABS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;MS Office - Advanced;English - Intermediate;Analytical and logical thinking;Self-motivation, positive attitude;Team player attitude.Additional In[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Software Development for SCT A&S (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity student in computer science, informatics or related areas;ANSI C knowledge: intermediate level;Basic knowledge of microcontrollers;Good logical thinking / analytical skills;Ability to create/understand different[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Public Funded Projects

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity student (i.e.: Judicial, Economics, Communication, Engineering, etc.);Good MS Office knowledge (Excel, Word & PowerPoint);Good English knowledge; German language would represent a plus;Thorough data entry and researc[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Buyer with Hungarian for NPM Purchasing (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsWe are searching for a new colleague who:has a good command of English and Hungarian, both written and verbal;has a Bachelor Degree (one in Economics is an advantage);is eager to develop and learn more about the purchasing process;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Hardware Requirements - CES (TM)

part-time Student/Absolvent

Qualifications- Student at Technical University;- Basic electronics understanding;- Advanced English - speaking and writing level;- Ability to read and understand technical specifications;- Ability to explain and document requirements in an easily u[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Hardware Project Leader for Infotainment / Cockpit HPC CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Electronics, Computer science or equivalent);Good knowledge in analog and digital electronic design;Good understanding of automotive architectures / systems;Knowledge of automotive development process;Ad[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Global HR Systems Operations Consultant (eRecruiting) TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity degree, preferably in areas of Human Resources/Business Administration, Information Technologies;Ability to work and collaborate in a highly virtual environment;High system and process affinity;Ability to manage tasks &a[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Financial Controlling Internship - CSC (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsFinance/Economics University studies ongoing;Good writing, reading and speaking English skills;German language is a plus, not mandatory;Proficiency in MS Office (especially Excel).Additional Information[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Operator manipulare material - Tires

full-time Student/Absolvent

CalificariLiceu absolvitInformatii suplimentareAl 13-lea salariu;Pachet salarial motivant;Bonusuri de sarbatoris;Bonuri de masa tn valoare de 40 de lei/zi;Asigurare de viata si de sanatate;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Mechanical Maintenance Engineer - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in Mechanical Engineering;Minimum 2 years experience on a similar position in Manufacturing Industry;Has participated in machine improvement, refurbishment, upgrade or installation projects;Knowledge in hydraulics[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Hardware Development Engineer (Electronics Engineer) -Sibiu AN R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Very good spoken and written English.Degree in Electrical/ Electronic/ Mechatronic/Computer sciences, Physics Engineering or similar expectedExperience or knowledge in digital electron[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Hybrid/Full Remote Software Product Owner - Sibiu AN R&D (Sibiu/Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in a relevant field (i.e. Electronics, Computer science, Engineering);Working experience in roles as a facilitator, project manager, technical leader or lead developer;[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Team Leader Accounting - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics or similar)Accounting experience at the level of Senior AccountantSafe handling of accounting processes in SAPMicrosoft office advanced (especially Excel)Good knowledge of spoken and written En[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Payable Accountant - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGerman language is a plusSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Payable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGerman language is a mustSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Payable Accountant with Hungarian - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGood knowledge of spoken and written HungarianGerman language is a plusSafe handl[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Receivable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;German language is a must;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Receivable Accountant with Hungarian - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;Good knowledge of spoken and written Hungarian;German language is a plus;Microso[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Receivable Accountant - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;German language is a plus;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Analysis Database Support for Production - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's degree in Data Science, Statistics, Computer Science, or a related field;Minimum 2 years experience of work with databases.Experience in SQL for complex querying and data manipulation;Familiarity with Google BigQuery or [..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Software Development - AN (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity student in computer science, informatics or related areas;ANSI C knowledge: intermediate level;Basic knowledge of microcontrollers;Good logical thinking / analytical skills;Ability to create/understand different[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship for NPM Purchasing HUB with Hungarian - Romania (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsIs enrolled in a Master Program or is still in University but his/her schedule allows him/her to work 6 or 8h/day;Is eager to develop and learn more about purchasing department;Proactive attitude, initiative and is self driven;Good[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
PCB Layout Designer - Smart Mobility (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's degree in Electrical Engineering or a related fieldExperience in Layout designKnowledge of the ZUKEN Design Force toolWISE product structure approval process.Knowledge of PCB manufacturing and assembly processes[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Operator - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

Qualifications- Disponibilitate de lucru tn schimburi si tn picioare. - Experienta de lucru tn productie de electronice reprezinta avantaj. - Indemanare, atentie si precizie tn desfasurarea activitatii. - Optional limba engleza.Additional Information[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Project manager EU projects - SCT A&S (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBSc, MBA, MSc or PhD in engineering science (i.e. Computer Science, Informatics, Electronics and Telecommunication, Automatics, Electrotechnics, Electrical Engineering, Business Administration);Good project management and organizational skills;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
EU/PPP Project office specialist - SCT A&S (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsLaw Degree or equivalentProven relevant experience in prior legal roles, particularly in public or private administration, public fundingBasic knowledge of the national funding environment (funding opportunities, agencies, programs, etc.)[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful System Test Internship:Technical school/education (i.e. Electronics, Computer science);Practical experience using test/monitoring tools: instrumentation for measurement and control;Basic knowl[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Warehouse operator - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

CalificariCunostinte Calculator;Cunostinte utilizare scaner;Autorizatie ISCIR (optional);Cunostinte SAP (optional).Informatii suplimentareSalariul de inceput este de 4600 lei brut la care se[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Senior IT Consultant for System and Security Management

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's Degree/Diploma in Information Technology, Computer Science or other related fieldCertifications in any IT related applications, softwares and services is an advantage.Minimum of 4 years on Professional IT experienceAt le[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Project Administration Support - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications We are looking for a candidate with the following profile:Bachelor degree in Business or Engineering; 1+ years of work experience in administration area;SAP knowledge or any Procurement ERP System related work experience;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Head of Focus Factory Manufacturing Timisoara

full-time Manager

QualificationsManufacturing related technologies, systems, infrastructures, standards and processesLean Production principles, methods and toolsAutomotive System components and technologiesProduct Knowledge (Functionalities and Applications)Logistic[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
RPA Developer - Finance (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree or relevant professional knowledge;English Advanced;Software frameworks and tools;RPA technology know how is a plus (UiPath Academy);Work specific programming languages and techniques;C# or any o[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Sustainability Procurement Officer - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThe following are just some of the skills which can ensure a good integration in our team:Bachelor degree in Business or Engineering;2+ years of work experience in purchasing;SAP knowledge or any Procurement ERP System related work e[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Accounts Receivable Accountant - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThese are just some of the skills which can ensure a good integration in our team:Business Studies/Economics Science/Economics;1-3 years experience preferred;Well organized, ability to meet strict deadlines;Basic knowledge o[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Tehnician de Test -FF UX- Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualificationso Disponibilitatea de a lucra cu tehnologii si produse de complexitate ridicata; o Cunostinte medii de electrica, mecanica, pneumatica, senzoristica. Cunostintele de baza pentru calculatoare sunt un plus; o Disponibilitate de a lucra tn schimburi; o A[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Buyer Internship with German - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Buyer Internship:Ongoing University studies in business, supply chain, engineering, or any - with strong interest in discovering the Purchasing domain;Proficient in using Microsoft Office suite;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Accountant with German - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;English - Intermediate;German is a must;Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivation, p[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Software Requirements Engineer - CES (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics);Basic electronics understanding (AC, DC, digital inputs, analog inputs, frequency inputs, microcontroller);At least 2 years of experience as requirements engineer or produc[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Software Engineer Technical Project Leader - CES (TM)

full-time Student/Absolvent

Qualifications? University degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)? 5+ years experience in embedded software development C? 1+ year experience in project management role? (proven experience leading and managing software projects)? F[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Hybrid/Full Remote Senior Agile Software Engineer - Sibiu AN R&D (Sibiu/Craiova)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Bachelor's degree in Computers, Information Technology, Automation, or a relevant fieldProficiency in microcontrollers, embedded systems, and electronic circuit theoryProactive and ada[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Project manager EU projects - SCT A&S (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBSc, MBA, MSc or PhD in engineering science (i.e. Computer Science, Informatics, Electronics and Telecommunication, Automatics, Electrotechnics, Electrical Engineering, Business Administration);Good project management and organizational skills;[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Hybrid Software Product Owner - Sibiu AN R&D (Sibiu/Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in a relevant field (i.e. Electronics, Computer science, Engineering);Working experience in roles as a facilitator, project manager, technical leader or lead developer;[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Software Loading and OTA Developer for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity Degree (electronics, computer science or equivalent);Advanced embedded C programming, C coding guidelines (MISRA standards), good understanding of micro-controller & hardware basics;Experience in development of components for[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
Internship Mechanical Engineering (ME) - SCT PMT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful Intern for Mechanical Engineering (ME):Currently student in Mechanical Engineering or similar;Knowledge in mechanical development process (drawings regulation, CAD tools, etc);[..]

Continental Timisoara
27.02.2024
System Requirements Engineer- Sibiu AN R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:DOORs (or database tools knowledge, understand how to query a database works by applying filters or accessing different attributes of an object in database)SyML (system modeling or modelling kn[..]

Continental Sibiu
27.02.2024
Talent Acquisition Internship - TM

practica Student/Absolvent

The intern will work within recruiting team and under the guidance of a recruiter to support in the following areas: - Support team in resume reviews to determine if they meet qualifications; - Source qualified candidates; - Phone screenings; - Interview scheduling; - Maintain and update the applica[..]

Continental Timisoara
27.02.2024

Joburi Continental

Companie Oras(e) Data