PROSPERA CONSULTING

Orase: BUCURESTI, Cluj Napoca, Timisoara,
Industrie: ConsultantaPROSPERA CONSULTING este mai mult decât o simplă firmă de consultanță financiară.

Este pasiune.
Este dedicație.
Este determinare.

Suntem hotărâți să aducem o transformare pozitivă în peisajul educației financiare din România. Viziunea noastră este să devenim lideri incontestabili în acest domeniu, să influențăm mentalități și să schimbăm percepții.

Ne concentrăm pe elaborarea și implementarea unor sisteme comprehensive, care să ofere acces facil la consultanță financiară personală de înaltă calitate și perspective inovatoare.

Ceea ce ne diferențiază este angajamentul nostru profund față de demistificarea finanțelor și furnizarea celor mai bune strategii și soluții adaptate nevoilor individuale. Acestea cuprind atât planificarea obiectivelor, cât și intermedierea de servicii financiare.

Echipa tânără și dinamică este cheia succesului nostru. Dispunem de un sistem de pregătire profesională avansat, care se concentrează nu doar pe dezvoltarea cunoștințelor unui consultant financiar, ci și pe aspectele de management și antreprenoriat prin intermediul unor academii dedicate.

Cu o experiență de 7 ani în domeniu, o echipă de peste 50 de consultanți acreditați, 1000+ clienți și un portofoliu de investiții care depășește 750.000 EUR investiți anual (cu un total de peste 5.275 milioane EUR în gestiune), continuăm să demonstrăm eficacitatea soluțiilor noastre.

Creșterea cerinței din piață ne încurajează să căutăm constant noi colaboratori pasionați și talentați care să se alăture echipei  noastre în continuă expansiune, atât în roluri de consultant financiar, cât și pe poziții de management.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.