E-Parts Connection

Orase: Timisoara,
Industrie: Altele




Compania S.C. E-Parts Connection SRL a fost înființată în anul 2010 în Timișoara. Oferă servicii de administrare bază date, relații clienți, webdesign, programare, marketing si cercetare pentru unul dintre cei mai mari parteneri eBay și Amazon din Europa.

Compania se poate mândri cu mai multe premii câștigate, nu mai puțin de patru ani la rând. Acest lucru se datorează echipei profesioniste care întâmpină mereu nevoile clienților și oferă soluții avantajoase.

Compania dispune în momentul de față de mai multe departamente în cele mai căutate cinci limbi internaționale: germană, engleză, franceză, italiană și spaniolă.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca E-Parts Connection

Companie Oras(e) Data
Ebay Account Executive Spanish Language

full-time Student/Absolvent

Ești o persoană atentă la detalii, organizată și ambițioasă care apreciază calitatea și roadele muncii sale? Dorești să te dezvolți pe plan profesional într-o companie unde vei fi apreciat/ă? Acum ai oportunitatea de a lucra pentru unul dintre cei mai mari parteneri eBay și Amazon din[..]

E-Parts Connection Timisoara
23.04.2024
Designer grafică - Grafikdesigner/Mediengestalter

full-time 1 - 5 ani experienta

Als Grafikdesigner & Mediengestalter bei uns hast du die Chance, deine Fähigkeiten in einemdynamischen und wachsenden Unternehmen einzusetzen.[..]

E-Parts Connection Timisoara
23.04.2024

Joburi E-Parts Connection

Companie Oras(e) Data