Experienta trainee GraduatE.ON

De ce să alegi programul de talente GraduatE.ON ?

Vei descoperi un program special conceput pentru absolvenții talentaţi care îşi doresc să experimenteze activități diverse, să se dezvolte într-un mediu dinamic și să cunoască o mulțime de oameni interesanți. SuperExperienţa E.ON are o tradiţie de 17 ani, timp în care împreună cu peste 165 de trainee am creat poveşti de succes cu final fericit.


Andreea Dabuleanu

Fost trainee in programul pentru absolventi GraduatE.ON, a devenit dupa 2 ani de zile Analist Enterprise Risk Management & Internal Control, Controlling / ICS / Managementul Riscurilor.

"GraduatE.ON iti ofera un mediu unde poti sa inveti si sa experimentezi in siguranta. Poti sa-ti insusesti din „know-how”-ul colegilor, deoarece ei au toata deschiderea sa imparta cu tine. Tie iti trebuie doar deschiderea de a primi."





Erdin Topor

"Stagiul în E.ON Drive a fost special pentru mine si mi-a trezit o pasiune noua pentru energia regenerabila."

Erdin a absolvit Facultatea de Energetica a Universitatii Politehnice din Bucuresti si este colegul nostru din septembrie 2021. Timp de un an de zile a fost antrenat in proiecte atat la E.ON Drive cat si la E.ON Solar. Pasiunea lui pentru mobilitatea electrica a facut ca dupa doar un an de la intrarea in companie sa devina E-mobility Project Manager in Delgaz Grid.





Iulian Tanascu

"Spre deosebire de alte companii, E.ON este dispus sa investeasca in studenti si sa-i pregateasca practic astfel incat ei sa creasca impreuna cu compania."

Tanascu Constantin-Iulian este colegul nostru care s-a alaturat companiei in 2020 prin intermediul programului GraduatE.ON, pe pozitia de Trainee Economist. De-a lungul anilor Iulian a parcurs diferite stagii in cadrul programului de la Performanta Comerciala, Management de Produs B2C, Strategie si Dezvoltarea Afacerii la Controlling – Market risks. După 2 ani de stagii Iulian a reusit sa se definitiveze cu succes, considerand ca pozitia de Specialist Preturi B2C, Management de Produs B2C in E.ON Energie Romania este cea mai potrivita pentru el.





Mihai Luca

"Recomand GraduatE.ON pentru ca este o sansa unica sa experimentezi si sa decizi, dupa o analiza ampla, in care departament te potrivesti cel mai bine."

Luca Mihai-Andrei s-a alaturat companiei in anul 2020, prin intermediul programului GraduatE.ON, pe pozitia de Trainee Inginer. Mihai a experimentat diferite stagii in cadrul programului si a cunoscut o multime de colegi dornici sa-l ajute si sa-l indrume. Dupa mai bine de 1 an de stagii, de la Serviciu Acces Retea Electricitate la FOL Exploatare Masura Municipal sau Compartiment Tehnic si Monitorizare CORE Iasi, Mihai a reusit sa se definitiveze cu succes, considerand ca pozitia de Inspector Incidente, Compartiment Tehnic si Monitorizare CORE este cea mai potrivita pentru el.





Lucian Anitei

"GraduatE.ON este mediul perfect pentru studentii care nu au un plan de cariera definit, dar au pasiuni in diverse domenii care se pot adapta cerintelor companiei."

Roman-Anitei Lucian-Marcel s-a alaturat companiei in anul 2019, prin intermediul programului GraduatE.ON, pe pozitia de Trainee Inginer. Lucian a trecut prin diferite stagii, in care a experimentat atat partea de electricitate la Suport Operational si Exploatare -Mentenanta Retea Electricitate cat si partea de gaz la Centru Operatiuni Retea Gaz Sibiu - Compartiment tehnic si monitorizare. Ultimul stagiu i-a venit manusa, tocmai de aceea a considerat ca pozitia de Specialist Monitorizare procese gaze este cea mai potrivita pentru el.





Razvan Căluean

Dezvoltator Tehnologii Automatizare Procese, Dezvoltare Software, in cadrul companiei E.ON Energie Romania

"Simt ca ceea ce fac acum chiar face diferenta! Am posibilitatea de a ajuta oameni, de a le usura munca si simplifica procese."


Vrei să fii tu noul trainee GraduatE.ON? 



LinkedIn